Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizde hangi marka model var ben bu hafta sonu alıcam da kafam çok karışık ben voitec370 beğenmiştim ama satıcılar pixel 10 diyor daha büyük ebatlı olduğundan kullanımı daha rahat diyorlarDün gece biraz çalıştım ama cidden çok zormuş. Calismaya devam edilirse güzel sonuçlar alınabilir bence bu aletle
Merhaba. Bende bu ürünü almayı düşünüyorum da çok ses yapıyor mu acaba? Zayıflayacağım derken alt komşuyu da rahatsız etmek istemiyorumDynamic e18
Yeni aldım iyi gibi görünüyor voit in yan ürünuymus.mutlaka manyetik alın ben çok araştırdım diğerlerinin ömrü uzun değilmiş
Merhaba bende voit pixel10 aldım,birkaç kullanımdan sonra gıcırdamaya başladı servis cağirdik birkaç vidasini sıktı sorun kalmadı,eliptiklerde alt katı rahatsız edecek ses çıkmıyor,hatta siz odada spor yaparken yanınızda uyuyabilirlerMerhaba. Bende bu ürünü almayı düşünüyorum da çok ses yapıyor mu acaba? Zayıflayacağım derken alt komşuyu da rahatsız etmek istemiyorum
süpermiş o zamann. teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba bende voit pixel10 aldım,birkaç kullanımdan sonra gıcırdamaya başladı servis cağirdik birkaç vidasini sıktı sorun kalmadı,eliptiklerde alt katı rahatsız edecek ses çıkmıyor,hatta siz odada spor yaparken yanınızda uyuyabilirler
[/QUOTE]OTE="_Visneliturta_, post: 43229198, member: 643898"]Merhaba. Bende bu ürünü almanüyorum da ses yapıyor mu acaba? Zayıflayacağım derken alt komşuyu da rahatsız etmek istemiyorum
Hic Ses yapmiyor.ben bebek uyuduktan sonra gece 2 de falan yapiyorum.Kimse rahatsiz olmuyor tavsiye ederim
elimden geldikçe 1 saat yürümeye çalışıyorum ama yorgunsam işim varsa 45 dk.da bırakıyorum.Eliptik çalışan bayanlar kaç dakika çalışıyorsunuz? Benim doğum sonrası 20 kilo fazla var yapısı kaldı veremiyorum bir turlu
Canım merhaba. Bu modelde ayakta kullanımda sele kısmı hareketi kısıtlıyor mu?Eliptik çalışan bayanlar kaç dakika çalışıyorsunuz? Benim doğum sonrası 20 kilo fazla var yapısı kaldı veremiyorum bir turlu