Yok cnm bazen belim ağrıyor gibi oluyor saniyelik geçiyor ama iğne etkisi bunlar daha çok erken bugün daha transfer dahil 3. Gün . Sende varmıPeki varmı bir belirti falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm bazen belim ağrıyor gibi oluyor saniyelik geçiyor ama iğne etkisi bunlar daha çok erken bugün daha transfer dahil 3. Gün . Sende varmıPeki varmı bir belirti falan
Valal ger doktor un stili farklı herhalde cnm benim.. doktorumuza güvenmekten başka çaremiz yok. Yapacak bir şey yok Rabbimize sığınıyoruz napalim. Ama benim doktor genelde garantiye oynuyor hep şimdi başhekim yardımcısı olmuss sanırım hedefleri var ileriye dönük herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor. Kendi başarısını düşürecek bı hamle yapmiyo mesela. Azcik kilolu olana bile git kilo ver öyle gel diyo mesela. Özel de istediğin an yapıyorlar. Artık nasibimizde ve varsa cnmYa öylemi bizde 10. Gün teste gidiyoruz başka çağırmıyorlar
Doğru söylüyorsun canım sonuç çıkınca babada bilgi ver canım merak ederimValal ger doktor un stili farklı herhalde cnm benim.. doktorumuza güvenmekten başka çaremiz yok. Yapacak bir şey yok Rabbimize sığınıyoruz napalim. Ama benim doktor genelde garantiye oynuyor hep şimdi başhekim yardımcısı olmuss sanırım hedefleri var ileriye dönük herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor. Kendi başarısını düşürecek bı hamle yapmiyo mesela. Azcik kilolu olana bile git kilo ver öyle gel diyo mesela. Özel de istediğin an yapıyorlar. Artık nasibimizde ve varsa cnm
Tabi vermezmiyim İlk sizlerle paylaşacağım tabi kaderdaşlarim benim ailemve diğer dostlar a kalp atışı görmeden duymadan söylemeyi düşünmüyoruz oyle karar aldık bakwlim kısmetse tabiDoğru söylüyorsun canım sonuç çıkınca babada bilgi ver canım merak ederim
Ayyyy hadi inşallah çok heyecanlandım senin adına hâlâ belirti falan yok mu canımTabi vermezmiyim İlk sizlerle paylaşacağım tabi kaderdaşlarim benim ailemve diğer dostlar a kalp atışı görmeden duymadan söylemeyi düşünmüyoruz oyle karar aldık bakwlim kısmetse tabi
Yok cnm olsa bile ilaçlar ve iğnelerin etkisi olabileceğini söyledi hemşire düşünme dedi..bende öyle yapıyorum ağır ilaçlar kullanıyoruz haliyle olur cnm diyorum kendime. Kan zamanı gelmeden test yapacağım söz verdim kendime. Sen nasılsın peki duurmlar nasilAyyyy hadi inşallah çok heyecanlandım senin adına hâlâ belirti falan yok mu canım
Benimde hiç belirti yok sadece göbeğimdeki iğne yerleri çok ağrıyor birde akşam pembe kanamam oldu nasıl korktum ama normal miş hemşireme sordum galiba sondadan kaynaklıYok cnm olsa bile ilaçlar ve iğnelerin etkisi olabileceğini söyledi hemşire düşünme dedi..bende öyle yapıyorum ağır ilaçlar kullanıyoruz haliyle olur cnm diyorum kendime. Kan zamanı gelmeden test yapacağım söz verdim kendime. Sen nasılsın peki duurmlar nasil
Bana hemşire dedi akıntı pembe kanama vs olursa korkma bebekle ilgisi yok işlemden dolayı olabilir demişti. Korkma cnm sakın. Daha 3. Gününüz bugün transfer gününü saymazsak. Göbek iğnelerin sorma benimde çok aciyor elleyemiyom azcik dokunsam delirtiyo yavaş morarma değilde ona benzer görüntülerim çıkmaya başladı cnm. Bazen rahimle sol bacak arası bı kramp gibi bişey oluyor atıyor sancı gibi başka da bişey yok. İğneler den cnmBenimde hiç belirti yok sadece göbeğimdeki iğne yerleri çok ağrıyor birde akşam pembe kanamam oldu nasıl korktum ama normal miş hemşireme sordum galiba sondadan kaynaklı
