Gerçekten hayatı sorgulatacak bir sıcak var orada. Allah yardımcınız olsun biricikimAntalya merkezin buharlaşıp haritadan silinmesi an meselesi. Adım atamıyorum.Sanırım masterfit hayallerim rölantiye alınacak. Sağlam bir mazeret Yürüyemiyorsan yüz ama çok da iyi bir yüzücü değilim üç dört kulacta nefes nefese kalıyorum.
Nem olmasa kuzum her tarafım yapış yapış...duş da yetmiyor. İyi en azından bol su icmişsin. Pişik olmamaya çalış.Çok fena sıcak , orayı hiç düşünemiyorum.
Şimdiden 3 lt su içtim
Sen gittikten sonra daha da arttıGerçekten hayatı sorgulatacak bir sıcak var orada. Allah yardımcınız olsun biricikim
Şu an 30 derece hissedilen daha da fazla...biz iki aşık kafaları karışıkAkşamlari eşinle kol kola sahilde yürü sahilde aşk başkadir bide iki emekli aşıgı
Ben bi dişari çıktım herkes balkondaŞu an 30 derece hissedilen daha da fazla...biz iki aşık kafaları karışıksanirim bir ay daha sabredecegiz kuzum...
Yaz mevsimindeyiz migi napsin insanlar balkon paklar bizi....Ben bi dişari çıktım herkes balkonda
Burasi serin sicak da degilYaz mevsimindeyiz migi napsin insanlar balkon paklar bizi....
Nem dedin ya bir baktım %81Nem olmasa kuzum her tarafım yapış yapış...duş da yetmiyor. İyi en azından bol su icmişsin. Pişik olmamaya çalış.
Yaz mevsiminde Bilecik/ Bozüyük' ten geçerken serinliğini fark etmiştim. Hele Kütahya, Afyon taraflarında üşüdüğümü bilirim. Valla memleketlerinizin kıymetini bilin. Bol bol yürü ne güzel yerdesin.
Hadi canım...Marmara böyleyse desene memleket yanıyor. Ama migi serin diyorNem dedin ya bir baktım %81İki gün önce %94 idi. Yaprak kıpırdamıyo. Ben yattım, duramıyorum. Menümü de yazam
Bugün hiç uyumadan 5’de kalktım, kötü kedim sağolsunHadi canım...Marmara böyleyse desene memleket yanıyor. Ama migi serin diyoryanlis yerdeyiz kuzum. Bu sıcakta yatılır mi
Allah rahatlık versin canımBugün hiç uyumadan 5’de kalktım, kötü kedim sağolsunsabah 8’de kalkıp pilatese gidicem, yatayım da enerjim olsun.
İyi geceler bebeeemAllah rahatlık versin canımiyi madem uyu dinlen.
İyi geceler minnoşİyi geceler hanımlar
Evet 115tim 2 yaz önce... TeşekkürlerTeşekkürler kaptanım
Enerciii
@Kinoalihatun yaa aynen ben öyle daha öok gaza geliyorum
Maşallah çok güzel kilo vermişsiniz başlangıç 115 mi
Ay ben şok Elhan abla öyle bişi mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?