- 24 Eylül 2019
- 133
- 125
- 33
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
- #18.541
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha kesinlikle
Ben 3cu gün 5 ci gün bide 8 Ci gün falan yapmıştım. 3cu gün prectiorda yapmıştım herkes yok diyordu ama ben görüyordum herkes bana deli muamelesi yapıyordu insaAllah sende pozitifi görursun canım benimDoktorum 12. Gün kan testi ver dedi. Doktoru da geçtim benim artık idrar testi yapcam gücüm yok 2 buçuk yıldır hep hayal kırıklığı. Sizler kaçıncı günde yaptınız
Süper varsa zaten 1. Günde bile çıkıyor sana deli muamelesi yapanlar buralarda mıBen 3cu gün 5 ci gün bide 8 Ci gün falan yapmıştım. 3cu gün prectiorda yapmıştım herkes yok diyordu ama ben görüyordum herkes bana deli muamelesi yapıyordu insaAllah sende pozitifi görursun canım benim
Yazını anca gördüm canım. Rabbim büyüktür. İnsaAllah sağ salim evladına kavuşursun canım benim detaylıca gir bakalimm insaAllah herşey yolundadır.Evet canim erken ama bizim durum biraz farkli, benim embriyom mozaikti, yani pgt yapildi, 20. Kromozumunda %30 bozukluk vardi, yine de transfere uygun goruldu, sagliksiz devam ederse ya hic tutunmaz ya da erken haftalarda dusuk olur dediler.
Bende en basindan beri perinatolaga gidiyorum.
Doktorum da 2li test senin icin anlamsiz, senin direk amniyosentez yaptirman gerekiyor dedi, tabi bende korkuyorum
Hocam baska ne yapabiliriz dedim, 2 hafta sonra gel detayli ultrasonda bi organlarina bakalim dedi iste.. bende mecbur tamam dedim.
Cvs ve ya amniyosentez oneriyor israrla ama bunlarinda %1 dusuk yapma riski var, yani kafam baya karisik aslinda.
Rabbime tevekkul ettim, bi detayliya gireyim, sonra da nipt testi yaptirmayi dusunuyorum kan’dan.
Eger onda da yuksek oranda skinti cikarsa amniyosentez yaptircam,
İnsAllah rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu verir, canim yavrum sagliklidir ve hayirlisiyla kucagima almak nasip olur
Eğer cesaret edip yaparsan prectior markasından başka yapma kuzum.HAyır yapmadım
Yok burdakiler de görmediler ben onları kör ilan ettim Deli olanlar cevremdekilerSüper varsa zaten 1. Günde bile çıkıyor sana deli muamelesi yapanlar buralarda mı
YAPTIM bir bakar mısınEğer cesaret edip yaparsan prectior markasından başka yapma kuzum.
Nerde kuzucan testinYAPTIM bir bakar mısın
Kizzzz nerde testinnn haniiiy Testin pozitifliğinden bayıldın mi naptinYAPTIM bir bakar mısın
gönder gönder beklemedeyizzzYAPTIM bir bakar mısın
En sevdiğimiz şeydir Kizcem sen niye takvim yapmadıngönder gönder beklemedeyizzz
Transferin hayırlı olsun tedirgin olma bende aynılarını yaşadım adet ağrısı gibi ağrılarım oldu tek farklı olarak göğüs uçlarıma sanki bıçak batıyordu ama kasık ağrısı aynı adet gibiydi. Benimde hemen taze transfer oldu çok yumurta toplanmadığı için doktor rahimi kontrol etti ve taze transfere uygun dedi inşallah hayırlı sonuç alırsınBugün transferimin 7. Günü . 3. Gün emnriyosu çift transfer edildi. Transferden sonra hep kasık ağrım devam etti. Son birkaç gündür de göğüslerim hassas. Bunlar benim her adet öncesi yaşadığım şeyler. O üyüzden tedirginlik var biraz. Bana dinlenme falan yapılmadı. Sen neden 2 adet dinlendin doktor önerisi miydi. Birde belirtin oldu mu yoksa hep kasık ağrın mı vardı
Biri 5 dakikalık biri 8 dakikalık test
Benimde 90 dı canım ama diğer sonuç asıl önemli diye biliyorum I yüzden tedirgin olma normaldir oKizlar ikili tarama testinde betahcg kac olmasi lazim 41 gelmis benim diger sonuclar gorunmuyo sade betahcg yaziyo ariyorum ulasamadimda henuz merak ediyorum
Ben gördüm canım çizgiyi inşallah kan testiyle netleştirirsin şimdiden hayırlı olsun inşallahBiri 5 dakikalık biri 8 dakikalık test
İnşallah kesinleşir canımmBen gördüm canım çizgiyi inşallah kan testiyle netleştirirsin şimdiden hayırlı olsun inşallah
ne bileyim yaa yapasım gelmedi bu arada benim dr da dün elevit yazdı. aldım ama daha başlamadım pazartesiden başlarım ve banada doğuma kadar dedi. ilaçta kocaman kocaman.En sevdiğimiz şeydir Kizcem sen niye takvim yapmadın