Gelinlik Modelleri electradan seçmeler :)

çok romantik bu modeller. düz etekli olsun istiyorum. yaza inşallah düğün, allah herkesi mutlu mesut etsin.

1.2. ve 24 begendim benim gelinliğimde 1 gibiydi benzio yani daha işsiz benimki hoş modeller

kızlar izmitte hülya moda evi var ve internet sitesi de var onun internet sitesinde kataloguna tıklarsanız çok güzel modeller görürsünüz...ayrıca electra senin tercihlerinde çok güzelmiş..

benim favorim 11
hatta bende indirmiştim çok beğendim
zevklerimiz uyuyo galiba hepsi güzel teşekkürler

18 Hoşuma gitti..

beğenmene sevindim canımma.s.

çok romantik bu modeller. düz etekli olsun istiyorum. yaza inşallah düğün, allah herkesi mutlu mesut etsin.

aminn canım. dilerim çokk mutlu olursun.a.s.

cnm çok güzeller ama bunlar için iyi bir terzi lazım her baba yiğitin harçı olmaz tam böyle dikmek

haklısın tatlım. birkaç yerde gördüm orjinali ve ona göre dikilmiş gelinlik resimleri. aralarında dağlar kadar fark vardı. aslında en güzeli önce bir gezmek burdakilerden daha güzel modeler olabiliyor gelinliçkilerde.

ay valla bende bayıldım bu gelinliklere çok güzeller.

4.5 ve 10. Modele bayıldım canım zevkin çok güzell

çook teşekkür ederim canıma.s.

zevkimiz uyuyo canım senle
çok güzeller çok beğendim teşekkürler opuyorumnanaktan

çook teşekkür ederim tatlımma.s.

1.2. ve 24 begendim benim gelinliğimde 1 gibiydi benzio yani daha işsiz benimki hoş modeller

bende 3.ye bayıldım

beğenmene sevinim tatlımma.s.

kızlar izmitte hülya moda evi var ve internet sitesi de var onun internet sitesinde kataloguna tıklarsanız çok güzel modeller görürsünüz...ayrıca electra senin tercihlerinde çok güzelmiş..

çokk teşekkür ederim tatlımma.s.

benim favorim 11
hatta bende indirmiştim çok beğendim
zevklerimiz uyuyo galiba hepsi güzel teşekkürler

çokk teşekkür ederim tatlımma.s.
hoş duruyor...:asigim:
evet tatlım çok hoş bir gelinlik. bu pronovias işi biliyor.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…