- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.661
Sevindim cnm ins sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğiniCanim benim tek yumurta ikiziydi biri gelismedi onu kaybettim digeri de o varken gelisimi geriden geliyodu 5 gun kadar ama o bebek gidince buda cok sukur normal gelisimine dondu su an bi sikinti yok Allaha sukur devam ediyoruz giden bebekten sonra kanamam lekelenmelerim olmustu onlarda kesildi
Insallah canmSevindim cnm ins sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini
Kontrol suren dolmamisken gittigin doktora muayene ol canim bugun hemen gitDün gelmişti kuzum kırmızı çok az şimdi çok damla gelmiş kahverengi leke. Ama yinede gidip bı gorcem bakalimm . Ya oğlumu banyoda yıkarken belime bi ağrı girdi acı acı anladım ama bişey olacağını. İlk defa çamur gibi leke geldi. Kahverengi leke görüyordum da çamur gibi olanı ilk defa gordum
Tamam
Aldım canım 1.5 a randevu çok ağrım var karnimda. Niye böyle oldu bilmiyorum.Kontrol suren dolmamisken gittigin doktora muayene ol canim bugun hemen git
Of ya insallah kotu bisey degildir bebek büyudugu icin oluyodurAldım canım 1.5 a randevu çok ağrım var karnimda. Niye böyle oldu bilmiyorum.
Of ya insallah kotu bisey degildir bebek büyudugu icin oluyoduryat dinlen kalkma hic
Hersey yolunda olsnda cekmeye ragzi ol canim bosverEvet kuzum olabilir. Valla dün bel ağrısından çok korktum. Oğlumda çok çektim. Berbat bı ağrı valla
Öyle tabi bebek iyi gibi hissediyorum ama bakalım. Allah büyüktür. Ne verirse razıyızHersey yolunda olsnda cekmeye ragzi ol canim bosver
Aynen oyle canm.insallah guzel.haberlerle gelirsinÖyle tabi bebek iyi gibi hissediyorum ama bakalım. Allah büyüktür. Ne verirse razıyız
Canim riskin cok dusuk cikmis, masAllah hersey yolunda gibi gozukuyorKızlar ikili tarama sonucu,anlayan bir kaç arkadaş vardı,yorumlayabilir misiniz?
Ya doktoruma sordum iyi çıkmış dedi,ben daha açıklayıcı şeyler bekliyordumCanim riskin cok dusuk cikmis, masAllah hersey yolunda gibi gozukuyor
Canim bende cok detay bilmiyorum acikcasi, ama risk oranin dusuk cikmis baya bu guzel birseyYa doktoruma sordum iyi çıkmış dedi,ben daha açıklayıcı şeyler bekliyordumteşekkür ederim canım
Hadi inşallah canımCanim bende cok detay bilmiyorum acikcasi, ama risk oranin dusuk cikmis baya bu guzel birsey
Darisi bizlere olsun insAllaah
Doktorum bana 2li test onermedi, detayli ultrason yapilacak Sali gunu, insAllah guzel haberler verebilirim size
Canim guzel haberlerle gel insAllaaahÖyle tabi bebek iyi gibi hissediyorum ama bakalım. Allah büyüktür. Ne verirse razıyız
Oh ohh cok sukur rabbimeGeldim kızlar. Kıpır kıpır öyle hareketliki kendini sürekli yukarı doğru zıplatıyor. Ağzını burnunu yicektim onun. Ense kalınlığı da iyimis. Lekelenme eski lekelenmeymis. Çok az kalmış kese de sıkıntı. O da önemli degil dedi. Çok hareketliydi ama masaAllah ya. Oğlum benim çok sakindişimdi canıma okuyor Progestan günde 1 kere kullan dedi. Artarsa 2 kere kullan dedi okadar.
İnsaAllah canım benimOh ohh cok sukur rabbimekorkulcak bisey yokmuS bak biz alistik lekelenmelere insallah carsamba bende boyle guzel haberlerle gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?