Eliptik Bisiklet'le Zayıflıyoruz Haydi Çıtır olalım ;)

Merhabalar :) ben de bugun eliptik alacagim ama kas yapar diyorlar aklimda hep bu suphe var sizde boyle bir durum oldu mu kizlar?:KK15:

Merhabalar :) ben de bugun eliptik alacagim ama kas yapar diyorlar aklimda hep bu suphe var sizde boyle bir durum oldu mu kizlar?:KK15:
Merhaba canım hayır kas yapmıyor bende cok korkuyordum bacaklarım şişer dıye sıkılastırıyor üst bacagımdakı selulitler azaldı mesela.İlk baslardaki yorumları okursan elyasa cok guzel bi açıklama yapmıştı bna kas yapmadığını dair:)sende katıl aramıza

Bugun de 15 dakka iç bacak üstüne bacak egzersizı yaptım ve 20 dakika elıptık.kendımı yalnız hissediyorum kızlar hadı gelin artık:KK43:

Merhaba canım hayır kas yapmıyor bende cok korkuyordum bacaklarım şişer dıye sıkılastırıyor üst bacagımdakı selulitler azaldı mesela.İlk baslardaki yorumları okursan elyasa cok guzel bi açıklama yapmıştı bna kas yapmadığını dair:)sende katıl aramıza
cevabın için çok teşekkür ediyorum canımm :KK54:ben de az önce sipariş ettim gelince katılacağım inşallah aranıza :KK45:

Sizde ne kdr sürede kaç cm inceledi acaba ?

Ben hergun yapamadım ara ara yaptım 12 13 gunde ozelinklE bel göbek ve sırtımda gözle gorulıur incelme oldu benım asıl Problem suan ust bacak ve basen. Üst bacagımDa Da yerleşmiş selülit oldugu için zor eriyor ama bakıldığında o.portakal kabuğu gorunum kayboldu.ben yedıklerimede dikkat edemiyorum hergun mecburen dışardan yiyorum yanı ben faydasını gorduysem herkes gorur:KK66:

Slm kızlar bu sabah 20 dk eliptik 20 dkka bacak hareketleri yaptım yemegi fazla kaçırdım ama sporumu yaptım gec olsun da incelmem olsun ama:KK66:

Kizlar bir sey soracagim kalori kisminda 17 dakika yapmama ragmen 100 yaziyor bu 1000 olabilir mi acaba bana az gibi geldi de :/

Kizlar bir sey soracagim kalori kisminda 17 dakika yapmama ragmen 100 yaziyor bu 1000 olabilir mi acaba bana az gibi geldi de :/
Merhaba canım aramıza hoşgeldin :KK66: evet 100 kalorı yakmıssındır hemen hemen 20 dkkada ben 155 kalorı 50 dkka da 390 kalorı yakıyorum zayıflamak zor kılo almak cok kolay maalesef

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :KK66: evet 100 kalorı yakmıssındır hemen hemen 20 dkkada ben 155 kalorı 50 dkka da 390 kalorı yakıyorum zayıflamak zor kılo almak cok kolay maalesef
Hosbulduk canım:KK45: evet kesinlikle haklisin kilolar zor gidiyor ama yilmak yok :KK54:ben de dun basladim bugun 25 dk yaptim 150 cal harcamisim yavas yavas sizler gibi alismaya calisacam insallah:KK19:

Evet supersın ben ılk başladığımda 10 15 dk yapabiliyordum. Yalnız buraya kılonu ve ölçülerinide yazarsan nekadar inceldıgımızı ve kılo verdıgımızı görelim tatlım konu sahibimiz elyasa ılk sayfada açıklamıştı. Okursun. Ben bugünde yapamadım artık yarın bıraz kasıp fazla yapıcam sporumu

evet canım ya yazmayı unutmuşum :KK45: kilom 67 boyum 172 mezuram olmadığı için ölçüleri yazamadım alır almaz hemen yazacağim farkları ben de çok merak ediyorum :KK49::KK49:

evet kızlar sabah 30 dk 200 calori + akşam 32 dakika 210 calori yapmış bulunmaktayım +2 lt de su :21:sizlerde durum nasıl bakalım :KK54:

meraba hanımlar nezandır girmeye fırsatım olmadı siteye eliptik odada öylece duruyor 2 küçük bebekle yapmaya fırsat bulamıyprum birtürlü geçen ayın 23 de diyetkolige üye olup standart paketi satın alarak diyete başladım ve suan 65 kg dan 60.9 kg dayım şiddetdetle tavsiye ederim çok faydası oldu yaklaşık 15 günde 4 kg birde eliptik yapsak süreç dahada hızlanacak buarada sizide takip ediyorum elyasa umarım sende ailevi problemlerini çözmüşsündür oluyor böyle ne yapcaksın sağlık olsun düzelir inşallah
üşşündür

Slm kızlar ben cok fena grıp oldum yapamıyorum yatýrým 1 2 gune iyi olurum insalh

Slm canım bn yarın geri donuyorum cokcok ıyıyım bugun yarın haberleselım artık

X