- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 1
- 16.872
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.481
Doktor ensesine ve burnuna bakacağız dedi ama ben muayenehaneye gidiyorum. Kesin çok para ister. Devlete de gidemem, virüs var. İki arada kaldım yani henüz karar veremedimAynıyız ikili teste yapacakmısin
Hafta sonu gidecem bende özel saglik sigortası var eşimin karşılıyor yoksa bende ne yapardım bilmiyormDoktor ensesine ve burnuna bakacağız dedi ama ben muayenehaneye gidiyorum. Kesin çok para ister. Devlete de gidemem, virüs var. İki arada kaldım yani henüz karar veremedim
Insallah canim bende haftaya kontrole gidicem ozaman gorurm kac haftalk olmusAynıyız aslında biliyor musun adete göre 12+1 ama önceki doktor 11+1 dedi ikili teste gidecem hafta sonu artık orda anlaşılır ins
Cok sukur hersey yolundaymis ne guzelMerhaba kızlar. uzun süredir yazamadım. güncelleme yapayım )) geçen hafta serklaj ameliyatınmı oldum çok şükür iyiyim herşey yolunda. bebişlerimin cinsiyyetinin 1i kesin erkek, digeri 99 oranla erkek tam net göstermiyor. hatta bugün el salladılar ultrasonda çok şekerleeerr. 13.haftayı bitirdim. folik asiti bıraktım yarın itibariyle multivitamine başlayacağım. progestron fitil ve proluton depota daha da devam 16.haftada bırakıcam ama ecoporini doğuma kadar kullanıcam.
darısı sizin başınıza inşallah. ayda 1gittiginiz için bu sefer gittiginizde direk bebek görüceksiniz ve şokk şaşırıcaksınız. gerçekten güzel bir duygu. ben her hafta gittigim için hafta hafta büyümesini izliyorum. bundan sonra 2haftada bir gidicem bakalımCok sukur hersey yolundaymis ne guzel
Insallah oyle olur bende bebek gormeyi bekliyorm hersey yolundadr insallahdarısı sizin başınıza inşallah. ayda 1gittiginiz için bu sefer gittiginizde direk bebek görüceksiniz ve şokk şaşırıcaksınız. gerçekten güzel bir duygu. ben her hafta gittigim için hafta hafta büyümesini izliyorum. bundan sonra 2haftada bir gidicem bakalım
Ne bilim sonra farklı bişey der diye soleme dedimYa tahminlerde dogru cikiyo aslnda keske soyleseydi
Hahah valla ıkı haftacık dayanayım dedim yaBen catlardimkesin soyletirdim
Çok şükür canım çok sevindim iyi olmanaMerhaba kızlar. uzun süredir yazamadım. güncelleme yapayım )) geçen hafta serklaj ameliyatınmı oldum çok şükür iyiyim herşey yolunda. bebişlerimin cinsiyyetinin 1i kesin erkek, digeri 99 oranla erkek tam net göstermiyor. hatta bugün el salladılar ultrasonda çok şekerleeerr. 13.haftayı bitirdim. folik asiti bıraktım yarın itibariyle multivitamine başlayacağım. progestron fitil ve proluton depota daha da devam 16.haftada bırakıcam ama ecoporini doğuma kadar kullanıcam.
Sizlerden de güzel haberler bekliyoruz
Kuzum maden suyu+banan da iyi geliyor magnezyum eksikliğine aklında bulunsunÇok şükür canım çok sevindim iyi olmanaBana da magnezyum verdi daha doğrusu ben dedim bacak ağrılarım oluyor kullansam mı dıye olur dedi yazdı
Banan ney kuzum onu anlayamadım. Ya benim bacak ağrılarım oluyor ama kullansam mı bilemedimKuzum maden suyu+banan da iyi geliyor magnezyum eksikliğine aklında bulunsun
Muz demek istedi sanirimBanan ney kuzum onu anlayamadım. Ya benim bacak ağrılarım oluyor ama kullansam mı bilemedim
Ah insallahhhSizlerden de güzel haberler bekliyoruz
Geldimmm kuzucan
Geldim kuzum anca Bebek iyimis çok şükürSizlerden de güzel haberler bekliyoruz
Bı minnos kızımız daha geliyor masaAllahKizlarrr ben de kontrolden geldim. %90 kız geliyormuşHerşey yolundaymış çok şükür. Bebek el salladı keyfi yerindeydi. Protestan fitili günde 1e düşürdü,oksapara,vitamine devam bir de demir ilacı ekledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?