- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.701
Çok sevindim cnm neden ilaçlara devam ettirdiGeldim kızlar. Kıpır kıpır öyle hareketliki kendini sürekli yukarı doğru zıplatıyor. Ağzını burnunu yicektim onun. Ense kalınlığı da iyimis. Lekelenme eski lekelenmeymis. Çok az kalmış kese de sıkıntı. O da önemli degil dedi. Çok hareketliydi ama masaAllah ya. Oğlum benim çok sakindişimdi canıma okuyor Progestan günde 1 kere kullan dedi. Artarsa 2 kere kullan dedi okadar.
Valla adete gore 12+4 ama ultrasonda ne cikar bilemicem carsamba gorucezCnm senin kaç haftalik oldu
Neden sisti durduk yere sicak bisey yedinde yandimi acaba geçende benim sismistiAyy benm damagim komple şiş hicbirsey yiyemiyrm ekmek yerken kanıyor
İki test için gittinmiValla adete gore 12+4 ama ultrasonda ne cikar bilemicem carsamba gorucez
Yok yaptirmicam zaten ben o testleri bana doktor 1 ay sonra gel dedi hic ikili testten bahsetmediİki test için gittinmi
Çay falan icmiyrm bende anlamadım çok cnm yanıyor ekmek falan yerken dedim her hafta birşey çıkıyor kesin ondandir diye düşündümNeden sisti durduk yere sicak bisey yedinde yandimi acaba geçende benim sismisti
Olabilir canm belki hamileliktendir bilemeyizÇay falan icmiyrm bende anlamadım çok cnm yanıyor ekmek falan yerken dedim her hafta birşey çıkıyor kesin ondandir diye düşündüm
Ben yarın gidecem ikili test için benm doktorlar çok seviyor test yaptırmayiYok yaptirmicam zaten ben o testleri bana doktor 1 ay sonra gel dedi hic ikili testten bahsetmedi
Zaten hamilelik dişe çok vuruyor ablam 9 ay sancı çekti diş yüzündenOlabilir canm belki hamileliktendir bilemeyiz
Belki benimkide zorlar canm bilmiyorm ama istemiyorm yani bana birakirsa yaptirmicam carsamba konusurm artikBen yarın gidecem ikili test için benm doktorlar çok seviyor test yaptırmayi
Agri olmasnda kanamalara ragziyimZaten hamilelik dişe çok vuruyor ablam 9 ay sancı çekti diş yüzünden
Bende dedim yaptırmayacam yaptır diye ısrar etti ikna etti birsekilde öyle mantıklı konustukiBelki benimkide zorlar canm bilmiyorm ama istemiyorm yani bana birakirsa yaptirmicam carsamba konusurm artik
Bakarsin benimkide ikna ederBende dedim yaptırmayacam yaptır diye ısrar etti ikna etti birsekilde öyle mantıklı konustukitmm dedim
EvetArkadasin ara ara lekelenmeleri oluyoya ondan dedim canim yine gitsin tabiki
cok sevindim canım bişey olmamasına maşallahGeldim kızlar. Kıpır kıpır öyle hareketliki kendini sürekli yukarı doğru zıplatıyor. Ağzını burnunu yicektim onun. Ense kalınlığı da iyimis. Lekelenme eski lekelenmeymis. Çok az kalmış kese de sıkıntı. O da önemli degil dedi. Çok hareketliydi ama masaAllah ya. Oğlum benim çok sakindişimdi canıma okuyor Progestan günde 1 kere kullan dedi. Artarsa 2 kere kullan dedi okadar.
Ayyy Allah sabır versin ozaman kuzuBenim kocamın gamsizligina ne demeli acabaDün ona kanamam olduğunu söyledim. Adamın düşüncesi farklı. Dedim arkana dön ve uyu Oglende arıyorum doktora geldim diyorum. Nolduki diyor Gel de küfür etme işte Akşam beni kulağıyla dinlemedigi kesinlesti
Merhaba bana da geçen hafta ctesi histereskopi yapıldı. Herhangi bir olumsuzluk görmemiş doktorum ancak bir sonraki transferin tutunmasına yardımcı olmak için çizik attı. Bugün 7. Gün ancak kahverengi lekelenme devam ediyor bir de daha önce rahatsız eden bir ağrım yoktu ama bugün tüm gün ağrılı geçirdim. Sizin kanamanız ne zaman durmuştu ve ağrınız var mıydı?Evet hsg temizdi ilk denemem sebepsiz tutmayinca doktorum histereskopi yapip rahimi daha detayli incelicem cizik atip cikicam demisti.
10 dakka anca süruyodur anestezili oluyo zaten
Ben de dün gittim kontrole test konusu açıldı bende yaptırmak istemedim doktor da benim düşünceme ikna olduBende dedim yaptırmayacam yaptır diye ısrar etti ikna etti birsekilde öyle mantıklı konustukitmm dedim
Benim diş etlerimde şişlik kanama oluyor muz yiyorum kanıyo yaa zaten hassasiyet vardı gebelikten sanırım arttıAgri olmasnda kanamalara ragziyim
Hahahaah sen ikna ettin heBen de dün gittim kontrole test konusu açıldı bende yaptırmak istemedim doktor da benim düşünceme ikna oldu
Agrim yoktu ama 3 4 gun lekelenme olmustuMerhaba bana da geçen hafta ctesi histereskopi yapıldı. Herhangi bir olumsuzluk görmemiş doktorum ancak bir sonraki transferin tutunmasına yardımcı olmak için çizik attı. Bugün 7. Gün ancak kahverengi lekelenme devam ediyor bir de daha önce rahatsız eden bir ağrım yoktu ama bugün tüm gün ağrılı geçirdim. Sizin kanamanız ne zaman durmuştu ve ağrınız var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?