Eliptik Bisiklet'le Zayıflıyoruz Haydi Çıtır olalım ;)

konuyu açan arkadaş inşallah aramıza dönüp bize motive eder
bende bu hafta sonu eliptik bisiklet alıcam, voit d30 ve voit ec370 arasında kaldım kullanan bilen varsa bana fikir verebilirmi?
yaklaşık 1,5 ay sonra bende tecrübelerimi ve kendimdeki gelişmeleri burada yazarım, ümit ettiğim gibi bir sonuç alırım da güzel paylaşımlar yapıp bende motive ederim inşallah...

Dün gece biraz çalıştım ama cidden çok zormuş. Calismaya devam edilirse güzel sonuçlar alınabilir bence bu aletle

Dün gece biraz çalıştım ama cidden çok zormuş. Calismaya devam edilirse güzel sonuçlar alınabilir bence bu aletle
sizde hangi marka model var ben bu hafta sonu alıcam da kafam çok karışık ben voitec370 beğenmiştim ama satıcılar pixel 10 diyor daha büyük ebatlı olduğundan kullanımı daha rahat diyorlar:KK47::mad:

Dynamic e18
Yeni aldım iyi gibi görünüyor voit in yan ürünuymus.mutlaka manyetik alın ben çok araştırdım diğerlerinin ömrü uzun değilmiş

eliptikçiler nerdesiniz nasıl gidiyor çalışmalar kimse neden bildirimde bulunmamış merak içindeyim elyesa27 dön aramıza da konuyu canlandır lütfen:KK31:

Dynamic e18
Yeni aldım iyi gibi görünüyor voit in yan ürünuymus.mutlaka manyetik alın ben çok araştırdım diğerlerinin ömrü uzun değilmiş
Merhaba. Bende bu ürünü almayı düşünüyorum da çok ses yapıyor mu acaba? Zayıflayacağım derken alt komşuyu da rahatsız etmek istemiyorum :KK51:

Merhaba. Bende bu ürünü almayı düşünüyorum da çok ses yapıyor mu acaba? Zayıflayacağım derken alt komşuyu da rahatsız etmek istemiyorum :KK51:
Merhaba bende voit pixel10 aldım,birkaç kullanımdan sonra gıcırdamaya başladı servis cağirdik birkaç vidasini sıktı sorun kalmadı,eliptiklerde alt katı rahatsız edecek ses çıkmıyor,hatta siz odada spor yaparken yanınızda uyuyabilirler:KK49:

Merhaba bende voit pixel10 aldım,birkaç kullanımdan sonra gıcırdamaya başladı servis cağirdik birkaç vidasini sıktı sorun kalmadı,eliptiklerde alt katı rahatsız edecek ses çıkmıyor,hatta siz odada spor yaparken yanınızda uyuyabilirler:KK49:
süpermiş o zamann. teşekkür ederim cevabınız için :KK68:

OTE="_Visneliturta_, post: 43229198, member: 643898"]Merhaba. Bende bu ürünü almanüyorum da ses yapıyor mu acaba? Zayıflayacağım derken alt komşuyu da rahatsız etmek istemiyorum :KK51:[/QUOTE]

Hic Ses yapmiyor.ben bebek uyuduktan sonra gece 2 de falan yapiyorum.Kimse rahatsiz olmuyor tavsiye ederim

Eliptik çalışan bayanlar kaç dakika çalışıyorsunuz? Benim doğum sonrası 20 kilo fazla var yapısı kaldı veremiyorum bir turlu:mad:

OTE="_Visneliturta_, post: 43229198, member: 643898"]Merhaba. Bende bu ürünü almanüyorum da ses yapıyor mu acaba? Zayıflayacağım derken alt komşuyu da rahatsız etmek istemiyorum :KK51:
Hic Ses yapmiyor.ben bebek uyuduktan sonra gece 2 de falan yapiyorum.Kimse rahatsiz olmuyor tavsiye ederim
[/QUOTE]
teşekkürler :)

Eliptik çalışan bayanlar kaç dakika çalışıyorsunuz? Benim doğum sonrası 20 kilo fazla var yapısı kaldı veremiyorum bir turlu:mad:
elimden geldikçe 1 saat yürümeye çalışıyorum ama yorgunsam işim varsa 45 dk.da bırakıyorum.

Canım merhaba. Bu modelde ayakta kullanımda sele kısmı hareketi kısıtlıyor mu?
Yakından görmediğim için anlayamadım pek fazla resimlerden, arkada mı kalıyor sele kısmı?

X