2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar ben şimdi prodoctorla iki silik days doctorla iki negatif gördüm ve evet adetim gecikti normalde de gecikirdi ama hiç bu kadar uzun olmamıştı sizce prodoctor daha hassas olabilir mi dünden beri gözümün yaşı dinmedi
Seni çok iyi anlıyorum, gecikince hele umutlar yeseriyor insanin içinde. Bide silik cizgi gördün o da iyice etkiledi tabi. Aglamak istiyorsan agla ama toparlan. Çünkü stres mutsuzluk bunlar hep bize olumsuz etken. Hepsi birbirine bagli ne yazik ki ve moral bozuklugu olunca gebelik de olmuyor. Agla sızla ama ertesi gün kendine gel. Regl olmak icin dr.a git. Gereken ilaci versin kullan ve yeni ay daha cok umut versin. Randevu aldim demissin zaten gittiginde beta da bakarlar icin rahat ilerlersin.

Hepimizin niyeti amaci ortak. Burda bircok insan var bebegi olsun diye cabalayan her an dualar eden, inşallah Allahım hepimize saglikla hamile kalmayi saglikla dogurup büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 hayallerimizi yaşamak hepimize nasip olsun inşallah 🙏💗

Seni çok iyi anlıyorum, gecikince hele umutlar yeseriyor insanin içinde. Bide silik cizgi gördün o da iyice etkiledi tabi. Aglamak istiyorsan agla ama toparlan. Çünkü stres mutsuzluk bunlar hep bize olumsuz etken. Hepsi birbirine bagli ne yazik ki ve moral bozuklugu olunca gebelik de olmuyor. Agla sızla ama ertesi gün kendine gel. Regl olmak icin dr.a git. Gereken ilaci versin kullan ve yeni ay daha cok umut versin. Randevu aldim demissin zaten gittiginde beta da bakarlar icin rahat ilerlersin.

Hepimizin niyeti amaci ortak. Burda bircok insan var bebegi olsun diye cabalayan her an dualar eden, inşallah Allahım hepimize saglikla hamile kalmayi saglikla dogurup büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 hayallerimizi yaşamak hepimize nasip olsun inşallah 🙏💗
Çok teşekkür ederim dilerim bir gün hepimiz güzel haberlerle geliriz bu topik artık benim enerjimi emiyor

Teşekkür ederim çok güzel yazmışsın bu ay bir takip vs yapmadım ama önceki aylarda ovü testi yaptığımda standart olarak adetten somra ki 14. Gün pik gördüm sonra bıraktım randevu aldım zaten günüm gelmesini bekliyorum beni alt üst eden silik çıkması oldu zaten kendimi kandırıyorum tekrardan sağ olun
Evet haklısın testler ümitlendiriyor bizi ama artık cogu test hatalı sonuç veriyor banada cok oldu erken testlerde özellikle doktora gidince durumu anlat bütün tahlillerini yaptır düzenlzlik oldugunu mutlaka söyle alttan mutlaka baktır heray düzenimiz degişebiliyor hep aynı zamanda yumurtlama olmuyor malesef hiçbirimizde hatta bazen catlama olmyor kalitesiz bir yumurta salgılanmış olabliyor bazen yumurtlama bile olmayabiliyor normal bnlar ama gecikmenin bukdar uzumasında mutlaka bir etken oldugunu düşünüyorum gerekirse heray ovulasyon tabiki yap emin olmak için sürekli evin içindeysen hareketsizlik bile yumurtlamayı etkiliyor beni çok etkiledi mesela işten cıktım cıkalı hep evdeyim hareket yok her gittigimde doktorum mutlaka düzenli yürüyüş diye bastıyor bana

1000031877.webp
kizlar ovü testine göre yumurtlama yakın mi sizce. Sadece bugün gece değerlendirme şansımız var 😔 kıpkırmızı olduğunda çatlamış mi demekti

Dün evde sinir patlaması yaşadım valla ağlama krizleri falan nerdeyse adamın üstüne sıcak su torbası fırlatıcaktım :D :D
Sabahta öylesine gebelik testi yaptım ama tabi ki bembeyazdı :D
ay bilirim bu sinir krizlerini :D geçen ay 1 hafta kala adamın her şeyinden gıcık kapar olmuştum, sürekli çocuk gibi azarlıyordum. Garibim en sonda dedi sen değiştin hiç böyle değildin :D
ama biz kadınların da işi zor napalım... düzelir

ay bilirim bu sinir krizlerini :D geçen ay 1 hafta kala adamın her şeyinden gıcık kapar olmuştum, sürekli çocuk gibi azarlıyordum. Garibim en sonda dedi sen değiştin hiç böyle değildin :D
ama biz kadınlar da işi zor napalım... düzelir
Ay trip atıyor 3 gündür :D Sanki bilerek bağırdık :D :D :D

Back
X