EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Gözlerim doldu okurken zaten ağlayacak yer arıyorum kendime bu aralarçok mutlu oldum inşallah hep böyle güzel haberlerle dolar burası

İnşallah canım neyse Bugünde bebişini gördün Daha Senden mutlusu yok
Valla uzağı çok göremiyorum gözlüğüm var takmıyordum. Geçenkinde fazla göremedim hareketlerini. Uyuyordu sanırım. Bugün gözlüğüde taktım bakarken net net gözüküyordu eli ayağı

Çok sevindim şükür artık kimseden kötü haber gelmesin stres yok bebislerden güzel haberler gelsin böyle maşallah zıp zıp kuzuma

Benim kocamın gamsizligina ne demeli acaba Dün ona kanamam olduğunu söyledim. Adamın düşüncesi farklı. Dedim arkana dön ve uyu Oglende arıyorum doktora geldim diyorum. Nolduki diyor Gel de küfür etme işte Akşam beni kulağıyla dinlemedigi kesinlesti

Ahhaha seninkide abartmis he belkide senin yuzunden oldu deseydin

Reactions: Z P
@Yasnaz oglende mesaj attım doktor ilaç yazdı bunları al diye şimdi almaya gitmiş. Görevini bilsin diye. Baba sonuçta. ilacı da ben mi alayım

Kizlar benim gibi dis eti kanamasi dis eti şismesi yaşayan varmi afedersiniz durduk yere agzima kan tadi geliyo hele fircalarken bi kaniyoki sormayin dokunmaya gelmiyo hemen kaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…