- 12 Mart 2019
- 14.833
- 34.237
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.501
Yaa gercektenmi cok sevindim hadi gozun aydinGeldimmm kuzucanBebek iyimis. Çok şükür. 1ay sonra gel dedi cinsiyeti için eyvallah dedim
Ayy yanımda insanlar vardı türkçeyi unuttum resmenBanan ney kuzum onu anlayamadım. Ya benim bacak ağrılarım oluyor ama kullansam mı bilemedim
MasAllaahGeldimmm kuzucanBebek iyimis. Çok şükür. 1ay sonra gel dedi cinsiyeti için eyvallah dedim
Gamsız teyyare yatiyodu sırt üstüYaa gercektenmi cok sevindim hadi gozun aydinkac haftalik cikti eli kolu bellimiydi hareket ediyomuydu
İnsaAllah canım benim . İçim çok rahatladı ama oğlum kaç kere tekme attı karnıma. Detaylı için erken degilmi tatlım ben 19da yaptırmıştım oğlumda.MasAllaah
Hep boyle guzel haberler aliriz insAllaaah
Ben de haftaya Sali detayli ultrason yaptiricam insAllah bebisim ve organlari iyidir
11+3 çıktı kuzum. Ne önden gidiyor ne geriden tam gunundeymisYaa gercektenmi cok sevindim hadi gozun aydinkac haftalik cikti eli kolu bellimiydi hareket ediyomuydu
Evet canim erken ama bizim durum biraz farkli, benim embriyom mozaikti, yani pgt yapildi, 20. Kromozumunda %30 bozukluk vardi, yine de transfere uygun goruldu, sagliksiz devam ederse ya hic tutunmaz ya da erken haftalarda dusuk olur dediler.İnsaAllah canım benim . İçim çok rahatladı ama oğlum kaç kere tekme attı karnıma. Detaylı için erken degilmi tatlım ben 19da yaptırmıştım oğlumda.
Oh hadi çok sevindim kuzum artık doğuma yakın gidersinGeldimmm kuzucanBebek iyimis. Çok şükür. 1ay sonra gel dedi cinsiyeti için eyvallah dedim
Olsun iyi olsundaGamsız teyyare yatiyodu sırt üstüKendini göstermek istemedi fazla muzurcan
Oh oh maşallah11+3 çıktı kuzum. Ne önden gidiyor ne geriden tam gunundeymis
Aramızda tam bir hafta var kuzum benimde 12+411+3 çıktı kuzum. Ne önden gidiyor ne geriden tam gunundeymis
Zaten doğumlarimiz insaAllah peş peşe olcak insaAllahAramızda tam bir hafta var kuzum benimde 12+4
Merhaba Mart ayında aşılama grubunda konuşmuştuk. Aşılamalar tutmamıştı ikimizinde. Ben de bu ay tüp bebek başladım. Sen anladığım kadarıyla hamilesin hayırlı olsunBelirtisi olmayanlara masalaahhic belirtilere ozenmeyin kizlar ben 13.haftam bitecek hala kusuyorum. Hatta bugun oyle bir cikardim ki yer gök inledi resmen surekli uyku hali halsizlik mide bulantisi ve istahsizlik var. dr yakinda gececek dedi insallah bekliyorum
ikili test sonucu temiz cikmis cok sukur. Allahim hepimizin bebeklerine saglik versinVucudumdaki Kasintilar icin de kan testim temiz cikti. Doktor yedigin bisey dokunuyor ya da cildin cok kuruyor dedi.
bir de deli gibi alisveris yapmaya basladimsimdiden bir suru kiyafet aldim. Sling aldim. Bir sonraki randevuda cinsiyet kesinlesince muslin ve kundak havlu alacagim. Bu arada sling’i ikinci el aldim. Let go’da baya temiz urunler var. 2-3 kez kullanilmis 230 tl’lik sling’i 70 tl’ye aldim. Makinada yikayip utuleyince mis gibi olur tavsiye ederim kisa sureli kullanacagi seyleri ben temiz 2.el bakiyorum
Ondan önce hindistancevizi yağını denedim cnm sürünce nemlendiriyor yıkayınca pütür pütür oluyordu ellerim artık pamuk gibi oluyor kokusuda rahatsız edici değil birde vıcık vıcık yağlı his sevmiyorum ben zeytinyağı da kullanamam o yüzdenBenimde aşırı kurudu. Yüzüm bile açıyor havluyla kurularken. Bende ondan alayım bakım belki iyi gelir canım
Benimde ara ara kahverengi yumurtlama akıntısı gibi akıntım oluyor kırmızı olmadıkça kafama takmamaya çalışıyorum kullandığımız progestan kalıntıları olabilir diye düşünüyorum uzun süre kullandık içerde renk değiştirip öyle geliyor olabilir birkaç kişi progestan jelin her renk geldiğini yazmıştıKızlar dün kasıklarımda ve belimde ağrı olmuştu sonra tuvalete gittim yaptım peceteyle sildim açık pembe leke vardı idrarla karışık gibi tabi ben nereden geldiğini anlayamadım doktora yazdım hemen Progestan al ıkı tane fitil olarak dedi. Dediğini yapıp uzandım oladar korktum ki anlatamam size. Sabah hemen gittim doktora çok şükür kanama alanı yokmuş idrar testi aldı belki idrardan gelmiştir diye küçük tuvaletimi yaptığım yer çok kötü tahriş olmuş devamlı kaşınıyordu acaba oradan mı geldi bakalım idrar sonucunu bekliyoruz yarın falan çıkarmış
İnşallah kuzumZaten doğumlarimiz insaAllah peş peşe olcak insaAllah
Ben Progestan kullanmıyordum canım geldiğinde bide benim pembe gibiydi ondan korktum ama sıkıntı yokmuş çok şükürBenimde ara ara kahverengi yumurtlama akıntısı gibi akıntım oluyor kırmızı olmadıkça kafama takmamaya çalışıyorum kullandığımız progestan kalıntıları olabilir diye düşünüyorum uzun süre kullandık içerde renk değiştirip öyle geliyor olabilir birkaç kişi progestan jelin her renk geldiğini yazmıştı
Merhaba tup bebek surecin hayirli olsunMerhaba Mart ayında aşılama grubunda konuşmuştuk. Aşılamalar tutmamıştı ikimizinde. Ben de bu ay tüp bebek başladım. Sen anladığım kadarıyla hamilesin hayırlı olsunkaçıncı gün embriyosuydu ben belirtilerin var mıydı yazarsan çok sevinirim
Evet bende vıcık vıcık olan şeyleri kremleri yağları sevmiyorum. Benim yüzümde çok kötü oldu. Havluyla silince çok acıyor. Yüze sürülüyor mu acaba.Ondan önce hindistancevizi yağını denedim cnm sürünce nemlendiriyor yıkayınca pütür pütür oluyordu ellerim artık pamuk gibi oluyor kokusuda rahatsız edici değil birde vıcık vıcık yağlı his sevmiyorum ben zeytinyağı da kullanamam o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?