• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Oda cok ya hem buna tup bebek doktoru karisir benim tup bebek doktorm 12. Haftaya kadar dedi diger doktorda ben karisamam ilaclarini konus tup bebek doktornla oyle birak demisti.
Yani kuzu bana diyorki progestan coraspirin cleksan elevit hepsini doğuma kadar yazıyorum hastalarıma. Sonradan ben karismiyim dedi tüp bebek doktoruna sorarsin dedi.

Biri enfeksiyon biri kansızlık kanındaki iltihap biride tam idrar tahlili ben hepsini yaptırdım zaten temiz çıktı hepsi. Sorun bence kesede olabilir. Çünkü çocuğu kucağına alma keseye baskı yaparsın demişti diğer doktorum. Ah ah gece agliyor mecbur alıyorum ama dikkat edicem bundan sonra

Biri enfeksiyon biri kansızlık kanındaki iltihap biride tam idrar tahlili ben hepsini yaptırdım zaten temiz çıktı hepsi. Sorun bence kesede olabilir. Çünkü çocuğu kucağına alma keseye baskı yaparsın demişti diğer doktorum. Ah ah gece agliyor mecbur alıyorum ama dikkat edicem bundan sonra
Bu testleri lekelenmen oluyo diyemi istemisti canim.
Cok dikkat et almamaya calis hic olmadi yaninda yatir.
Kirmizimi geldi smdi

• Beğen
Reactions: Z P
Tam bilmiyorum 5 6 galiba tek yumurta olan ikizlerin birini mi kaybetti diğeri yasiyormu gelişme azsa sürekli öyle devammi ediyor sonrasında hızlı gelişme olmuyor mu
Canim benim tek yumurta ikiziydi biri gelismedi onu kaybettim digeri de o varken gelisimi geriden geliyodu 5 gun kadar ama o bebek gidince buda cok sukur normal gelisimine dondu su an bi sikinti yok Allaha sukur devam ediyoruz giden bebekten sonra kanamam lekelenmelerim olmustu onlarda kesildi

Bu testleri lekelenmen oluyo diyemi istemisti canim.
Cok dikkat et almamaya calis hic olmadi yaninda yatir.
Kirmizimi geldi smdi
Dün gelmişti kuzum kırmızı çok az şimdi çok damla gelmiş kahverengi leke. Ama yinede gidip bı gorcem bakalimm . Ya oğlumu banyoda yıkarken belime bi ağrı girdi acı acı anladım ama bişey olacağını. İlk defa çamur gibi leke geldi. Kahverengi leke görüyordum da çamur gibi olanı ilk defa gordum

Back