Eliptik Bisiklet'le Zayıflıyoruz Haydi Çıtır olalım ;)

bu arada geçen ay diyet koliğe üye oldum diyet liste gönderilmedi üyeliğimi iptal ettim bu ay mobil ödeme düşmüş benden almadığım hizmetin ödemesini yaptım sorun nasıl çözülcek bakalım siteden gei dnüş yapımasını bekliyorum
Canım ben üye olmadım sadece gün içinde girip yediklerimden kalori hesaplayip çıkıyorum
Merhaba eliptikçi arkadaşlar.
Nihayet eliptiğim kuruldu deneme sürüşlerine başladım.
Sizler eliptik bisikletlerinizi kullanırken nerelerinizi çalıştırdığını hissediyorsunuz?
İlk 1o dakikalık denememde ben daha çok alt bacaklarımın çalıştığını hissettim feci de terledim tabii ama sizlerin de tecrübelerinden faydalanmak istedim.
Canım sana en büyük tavsiyem sahuna eşofmanı ve avavokado yağı sur giy ve spor yap pacalarindan aşağıya terler akıyor :KK49:
hatta spor yapmadan önce tartiliyorum ve sahuna esofmaniyla spor yaptıktan sonra tartiliyorum 300 bazende 400 gr fark görüyorum o denli terliyorum canım :KK76:
vücudum da çalıştırma dersek valla 6 gündür belim 5 cm göbek bölgem 3 cm kalça basen 1.5 ar cm gitti iç basenlerde 2 ser cm canım :KK76:
göbek basen kalça, iç bacak , kol, göğüs , sırt ve kol bölgesi yani tüm vücudum acayip çalışıyor hatta duş tan sonra bile hala çalıştığını hissediyorum :KK49:
3 yıldır eliptik bisikletim var zaman zaman bindim hatta 10 cm inceldim ama sonrası hamilelik filan derken şimdi yeniden devamlı başladım ve yanında kalori sayımı da yapıyorum çok faydasını gördüm canım :KK49::KK49:

Canım ben üye olmadım sadece gün içinde girip yediklerimden kalori hesaplayip çıkıyorum

Canım sana en büyük tavsiyem sahuna eşofmanı ve avavokado yağı sur giy ve spor yap pacalarindan aşağıya terler akıyor :KK49:
hatta spor yapmadan önce tartiliyorum ve sahuna esofmaniyla spor yaptıktan sonra tartiliyorum 300 bazende 400 gr fark görüyorum o denli terliyorum canım :KK76:
vücudum da çalıştırma dersek valla 6 gündür belim 5 cm göbek bölgem 3 cm kalça basen 1.5 ar cm gitti iç basenlerde 2 ser cm canım :KK76:
göbek basen kalça, iç bacak , kol, göğüs , sırt ve kol bölgesi yani tüm vücudum acayip çalışıyor hatta duş tan sonra bile hala çalıştığını hissediyorum :KK49:
3 yıldır eliptik bisikletim var zaman zaman bindim hatta 10 cm inceldim ama sonrası hamilelik filan derken şimdi yeniden devamlı başladım ve yanında kalori sayımı da yapıyorum çok faydasını gördüm canım :KK49::KK49:

Cevabın için çok teşekkürler canım öncelikle.
Avokado yağını deneyeceğim. (;
Ama ben sizler gibi öyle kuvvetli çalıştığını hissetmedim kalça falan.
Hoş, oldukça az kullandım belki de ondan kaynaklanıyordur, 1o dakika kullandım sadece deneme olarak.
Sizlerin disk ağırlıkları ne kadar?
Ve kullandığınız cihazların modellerini öğrenebilir miyim? (;

Slm kızlar bayadır bısıkletıme bilemiyorum.ama yarın tekrardan başlıyorum yalnız bugun 14 bın adım.atmışım sporumu yapmasamda gayet hareketli gunler geçirdim.inceliyoruzzzz:))

Evet yarindan itibaren basliyorum bayanlar

Cnm ya eliptik bisiklet göbek kısmında etkiki oluyor mu
6 günde 3 cm gitti canım annem bile ne oldu böyle aferin diyor :KK49:
ben baya fayda gördüm bel kismimdanda 5cm inceldim :KK76:
ben en az 55 dk yapıyorum günlük

