- Konu Sahibi karamel Latte
- #18.561
ilk fotografta net var canım hayırlı olsun. ama altındakında dağılmış sanki. yarın ilk idrarla bir daha yap bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk fotografta net var canım hayırlı olsun. ama altındakında dağılmış sanki. yarın ilk idrarla bir daha yap bakalım.
Elevit ne takviyesi kuzumne bileyim yaa yapasım gelmedi bu arada benim dr da dün elevit yazdı. aldım ama daha başlamadım pazartesiden başlarım ve banada doğuma kadar dedi. ilaçta kocaman kocaman.
multivitamin canım içinde ne ararsan var. 14. haftaya geçtim folik asit dışında vitamin kullanmadım. artık kullanmanın zamanı geldi diyorElevit ne takviyesi kuzum
Valla oğlumda 1 kutu icmistim. Ben doğuma kadar kullanırım sözü veremicemne bileyim yaa yapasım gelmedi bu arada benim dr da dün elevit yazdı. aldım ama daha başlamadım pazartesiden başlarım ve banada doğuma kadar dedi. ilaçta kocaman kocaman.
Hadi gözün aydinn kuzummm. MasaAllah çıkmış
Merhaba hangi medipole gidiyorsunuz acaba ?Selam kızlar. İkili testin sonucu gelmiş.. Anlayan bakabilir mi acaba
Merhaba canım.. Bağcılar mega medipol hastanesine gidiyorum canımMerhaba hangi medipole gidiyorsunuz acaba ?
Yaa bende, Ayşe Hocanın hastasıyım. Siz? Perinatologdan memnun kaldınız mı? Kaç günde çıktı sonucunuz? Anlamıyorum ama inşallah bir problem yoktur. yarın gideceğim bende inşallah.Merhaba canım.. Bağcılar mega medipol hastanesine gidiyorum canım
Ben de özlem kesiktaş a gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum. Her konuda bilgi veriyor ben sormadan bütün merakımı gideriyorum.. Perinatologdan da çok memnun kaldım başak hanım. Yarım saatten fazla baktı bebeğe herşeyi en ince ayrıntısına kadar söyledi canım. Çok memnun kaldım. Ben ilk oğlumu da orada doğurdum yine çok memnundum.. Araştırdım sonucumu iyi şeyler yazıyor çok şükür İnşallah sende güzel haberlerle gelirsinYaa bende, Ayşe Hocanın hastasıyım. Siz? Perinatologdan memnun kaldınız mı? Kaç günde çıktı sonucunuz? Anlamıyorum ama inşallah bir problem yoktur. yarın gideceğim bende inşallah.
Bu arada sonucum normalde 28 Aralık yazıyordu. Pazartesi yapılmıştı test bugün çıktı. Çok şükürBen de özlem kesiktaş a gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum. Her konuda bilgi veriyor ben sormadan bütün merakımı gideriyorum.. Perinatologdan da çok memnun kaldım başak hanım. Yarım saatten fazla baktı bebeğe herşeyi en ince ayrıntısına kadar söyledi canım. Çok memnun kaldım. Ben ilk oğlumu da orada doğurdum yine çok memnundum.. Araştırdım sonucumu iyi şeyler yazıyor çok şükür İnşallah sende güzel haberlerle gelirsin
Anladım ben tüp bebeğimi ayşe karahasanoğlunda yaptım onda devam ettim ilk 3 ayda da. Artık yeni bir doktor bulacağım 3 aydan sonra bakmıyor zaten. Sevindim sizin için inşallah bende güzel sonuçlar alırım. Cinsiyeti iyi tahmin etmiş maşallah 13. Haftada süper.Ben de özlem kesiktaş a gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum. Her konuda bilgi veriyor ben sormadan bütün merakımı gideriyorum.. Perinatologdan da çok memnun kaldım başak hanım. Yarım saatten fazla baktı bebeğe herşeyi en ince ayrıntısına kadar söyledi canım. Çok memnun kaldım. Ben ilk oğlumu da orada doğurdum yine çok memnundum.. Araştırdım sonucumu iyi şeyler yazıyor çok şükür İnşallah sende güzel haberlerle gelirsin
Valla ben de çok şaşırdım cinsiyet konusunda. Hadi inşallah sizde yarın öğrenirsinizAnladım ben tüp bebeğimi ayşe karahasanoğlunda yaptım onda devam ettim ilk 3 ayda da. Artık yeni bir doktor bulacağım 3 aydan sonra bakmıyor zaten. Sevindim sizin için inşallah bende güzel sonuçlar alırım. Cinsiyeti iyi tahmin etmiş maşallah 13. Haftada süper.
