Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım hayır kas yapmıyor bende cok korkuyordum bacaklarım şişer dıye sıkılastırıyor üst bacagımdakı selulitler azaldı mesela.İlk baslardaki yorumları okursan elyasa cok guzel bi açıklama yapmıştı bna kas yapmadığını dair:)sende katıl aramızaMerhabalar :) ben de bugun eliptik alacagim ama kas yapar diyorlar aklimda hep bu suphe var sizde boyle bir durum oldu mu kizlar?
cevabın için çok teşekkür ediyorum canımm ben de az önce sipariş ettim gelince katılacağım inşallah aranızaMerhaba canım hayır kas yapmıyor bende cok korkuyordum bacaklarım şişer dıye sıkılastırıyor üst bacagımdakı selulitler azaldı mesela.İlk baslardaki yorumları okursan elyasa cok guzel bi açıklama yapmıştı bna kas yapmadığını dair:)sende katıl aramıza
Merhaba canım hayır kas yapmıyor bende cok korkuyordum bacaklarım şişer dıye sıkılastırıyor üst bacagımdakı selulitler azaldı mesela.İlk baslardaki yorumları okursan elyasa cok guzel bi açıklama yapmıştı bna kas yapmadığını dair:)sende katıl aramıza
Merhaba canım aramıza hoşgeldin evet 100 kalorı yakmıssındır hemen hemen 20 dkkada ben 155 kalorı 50 dkka da 390 kalorı yakıyorum zayıflamak zor kılo almak cok kolay maalesefKizlar bir sey soracagim kalori kisminda 17 dakika yapmama ragmen 100 yaziyor bu 1000 olabilir mi acaba bana az gibi geldi de :/
Hosbulduk canım evet kesinlikle haklisin kilolar zor gidiyor ama yilmak yok ben de dun basladim bugun 25 dk yaptim 150 cal harcamisim yavas yavas sizler gibi alismaya calisacam insallahMerhaba canım aramıza hoşgeldin evet 100 kalorı yakmıssındır hemen hemen 20 dkkada ben 155 kalorı 50 dkka da 390 kalorı yakıyorum zayıflamak zor kılo almak cok kolay maalesef
Cok geçmiş olsun canim inşallah tez zamanda iyilesirsin.kimse yazmayinca benim de yazasim gelmiyor en kisa sürede bulusmak dileğiyle...Slm kızlar ben cok fena grıp oldum yapamıyorum yatýrým 1 2 gune iyi olurum insalh