- Konu Sahibi karamel Latte
- #18.641
Gittiğim bu doktor doğuma kadar hastalarıma veriyorum dedi. Erken doğum olmaması için mis öyle demişti.Ben hala igne fitil devam carsambaya kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittiğim bu doktor doğuma kadar hastalarıma veriyorum dedi. Erken doğum olmaması için mis öyle demişti.Ben hala igne fitil devam carsambaya kadar
Oda cok ya hem buna tup bebek doktoru karisir benim tup bebek doktorm 12. Haftaya kadar dedi diger doktorda ben karisamam ilaclarini konus tup bebek doktornla oyle birak demisti.Gittiğim bu doktor doğuma kadar hastalarıma veriyorum dedi. Erken doğum olmaması için mis öyle demişti.
Yani kuzu bana diyorki progestan coraspirin cleksan elevit hepsini doğuma kadar yazıyorum hastalarıma. Sonradan ben karismiyim dedi tüp bebek doktoruna sorarsin dedi.Oda cok ya hem buna tup bebek doktoru karisir benim tup bebek doktorm 12. Haftaya kadar dedi diger doktorda ben karisamam ilaclarini konus tup bebek doktornla oyle birak demisti.
Yokyok doguma kadar progestan olurmu ya hadi leke dusuk riski olsa neysedeYani kuzu bana diyorki progestan coraspirin cleksan elevit hepsini doğuma kadar yazıyorum hastalarıma. Sonradan ben karismiyim dedi tüp bebek doktoruna sorarsin dedi.
Evet bide cleksana tekrar mi baslim yani. Zaten bulamıyoruz. Doktor niye riske atsın direk coraspirine geç dedi. Yarın belki gidrim kontrole usenmezsemYokyok doguma kadar progestan olurmu ya hadi leke dusuk riski olsa neysede
Bence gtme daha yeni gittn leke artarsa gidersin.Evet bide cleksana tekrar mi baslim yani. Zaten bulamıyoruz. Doktor niye riske atsın direk coraspirine geç dedi. Yarın belki gidrim kontrole usenmezsem
Gitsin kuzu ya nolur nolmazBence gtme daha yeni gittn leke artarsa gidersin.
Asprini doguma kadarmi kullanicaksin
Arkadasin ara ara lekelenmeleri oluyoya ondan dedim canim yine gitsin tabikiGitsin kuzu ya nolur nolmaz
Evet kuzum doğuma kadar .Bence gtme daha yeni gittn leke artarsa gidersin.
Asprini doguma kadarmi kullanicaksin
Annem yarın götürecek arabayla bakalım randevu bulabilirsek o da. Sabah ola hayrola. Hayırlısı bakalım. Kanamamda gelmiş. Karnım da ağrıyor biraz. Allah büyüktürGitsin kuzu ya nolur nolmaz
Ne güzel kesilmişti ya . Beni seviyor demekki bu lekelerArkadasin ara ara lekelenmeleri oluyoya ondan dedim canim yine gitsin tabiki
Yaa kırmizimi gelmisAnnem yarın götürecek arabayla bakalım randevu bulabilirsek o da. Sabah ola hayrola. Hayırlısı bakalım. Kanamamda gelmiş. Karnım da ağrıyor biraz. Allah büyüktür
Benim ilaclarn hepsi 12. Haftaya kadar dedigi icin aspirinde icmicem heraleeEvet kuzum doğuma kadar .
Olabilir kuzum yine sorarsin. Doktor bana. Hemogram. CRP. TiT bunları yaptır muayne olmaya git demiş.Benim ilaclarn hepsi 12. Haftaya kadar dedigi icin aspirinde icmicem heralee
Onlar ne yaOlabilir kuzum yine sorarsin. Doktor bana. Hemogram. CRP. TiT bunları yaptır muayne olmaya git demiş.
Biri enfeksiyon biri kansızlık kanındaki iltihap biride tam idrar tahlili ben hepsini yaptırdım zaten temiz çıktı hepsi. Sorun bence kesede olabilir. Çünkü çocuğu kucağına alma keseye baskı yaparsın demişti diğer doktorum. Ah ah gece agliyor mecbur alıyorum ama dikkat edicem bundan sonraOnlar ne ya
Bu testleri lekelenmen oluyo diyemi istemisti canim.Biri enfeksiyon biri kansızlık kanındaki iltihap biride tam idrar tahlili ben hepsini yaptırdım zaten temiz çıktı hepsi. Sorun bence kesede olabilir. Çünkü çocuğu kucağına alma keseye baskı yaparsın demişti diğer doktorum. Ah ah gece agliyor mecbur alıyorum ama dikkat edicem bundan sonra
Canim benim tek yumurta ikiziydi biri gelismedi onu kaybettim digeri de o varken gelisimi geriden geliyodu 5 gun kadar ama o bebek gidince buda cok sukur normal gelisimine dondu su an bi sikinti yok Allaha sukur devam ediyoruz giden bebekten sonra kanamam lekelenmelerim olmustu onlarda kesildiTam bilmiyorum 5 6 galiba tek yumurta olan ikizlerin birini mi kaybetti diğeri yasiyormu gelişme azsa sürekli öyle devammi ediyor sonrasında hızlı gelişme olmuyor mu
Dün gelmişti kuzum kırmızı çok az şimdi çok damla gelmiş kahverengi leke. Ama yinede gidip bı gorcem bakalimm . Ya oğlumu banyoda yıkarken belime bi ağrı girdi acı acı anladım ama bişey olacağını. İlk defa çamur gibi leke geldi. Kahverengi leke görüyordum da çamur gibi olanı ilk defa gordumBu testleri lekelenmen oluyo diyemi istemisti canim.
Cok dikkat et almamaya calis hic olmadi yaninda yatir.
Kirmizimi geldi smdi