Bİ daha gidecek misiniz sonuç göstermeye çağırdı mı acabaValla ben de çok şaşırdım cinsiyet konusunda. Hadi inşallah sizde yarın öğrenirsiniz
Bana da tek magnezyum verdi canım bide d vit kullanıyorum o kadarmultivitamin canım içinde ne ararsan var. 14. haftaya geçtim folik asit dışında vitamin kullanmadım. artık kullanmanın zamanı geldi diyor
Bana gelmene gerek yok 3 hafta sonra kendi doktoruna gösterebilirsiniz sonuçları dedi.. Kendi doktoruma sordum eğer muayene olmayacaksan sonuç çıkınca sadece sonuçları göstermek için gelebilirsin dedi.. Ben de yılbaşından sonra giderim diye düşündüm bakalım.Bİ daha gidecek misiniz sonuç göstermeye çağırdı mı acaba
Vallahi sağlıklı besleniyorsan gerek yok. Ben pek sağlıklı beslenmiyorum bugün kahvaltıda da öğle yemeğinde de peynir ekmek yedim. Akşama belki normal birşeyler yerim biraz. Oyüzden pek vitamin kaynagım yok. Bir de ikiz olunca. Dr ne derse yapıcam mecburValla oğlumda 1 kutu icmistim. Ben doğuma kadar kullanırım sözü veremicem
Tabi kuzum sen bana bakma sen düzenli ic. Ben herşeyi yiyorum. Yemedigim hiç bişey yok çok şükür.Vallahi sağlıklı besleniyorsan gerek yok. Ben pek sağlıklı beslenmiyorum bugün kahvaltıda da öğle yemeğinde de peynir ekmek yedim. Akşama belki normal birşeyler yerim biraz. Oyüzden pek vitamin kaynagım yok. Bir de ikiz olunca. Dr ne derse yapıcam mecbur
Ben de cok fazla yumurta olustu (21 adet) o yuzden dondurma islemi yapildi. Rahimin dinlendirilmesi sansi arttiyor dedi. Opudan sonra bir kez kimyasal adet oldum. Sonraki normal adetimdimden sonra transfer hazirliklarina basladik. Acikcasi doktor ne onerdiyse tamam dedim. Bana progestan igneleri yan etki yaptigi icin belirtileri ayirt edemedim. Hep bas donmesi halsizlik kasik agrisi yasadim. Ama herkeste boyle olcak diye bisey yok bak ben 14.haftaya giricem hala inanilmaz derecede kusuyorum. Dun gece 3:30’da basladim kusmaya sabaha kadar uyumadan araliklarla kustum hep. Ama buradaki diger arkadaslar daha rahat. Bence kendini cok dinleme ben hep kitap okudum film izledim doktorun verdigi tarihten once test bile yapmadim. Icini ferah tut insallah senin de olacakBugün transferimin 7. Günü . 3. Gün emnriyosu çift transfer edildi. Transferden sonra hep kasık ağrım devam etti. Son birkaç gündür de göğüslerim hassas. Bunlar benim her adet öncesi yaşadığım şeyler. O üyüzden tedirginlik var biraz. Bana dinlenme falan yapılmadı. Sen neden 2 adet dinlendin doktor önerisi miydi. Birde belirtin oldu mu yoksa hep kasık ağrın mı vardı
canım ikili testi bu grupta en erken ben yaptırdım sanırım çok araştırmıstım 2gun boyunca.. anlatmaya calısayım sana daSelam kızlar. İkili testin sonucu gelmiş.. Anlayan bakabilir mi acaba
İçeriğinde zararlı kimyasallar yok ama benim yüzüm akneye meyilli olduğu için yüzüme sürmeyi denemedim cnm hodan yağı nemlendirme konusunda çok iyi ben ellerime vücuduma karnıma sürmek için aldımEvet bende vıcık vıcık olan şeyleri kremleri yağları sevmiyorum. Benim yüzümde çok kötü oldu. Havluyla silince çok acıyor. Yüze sürülüyor mu acaba.