• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Merhaba tup bebek surecin hayirli olsun😌 evet iki olumsuz asilamadan sonra tup bebek tedavisine basladik. Agustos ayinda yumurta toplama yapildi ve 9 tane 5.gun embriyosu donduruldu. Ekim ayinda ise (2.adetten sonra) bir tane 5aa blast transferi yapild. Cok sukur tuttu simdi 13. haftanin icindeyim. Transferden sonra hep kasik agrim oldu. Saniyorum 6. Gun olmasi lazim lekenlenme yasadim. 9.gun ise kan testiyle hamile oldugumu ogrendik. Sonrasi daha endiseli ve stresli bir surecti.(dusuk riskim vardi) Cok sukur o zor gunleri atlattik simdi her gun karnimin buyumesini izliyorum❤️ Allahim nerede kim varsa bu hasreti ceken herkese nasip etsin. Ben 2 yil ugrastim. Rabbim kimseyi ugrastirmasin insallah ilk tedavinde sana da nasip olsun❤️
Bugün transferimin 7. Günü . 3. Gün emnriyosu çift transfer edildi. Transferden sonra hep kasık ağrım devam etti. Son birkaç gündür de göğüslerim hassas. Bunlar benim her adet öncesi yaşadığım şeyler. O üyüzden tedirginlik var biraz. Bana dinlenme falan yapılmadı. Sen neden 2 adet dinlendin doktor önerisi miydi. Birde belirtin oldu mu yoksa hep kasık ağrın mı vardı

Kizlar ikili tarama testinde betahcg kac olmasi lazim 41 gelmis benim diger sonuclar gorunmuyo sade betahcg yaziyo ariyorum ulasamadimda henuz merak ediyorum

Bugün transferimin 7. Günü . 3. Gün emnriyosu çift transfer edildi. Transferden sonra hep kasık ağrım devam etti. Son birkaç gündür de göğüslerim hassas. Bunlar benim her adet öncesi yaşadığım şeyler. O üyüzden tedirginlik var biraz. Bana dinlenme falan yapılmadı. Sen neden 2 adet dinlendin doktor önerisi miydi. Birde belirtin oldu mu yoksa hep kasık ağrın mı vardı
Kuzum sen hiç test yapmadın mi 😃

Kizlar ikili tarama testinde betahcg kac olmasi lazim 41 gelmis benim diger sonuclar gorunmuyo sade betahcg yaziyo ariyorum ulasamadimda henuz merak ediyorum
Hic bir fikrim yok canım. Bana da dün sordu doktorum istemiyorum dedim. Tamam sen nasıl istersen dedi. En sevdiğim doktor tipi 😃

Doktorum 12. Gün kan testi ver dedi. Doktoru da geçtim benim artık idrar testi yapcam gücüm yok 2 buçuk yıldır hep hayal kırıklığı. Sizler kaçıncı günde yaptınız
şaka yapıyorum canım inşallah bebeğin seninledir. bende 2adet 5günlük embriyoydu. transfer gününü saymazsak 5.gün itibariyle test yapmıştım. 5.gün erken gebelikte çıktı.6.gün erken gebelik+kaset yaptım ikisinde de çıktı. 7.gün kan testi yaptırdım. darısı senin başına inşallah

şaka yapıyorum canım inşallah bebeğin seninledir. bende 2adet 5günlük embriyoydu. transfer gününü saymazsak 5.gün itibariyle test yapmıştım. 5.gün erken gebelikte çıktı.6.gün erken gebelik+kaset yaptım ikisinde de çıktı. 7.gün kan testi yaptırdım. darısı senin başına inşallah
Peki ikiz mi? Bende 3. Gün çift transfer. 5. Gün olanların tutma ihtimali daha yüksek diyorlar doğru mu

Peki ikiz mi? Bende 3. Gün çift transfer. 5. Gün olanların tutma ihtimali daha yüksek diyorlar doğru mu
evet ikiz. yok canım 3.güne 5.güne bakmıyor tutması. ben de pgt yapıldı oyüzden 5.günü beklemek zorunda kaldık yoksa benim dışımda pgt yaptırmayanlara 3.gün embriyorsu transfer edildi bizim merkezde.

Canim gunle alakasi yok onun benimde 3. Gun embriyosuydu tuttu hatta bolunup tek yumurta ikizi oldular daha sonra birisi gitti malesef ama birisi benimle hala cok sukur yani hersey nasip meselesi insallah sende hayirli haberi alirsin 🥰

evet ikiz. yok canım 3.güne 5.güne bakmıyor tutması. ben de pgt yapıldı oyüzden 5.günü beklemek zorunda kaldık yoksa benim dışımda pgt yaptırmayanlara 3.gün embriyorsu transfer edildi bizim merkezde.
Anladım canım sağol inşallah sağ Salim kucağınıda alırsın 🥰

Canim gunle alakasi yok onun benimde 3. Gun embriyosuydu tuttu hatta bolunup tek yumurta ikizi oldular daha sonra birisi gitti malesef ama birisi benimle hala cok sukur yani hersey nasip meselesi insallah sende hayirli haberi alirsin 🥰
Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤗

Back