• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Canim benim tek yumurta ikiziydi biri gelismedi onu kaybettim digeri de o varken gelisimi geriden geliyodu 5 gun kadar ama o bebek gidince buda cok sukur normal gelisimine dondu su an bi sikinti yok Allaha sukur devam ediyoruz giden bebekten sonra kanamam lekelenmelerim olmustu onlarda kesildi
Sevindim cnm ins sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini

Dün gelmişti kuzum kırmızı çok az şimdi çok damla gelmiş kahverengi leke. Ama yinede gidip bı gorcem bakalimm . Ya oğlumu banyoda yıkarken belime bi ağrı girdi acı acı anladım ama bişey olacağını. İlk defa çamur gibi leke geldi. Kahverengi leke görüyordum da çamur gibi olanı ilk defa gordum
Kontrol suren dolmamisken gittigin doktora muayene ol canim bugun hemen git

• Beğen
Reactions: Z P
Kızlar ikili tarama sonucu,anlayan bir kaç arkadaş vardı,yorumlayabilir misiniz?

Eklentiler

• 9429366E-0FB1-4E13-BCCC-8EC8FC8397B2.jpeg
    9429366E-0FB1-4E13-BCCC-8EC8FC8397B2.jpeg
    122,9 KB · Görüntüleme: 41
  • Beğen
Reactions: Z P
Ya doktoruma sordum iyi çıkmış dedi,ben daha açıklayıcı şeyler bekliyordum😅teşekkür ederim canım 🥰
Canim bende cok detay bilmiyorum acikcasi, ama risk oranin dusuk cikmis baya bu guzel birsey👍🏼
Darisi bizlere olsun insAllaah🤲🏼
Doktorum bana 2li test onermedi, detayli ultrason yapilacak Sali gunu, insAllah guzel haberler verebilirim size🤲🏼

Geldim kızlar. Kıpır kıpır öyle hareketliki kendini sürekli yukarı doğru zıplatıyor. Ağzını burnunu yicektim onun. Ense kalınlığı da iyimis. Lekelenme eski lekelenmeymis. Çok az kalmış kese de sıkıntı. O da önemli degil dedi. Çok hareketliydi ama masaAllah ya. Oğlum benim çok sakindi 😂şimdi canıma okuyor ☺️😅 Progestan günde 1 kere kullan dedi. Artarsa 2 kere kullan dedi okadar.

Geldim kızlar. Kıpır kıpır öyle hareketliki kendini sürekli yukarı doğru zıplatıyor. Ağzını burnunu yicektim onun. Ense kalınlığı da iyimis. Lekelenme eski lekelenmeymis. Çok az kalmış kese de sıkıntı. O da önemli degil dedi. Çok hareketliydi ama masaAllah ya. Oğlum benim çok sakindi 😂şimdi canıma okuyor ☺️😅 Progestan günde 1 kere kullan dedi. Artarsa 2 kere kullan dedi okadar.
Oh ohh cok sukur rabbime 🥰🥰 korkulcak bisey yokmuS bak biz alistik lekelenmelere 😅 insallah carsamba bende boyle guzel haberlerle gelirim🤭

Oh ohh cok sukur rabbime 🥰🥰 korkulcak bisey yokmuS bak biz alistik lekelenmelere 😅 insallah carsamba bende boyle guzel haberlerle gelirim🤭
İnsaAllah canım benim 🥰🥰❤️Daha da korkmaya gerek yok lekelerden dedi. İnsaAllah hayirlisi olur ya. Progestana devam. Onuda gece fitil olarak kullanacağım. Çünkü gündüz beni hep uyutuyor o. Çarşambaya ne kaldiki surda ,🙈🥰❤️

Back