EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Sevindim cnm ins sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini

Kontrol suren dolmamisken gittigin doktora muayene ol canim bugun hemen git

Reactions: Z P
Kızlar ikili tarama sonucu,anlayan bir kaç arkadaş vardı,yorumlayabilir misiniz?

Eklentiler

• 9429366E-0FB1-4E13-BCCC-8EC8FC8397B2.jpeg
    122,9 KB · Görüntüleme: 41
Reactions: Z P
Ya doktoruma sordum iyi çıkmış dedi,ben daha açıklayıcı şeyler bekliyordumteşekkür ederim canım
Canim bende cok detay bilmiyorum acikcasi, ama risk oranin dusuk cikmis baya bu guzel birsey
Darisi bizlere olsun insAllaah
Doktorum bana 2li test onermedi, detayli ultrason yapilacak Sali gunu, insAllah guzel haberler verebilirim size

Geldim kızlar. Kıpır kıpır öyle hareketliki kendini sürekli yukarı doğru zıplatıyor. Ağzını burnunu yicektim onun. Ense kalınlığı da iyimis. Lekelenme eski lekelenmeymis. Çok az kalmış kese de sıkıntı. O da önemli degil dedi. Çok hareketliydi ama masaAllah ya. Oğlum benim çok sakindi şimdi canıma okuyor Progestan günde 1 kere kullan dedi. Artarsa 2 kere kullan dedi okadar.

Oh ohh cok sukur rabbime korkulcak bisey yokmuS bak biz alistik lekelenmelere insallah carsamba bende boyle guzel haberlerle gelirim

Oh ohh cok sukur rabbime korkulcak bisey yokmuS bak biz alistik lekelenmelere insallah carsamba bende boyle guzel haberlerle gelirim
İnsaAllah canım benim Daha da korkmaya gerek yok lekelerden dedi. İnsaAllah hayirlisi olur ya. Progestana devam. Onuda gece fitil olarak kullanacağım. Çünkü gündüz beni hep uyutuyor o. Çarşambaya ne kaldiki surda ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…