- 20 Mart 2008
- 141.643
- 213.215
- 1.423
- 60
Erkwn dönmüşsün oradan,bende seni orada diye tahmin ediyordum hep.16 temmuzda geldim ablacim ama 12 ağustosta koye geri gidecegim
Aktif diyettekiler mi zıpzıpım
01.08.2022 Wilma11 74.6 @pastelfit 56.4 @bestnur 75.7 @_ASTRAL_ 69.4 @karamelllim 78.9 fesang 60.9 @diyetcigeldihanim 79.1 @Kinoalihatun 78.1 @DeryaOnDiet 73.1 @Ayyulduz 81.1 @zeyneppk 78.5 @gezegenfeza 80.8 @Kendinin en iyi hali ol 64.3 Zipzip- 60.4
Yok abla geldigimi yazdim da cok aktif olamadim geldikten sonra birde cumartesi döndüm mesajimi görmemişsindirErkwn dönmüşsün oradan,bende seni orada diye tahmin ediyordum hep.
Bugun kilo bildirenler canimAktif diyettekiler mi zıpzıpımZipzip-
Hayırlı olsun canımBiricikimmmdiyete başladım bugün. Zorlanıyorum
Hmm tamam canımBugun kilo bildirenler canim
Teşekkür ederim biricikimmHayırlı olsun canımspora başladığımızda ufak antrenmanlar yaparız vücut alışsın diye gün gün biraz zorlariz. Diyette de benzer formülü uygulamalisin kuzucum. Zorlanmadan yap meyveni veya kuru yemisini artır. Atıştırmalık bir şeyler ye..
Baş parmağın işaret ve yüzük parmağını birleştir köprücük kemiklerimizin tam orta yerine timüs deniliyor oraya on eş saniye tık tık vur. Psikolojik sıkıntılar kayboluyor.Teşekkür ederim biricikimmsabah kahvaltımı sağlam yaptım ama psikolojik sıkıntıya girdim sağlıklı bir diyet yapmaya çalışacağım
Olsun canim sen kilonu bildir eklerim listeyeZipzip- yetişemedım mi sabah tartıldım buraya atarımm diye koşturmacadan yenı bakabildim
Diğer tartı günü ne zaman olacak?Olsun canim sen kilonu bildir eklerim listeye
Bugunden itibaren menu ve spor paylasiyoruz ama asil takimlari cuma gunu olusturacagiz
Yine ayni cuma ve pazartesi günleri tartilacagizDiğer tartı günü ne zaman olacak?
Cumamı tartılcaz ona göre bende ogün tartılırım
Vurdum şimdi beklemedeyim hocamBaş parmağın işaret ve yüzük parmağını birleştir köprücük kemiklerimizin tam orta yerine timüs deniliyor oraya on eş saniye tık tık vur. Psikolojik sıkıntılar kayboluyor.
A bur cuburdan uzak dur sadece,kaşık hesabıyla dengele yemeklerini fesangcım .Teşekkür ederim biricikimmsabah kahvaltımı sağlam yaptım ama psikolojik sıkıntıya girdim sağlıklı bir diyet yapmaya çalışacağım
Kesin görmemişimdir ondan yani.Yok abla geldigimi yazdim da cok aktif olamadim geldikten sonra birde cumartesi döndüm mesajimi görmemişsindir
Mutlu ve enerjik hissettiriyor daraldım mi yapıyorum canım. Hislerinde bir değişiklik oldu muVurdum şimdi beklemedeyim hocam
Yok gene aynı benimMutlu ve enerjik hissettiriyor daraldım mi yapıyorum canım. Hislerinde bir değişiklik oldu mu
Gerçek mi ablaBaş parmağın işaret ve yüzük parmağını birleştir köprücük kemiklerimizin tam orta yerine timüs deniliyor oraya on eş saniye tık tık vur. Psikolojik sıkıntılar kayboluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?