• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Merhaba kızlar. uzun süredir yazamadım. güncelleme yapayım )) geçen hafta serklaj ameliyatınmı oldum çok şükür iyiyim herşey yolunda. bebişlerimin cinsiyyetinin 1i kesin erkek, digeri 99 oranla erkek tam net göstermiyor. hatta bugün el salladılar ultrasonda çok şekerleeerr. 13.haftayı bitirdim. folik asiti bıraktım yarın itibariyle multivitamine başlayacağım. progestron fitil ve proluton depota daha da devam 16.haftada bırakıcam ama ecoporini doğuma kadar kullanıcam.

Merhaba kızlar. uzun süredir yazamadım. güncelleme yapayım )) geçen hafta serklaj ameliyatınmı oldum çok şükür iyiyim herşey yolunda. bebişlerimin cinsiyyetinin 1i kesin erkek, digeri 99 oranla erkek tam net göstermiyor. hatta bugün el salladılar ultrasonda çok şekerleeerr. 13.haftayı bitirdim. folik asiti bıraktım yarın itibariyle multivitamine başlayacağım. progestron fitil ve proluton depota daha da devam 16.haftada bırakıcam ama ecoporini doğuma kadar kullanıcam.
Cok sukur hersey yolundaymis ne guzel🥰

Cok sukur hersey yolundaymis ne guzel🥰
darısı sizin başınıza inşallah. ayda 1gittiginiz için bu sefer gittiginizde direk bebek görüceksiniz ve şokk şaşırıcaksınız. gerçekten güzel bir duygu. ben her hafta gittigim için hafta hafta büyümesini izliyorum. bundan sonra 2haftada bir gidicem bakalım

darısı sizin başınıza inşallah. ayda 1gittiginiz için bu sefer gittiginizde direk bebek görüceksiniz ve şokk şaşırıcaksınız. gerçekten güzel bir duygu. ben her hafta gittigim için hafta hafta büyümesini izliyorum. bundan sonra 2haftada bir gidicem bakalım
Insallah oyle olur bende bebek gormeyi bekliyorm hersey yolundadr insallah 🥰

Çok şükür canım çok sevindim iyi olmana🙏 Bana da magnezyum verdi daha doğrusu ben dedim bacak ağrılarım oluyor kullansam mı dıye olur dedi yazdı

Kizlarrr ben de kontrolden geldim. %90 kız geliyormuş 😊 Herşey yolundaymış çok şükür. Bebek el salladı keyfi yerindeydi. Protestan fitili günde 1e düşürdü,oksapara,vitamine devam bir de demir ilacı ekledi.
Bı minnos kızımız daha geliyor masaAllah 🥰❤️❤️

Back