• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

MasAllaah🧿🧿🧿
Hep boyle guzel haberler aliriz insAllaaah🤲🏼
Ben de haftaya Sali detayli ultrason yaptiricam insAllah bebisim ve organlari iyidir🤲🏼
İnsaAllah canım benim . İçim çok rahatladı ama oğlum kaç kere tekme attı karnıma. Detaylı için erken degilmi tatlım ben 19da yaptırmıştım oğlumda.

İnsaAllah canım benim . İçim çok rahatladı ama oğlum kaç kere tekme attı karnıma. Detaylı için erken degilmi tatlım ben 19da yaptırmıştım oğlumda.
Evet canim erken ama bizim durum biraz farkli, benim embriyom mozaikti, yani pgt yapildi, 20. Kromozumunda %30 bozukluk vardi, yine de transfere uygun goruldu, sagliksiz devam ederse ya hic tutunmaz ya da erken haftalarda dusuk olur dediler.
Bende en basindan beri perinatolaga gidiyorum.
Doktorum da 2li test senin icin anlamsiz, senin direk amniyosentez yaptirman gerekiyor dedi, tabi bende korkuyorum😔
Hocam baska ne yapabiliriz dedim, 2 hafta sonra gel detayli ultrasonda bi organlarina bakalim dedi iste.. bende mecbur tamam dedim.
Cvs ve ya amniyosentez oneriyor israrla ama bunlarinda %1 dusuk yapma riski var, yani kafam baya karisik aslinda.
Rabbime tevekkul ettim, bi detayliya gireyim, sonra da nipt testi yaptirmayi dusunuyorum kan’dan.
Eger onda da yuksek oranda skinti cikarsa amniyosentez yaptircam,
İnsAllah rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu verir, canim yavrum sagliklidir ve hayirlisiyla kucagima almak nasip olur🤲🏼❤️🤲🏼

Belirtisi olmayanlara masalaah🧿😍 hic belirtilere ozenmeyin kizlar ben 13.haftam bitecek hala kusuyorum. Hatta bugun oyle bir cikardim ki yer gök inledi resmen😂 surekli uyku hali halsizlik mide bulantisi ve istahsizlik var. dr yakinda gececek dedi insallah bekliyorum🙏🙏

ikili test sonucu temiz cikmis cok sukur. Allahim hepimizin bebeklerine saglik versin🙏 Vucudumdaki Kasintilar icin de kan testim temiz cikti. Doktor yedigin bisey dokunuyor ya da cildin cok kuruyor dedi.

bir de deli gibi alisveris yapmaya basladim😍 simdiden bir suru kiyafet aldim. Sling aldim. Bir sonraki randevuda cinsiyet kesinlesince muslin ve kundak havlu alacagim. Bu arada sling’i ikinci el aldim. Let go’da baya temiz urunler var. 2-3 kez kullanilmis 230 tl’lik sling’i 70 tl’ye aldim. Makinada yikayip utuleyince mis gibi olur😍 tavsiye ederim kisa sureli kullanacagi seyleri ben temiz 2.el bakiyorum
Merhaba Mart ayında aşılama grubunda konuşmuştuk. Aşılamalar tutmamıştı ikimizinde. Ben de bu ay tüp bebek başladım. Sen anladığım kadarıyla hamilesin hayırlı olsun😊 kaçıncı gün embriyosuydu ben belirtilerin var mıydı yazarsan çok sevinirim 😊

Benimde aşırı kurudu. Yüzüm bile açıyor havluyla kurularken. Bende ondan alayım bakım belki iyi gelir canım
Ondan önce hindistancevizi yağını denedim cnm sürünce nemlendiriyor yıkayınca pütür pütür oluyordu ellerim artık pamuk gibi oluyor kokusuda rahatsız edici değil birde vıcık vıcık yağlı his sevmiyorum ben zeytinyağı da kullanamam o yüzden

• Beğen
Reactions: Z P
Kızlar dün kasıklarımda ve belimde ağrı olmuştu sonra tuvalete gittim yaptım peceteyle sildim açık pembe leke vardı idrarla karışık gibi tabi ben nereden geldiğini anlayamadım doktora yazdım hemen Progestan al ıkı tane fitil olarak dedi. Dediğini yapıp uzandım oladar korktum ki anlatamam size. Sabah hemen gittim doktora çok şükür kanama alanı yokmuş idrar testi aldı belki idrardan gelmiştir diye küçük tuvaletimi yaptığım yer çok kötü tahriş olmuş devamlı kaşınıyordu acaba oradan mı geldi bakalım idrar sonucunu bekliyoruz yarın falan çıkarmış
Benimde ara ara kahverengi yumurtlama akıntısı gibi akıntım oluyor kırmızı olmadıkça kafama takmamaya çalışıyorum kullandığımız progestan kalıntıları olabilir diye düşünüyorum uzun süre kullandık içerde renk değiştirip öyle geliyor olabilir birkaç kişi progestan jelin her renk geldiğini yazmıştı

Benimde ara ara kahverengi yumurtlama akıntısı gibi akıntım oluyor kırmızı olmadıkça kafama takmamaya çalışıyorum kullandığımız progestan kalıntıları olabilir diye düşünüyorum uzun süre kullandık içerde renk değiştirip öyle geliyor olabilir birkaç kişi progestan jelin her renk geldiğini yazmıştı
Ben Progestan kullanmıyordum canım geldiğinde bide benim pembe gibiydi ondan korktum ama sıkıntı yokmuş çok şükür

Merhaba Mart ayında aşılama grubunda konuşmuştuk. Aşılamalar tutmamıştı ikimizinde. Ben de bu ay tüp bebek başladım. Sen anladığım kadarıyla hamilesin hayırlı olsun😊 kaçıncı gün embriyosuydu ben belirtilerin var mıydı yazarsan çok sevinirim 😊
Merhaba tup bebek surecin hayirli olsun😌 evet iki olumsuz asilamadan sonra tup bebek tedavisine basladik. Agustos ayinda yumurta toplama yapildi ve 9 tane 5.gun embriyosu donduruldu. Ekim ayinda ise (2.adetten sonra) bir tane 5aa blast transferi yapild. Cok sukur tuttu simdi 13. haftanin icindeyim. Transferden sonra hep kasik agrim oldu. Saniyorum 6. Gun olmasi lazim lekenlenme yasadim. 9.gun ise kan testiyle hamile oldugumu ogrendik. Sonrasi daha endiseli ve stresli bir surecti.(dusuk riskim vardi) Cok sukur o zor gunleri atlattik simdi her gun karnimin buyumesini izliyorum❤️ Allahim nerede kim varsa bu hasreti ceken herkese nasip etsin. Ben 2 yil ugrastim. Rabbim kimseyi ugrastirmasin insallah ilk tedavinde sana da nasip olsun❤️

Ondan önce hindistancevizi yağını denedim cnm sürünce nemlendiriyor yıkayınca pütür pütür oluyordu ellerim artık pamuk gibi oluyor kokusuda rahatsız edici değil birde vıcık vıcık yağlı his sevmiyorum ben zeytinyağı da kullanamam o yüzden
Evet bende vıcık vıcık olan şeyleri kremleri yağları sevmiyorum. Benim yüzümde çok kötü oldu. Havluyla silince çok acıyor. Yüze sürülüyor mu acaba.

Back