- 12 Mart 2019
- 14.830
- 34.233
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.681
Cok var kiz daha cokİnsaAllah canım benimDaha da korkmaya gerek yok lekelerden dedi. İnsaAllah hayirlisi olur ya. Progestana devam. Onuda gece fitil olarak kullanacağım. Çünkü gündüz beni hep uyutuyor o. Çarşambaya ne kaldiki surda ,
Aynen canım bir dahaki kontrole kadar kullanayım bakalım. Zaten bir daha o doktora gitmem kendi doğum yapacağım yere giderim. Randevu bulursam insaAllah.Cok var kiz daha cok
Gunde bir sefer al tamamen bitince rahat edersin canm
İnşallah canım neyse Bugünde bebişini gördün Daha Senden mutlusu yokAynen canım bir dahaki kontrole kadar kullanayım bakalım. Zaten bir daha o doktora gitmem kendi doğum yapacağım yere giderim. Randevu bulursam insaAllah.
Gözlerim doldu okurken zaten ağlayacak yer arıyorum kendime bu aralarGeldim kızlar. Kıpır kıpır öyle hareketliki kendini sürekli yukarı doğru zıplatıyor. Ağzını burnunu yicektim onun. Ense kalınlığı da iyimis. Lekelenme eski lekelenmeymis. Çok az kalmış kese de sıkıntı. O da önemli degil dedi. Çok hareketliydi ama masaAllah ya. Oğlum benim çok sakindişimdi canıma okuyor Progestan günde 1 kere kullan dedi. Artarsa 2 kere kullan dedi okadar.
Gözlerim doldu okurken zaten ağlayacak yer arıyorum kendime bu aralarçok mutlu oldum inşallah hep böyle güzel haberlerle dolar burası
Valla uzağı çok göremiyorum gözlüğüm var takmıyordum. Geçenkinde fazla göremedim hareketlerini. Uyuyordu sanırım. Bugün gözlüğüde taktım bakarken net net gözüküyordu eli ayağıİnşallah canım neyse Bugünde bebişini gördün Daha Senden mutlusu yok
Cok tatli masallahValla uzağı çok göremiyorum gözlüğüm var takmıyordum. Geçenkinde fazla göremedim hareketlerini. Uyuyordu sanırım. Bugün gözlüğüde taktım bakarken net net gözüküyordu eli ayağı
Çok sevindim şükür artık kimseden kötü haber gelmesin stres yok bebislerden güzel haberler gelsin böyle maşallah zıp zıp kuzumaGeldim kızlar. Kıpır kıpır öyle hareketliki kendini sürekli yukarı doğru zıplatıyor. Ağzını burnunu yicektim onun. Ense kalınlığı da iyimis. Lekelenme eski lekelenmeymis. Çok az kalmış kese de sıkıntı. O da önemli degil dedi. Çok hareketliydi ama masaAllah ya. Oğlum benim çok sakindişimdi canıma okuyor Progestan günde 1 kere kullan dedi. Artarsa 2 kere kullan dedi okadar.
Aynen kuzum cok şükürÇok sevindim şükür artık kimseden kötü haber gelmesin stres yok bebislerden güzel haberler gelsin böyle maşallah zıp zıp kuzuma
Gorursun bebeğimCok tatli masallahay bende gorebilcekmiyim bi ben kaldim yaa
Valla ya bu doktorda inat ettim ondan yoksa diger doktora 10 kere gtmistimGorursun bebeğimBu sefer en gece ilk defa sen kaldın ben cok şaşırdım
Ahhaha seninkide abartmis heBenim kocamın gamsizligina ne demeli acabaDün ona kanamam olduğunu söyledim. Adamın düşüncesi farklı. Dedim arkana dön ve uyu Oglende arıyorum doktora geldim diyorum. Nolduki diyor Gel de küfür etme işte Akşam beni kulağıyla dinlemedigi kesinlesti
Ahhaha seninkide abartmis hebelkide senin yuzunden oldu deseydin
Aman keyfi ne gtcez boşver aydan aya iyidir gitmek. Korona olmasa neyse valla . Ama insan çok korkuyorValla ya bu doktorda inat ettim ondan yoksa diger doktora 10 kere gtmistim
Bencede canmAman keyfi ne gtcez boşver aydan aya iyidir gitmek. Korona olmasa neyse valla . Ama insan çok korkuyor
E yani okadarina yapsin@Yasnaz oglende mesaj attım doktor ilaç yazdı bunları al diyeşimdi almaya gitmiş. Görevini bilsin diye. Baba sonuçta. ilacı da ben mi alayım
Cnm senin kaç haftalik olduKontrol suren dolmamisken gittigin doktora muayene ol canim bugun hemen git
Ayy benm damagim komple şiş hicbirsey yiyemiyrm ekmek yerken kanıyorKizlar benim gibi dis eti kanamasi dis eti şismesi yaşayan varmiafedersiniz durduk yere agzima kan tadi geliyo hele fircalarken bi kaniyoki sormayin dokunmaya gelmiyo hemen kaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?