Bebeğin tutunuyo inşallahBana hemşire dedi akıntı pembe kanama vs olursa korkma bebekle ilgisi yok işlemden dolayı olabilir demişti. Korkma cnm sakın. Daha 3. Gününüz bugün transfer gününü saymazsak. Göbek iğnelerin sorma benimde çok aciyor elleyemiyom azcik dokunsam delirtiyo yavaş morarma değilde ona benzer görüntülerim çıkmaya başladı cnm. Bazen rahimle sol bacak arası bı kramp gibi bişey oluyor atıyor sancı gibi başka da bişey yok. İğneler den cnm
İnşallah cnm benim senin kan günün ne zaman dedi doktor 24 u mu . Benim 28 iBebeğin tutunuyo inşallah
Merhaba cnm dün transfer oldum bende dondurulmuş üçüncü gün çift embriyoHerkese merhaba ben 14 ekimde dondurulmuş 3. Gün embriyo transferi olucam bu benim 3. Denemem daha önce iki sefer taze transferim negatif oldu bu sefer dondurulmuş konulacak benimle transfere gidecek arkadaşlar birbirimize destek olalım
Hadi hayırlı olsun canım inşallah hepimiz bu sayfada birbirimize güzel haberler veririzMerhaba cnm dün transfer oldum bende dondurulmuş üçüncü gün çift embriyo
Benimki 26 sı canım 10 gün sonra dediİnşallah cnm benim senin kan günün ne zaman dedi doktor 24 u mu . Benim 28 i
İki gün sonraya da ben kan vereceğim. Kendimi dinleniyorum ama arada sol kasığımda baskı hissediyorum ağırlık gibi sende varmı biseyler cnmBenimki 26 sı canım 10 gün sonra dedi
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız dualarım hepimize bu yolda emek veren herkese Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahİki gün sonraya da ben kan vereceğim. Kendimi dinleniyorum ama arada sol kasığımda baskı hissediyorum ağırlık gibi sende varmı biseyler cnm
Benim pozitif olduğu zaman bende böyle hissediyordum sol tarafta ağrı ve baskı oluyordu inşallah sizinde pozitif olur sağlıkla kucağına alırsınİki gün sonraya da ben kan vereceğim. Kendimi dinleniyorum ama arada sol kasığımda baskı hissediyorum ağırlık gibi sende varmı biseyler cnm
Ayy inşallah cnm benim umut oldunuz bana .rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah en kolayındanBenim pozitif olduğu zaman bende böyle hissediyordum sol tarafta ağrı ve baskı oluyordu inşallah sizinde pozitif olur sağlıkla kucağına alırsın
Amin inş cnmHadi hayırlı olsun canım inşallah hepimiz bu sayfada birbirimize güzel haberler veririz
2 başarısız denemeden sonra neden negatif olduklarını anlamak için histeroskopi veya kromozom testi gibi şeyler yaptırdınız mıEvet canım doğru söylüyorsun ama iki başarısız denemeden sonra çok endişeliyim ama rabbime sığındık ol derse olur canım güzel haberlerini bekliyorum
Evet canım en son histereskopi oldum ve temiz çıktı bu işlemden sonraki ilk transferim Bir de her transferden sonra embriyo kalitesi daha düşük oluyor benim ilk transferimde iki tane 5A A5 B B ikinci transferide üç üçüncü günü sekiz hücreli ve on hücreli ikişer adet intro transferi yapılmıştı ama maalesef ikisi de negatifle sonuçlandı bu sefer Histereskopi oldum iki sefer opu işlemi gördüm toplamda dört yumurtam 4.04 embriyo oluştu çözdürürken üçü durdu biri beşinci güne geldi onu da dün transfer ettik üçaa Allah hakkımızda her şeyin hayırlısını versin2 başarısız denemeden sonra neden negatif olduklarını anlamak için histeroskopi veya kromozom testi gibi şeyler yaptırdınız mı