Evet canim bugun basliyoruzmenü ve adim yazmaya bugün başlıyoruz degil miZipzip-
Nasıl geçti sınav canım?Çok sagol gülümm
Kilomaldi başını gidiyor şu sıcaklar geçsin başlayacagim kuzumkilo alarak dönüyorsak bu bizim için başlangiçtir..
Cordelia kaç kilo oldun merak ediyom hadi mira videolari yapalım:)
Olur başarırsın sen bunu,dolapta tatlı vardı elime aldım bıraktım hemen sesini dinle dedim,yeşil çay içiyorum şimdiInşallah bitanem
teşekkürler canım
Kilomaldi başını gidiyor şu sıcaklar geçsin başlayacagim kuzum
yaaaaKilomaldi başını gidiyor şu sıcaklar geçsin başlayacagim kuzum
Amin, inşallahHayırlı olsun canım
Afiyet olsun canım
4 günde 1 kilo muuu
Elbettebugünden itibaren başlayacak olanlara başlangincini hayırlı uğurlu olsun :)
hep beraber vericez
GİDECEK KİLOLARRR
Ben cok yukseklerden geldigim icin kendi icimde daha cok korku tasiyorum. Onune gecemeyip daha ileri gitmekten. Bir şekilde koruma ogrenmem gerek. Tabiki hep ayni rakamda kalmak imkansizdir ama 5 8 kg olunca dur diyebilmek lazim. Yoksa benim şuan yasadigim son 1 yil ki emegimi çöp etmek oldu. Gecen sene de 1 eylulde 80dimKorumayı öğrenmek veya çaba sarf etmek için uğraşmayı bıraktım kuzum. 65' e kadar aşırı abartmadan yiyip içiyorum. Sınıra geldiğimde dişimi sıkıp tekrar diyete başlıyorum. Hep sabit kalmak benim için zor ve stresli. Kendimize inaniyorsak asıl başarı bu. Obez olmayak yeter ki ...
Selam ablacımselamlarr
Pil alamadim, birazda odemlerim gitsin cuma başlayalımTamam canım
Yaa cuma mi baslasak bugun mu kararsizim
Kim kirmizi kaptan olacak
BiricikimmmHani bana hani bana
16 temmuzda geldim ablacim ama 12 ağustosta koye geri gidecegimSelam kuzum döndünmü köye evdemisin yoksa
Keske canim ama en azindan dur diyebildik artik kilo vereceğizKuyrugu kistirip geri gelmeye başladıkah keşke kg almadan gelseydik
Ben daha baslayamadim evde düzeni kuramadimKeske canim ama en azindan dur diyebildik artik kilo vereceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?