Cevabın için çok teşekkürler canım öncelikle.
Avokado yağını deneyeceğim. (;
Ama ben sizler gibi öyle kuvvetli çalıştığını hissetmedim kalça falan.
Hoş, oldukça az kullandım belki de ondan kaynaklanıyordur, 1o dakika kullandım sadece deneme olarak.
Sizlerin disk ağırlıkları ne kadar?
Ve kullandığınız cihazların modellerini öğrenebilir miyim? (;
Ben en az günlük 55 dk yapıyorum canım bazı günler 120 dk yaptığımda oldu 60 dk 60 dk diye bölerek sabah ve akşam :KK49:
Disk agarligi aklımda yok ama modeli altis MK 750 canım mekanik Hoppa
Slm kızlar bayadır bısıkletıme bilemiyorum.ama yarın tekrardan başlıyorum yalnız bugun 14 bın adım.atmışım sporumu yapmasamda gayet hareketli gunler geçirdim.inceliyoruzzzz:))
Gayet güzel canım 14 bin adım tabi bisiklete binip ter atmak daha güzel ama olsun :KK73: yarın tekrardan bekliyoruz inş.
İsterim aslında ama mart 7 de 1 aylık başka şehire gideceğim, o zamana kadar devam edebilirim. (;
Marta daha çok var canım :KK39:
Evet yarindan itibaren basliyorum bayanlar
Tamam inş. Canim yarın inş. Bekliyoruz Hoppa

Sevgili konu sahibem, 2o dakika eliptik kullandım bugün, arkasından da 2o dakika pilates egzersizleri yaptım.
4o dakika spor yaptım toplamda.
Kolay gelsin herkese.:cool:

Canim dun durumumu ozel msjla bildirmistim sana bilmiyorum gordun mu. Bugun yine cok hastayim, agrilarim artti fakat 30 dk eliptigimi yaptim zorlansam da :) insallah toparliycam kisa surede..

Merhaba kızlar bende bugun elıptıgıme kavustum tekrardan ve 1 saat yaptım benım ozellikle bel göbek cevrem cok İnceldi ölçmedm daha ama belli oluyor.yalnız bu üst bacak cok zor eriyor.

Sevgili konu sahibem, 2o dakika eliptik kullandım bugün, arkasından da 2o dakika pilates egzersizleri yaptım.
4o dakika spor yaptım toplamda.
Kolay gelsin herkese.:cool:
Masaallah canım süpersin ölçülerinde yaz canım ins. Bilelim nekadar sürede inceldin :KK73:

Canim dun durumumu ozel msjla bildirmistim sana bilmiyorum gordun mu. Bugun yine cok hastayim, agrilarim artti fakat 30 dk eliptigimi yaptim zorlansam da :) insallah toparliycam kisa surede..
Biraz gec gördüm canım işlerim vardı :rolleyes: tamam inş. Bugün yaptın yine de sporunu masaallah :KK68:

Merhaba kızlar bende bugun elıptıgıme kavustum tekrardan ve 1 saat yaptım benım ozellikle bel göbek cevrem cok İnceldi ölçmedm daha ama belli oluyor.yalnız bu üst bacak cok zor eriyor.
Hoş geldin canım maşallah bendede aynı bel ve göbek bölgem süper :KK73: amakalça bacak yerleştiği için biraz zorluyor tabi ama ondada hedefim var 1 ayda 3 cm incelse kalcam 3 ayda 9 cm yapıyor Bence süper :KK68: ben 99 ... cm altına hiç inmedim kalça da :rolleyes::KK34: O YÜZDE Suan ICIN 1.5 CM INCELMISIM :KK73::KK71:

Masaallah canım süpersin ölçülerinde yaz canım ins. Bilelim nekadar sürede inceldin :KK73:

Canım ben kalça- basen en geniş yerden tek ölçü aldım, 97 cm. (91 di negüzel. :KK61:)
Üst bacak:55 cm
Bel:59 cm

Tok karna olduğum için göbek ölçümü ve tartı işini halledemedim.
Ama zaten problem alt bölgem.
Üst tarafım gayet fit.

Bugün bisiklette biraz daha rahattım.
21 dakika yaptım 7.5 km'ye tamamlamak için.
Üzerine de 2o dakika egzersiz.

Dün 25 dk yapabildim ve üzerine mezdeke yaptim 20 dk :) biraz geç bildiriyorum canım kusura bakma. Diş diye gittim farklı hastalıklarım çıkti.Üzülmeden yola devam spor beni toparlayacaktir :)))

Slm kızlar sabah sporumu yaptım 45 dkka kahvaltıda tarhana corbası ve haşlanmış yumurta yedim 1 dilimde kızarmış ekmek.Kilo vermişim ama bı inceleme yok gıbı bende anlamadım buarada sag basen sol basenim 60 benım onu yazmamısım

X