- 12 Mart 2019
- 14.833
- 34.237
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
- #18.461
Ya bosver cinsiyeti hersey yolunda olsun yetertamam kiz yazarim tabi. Cinsiyeti görmezse 10cu gün kontrole yine giderim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bosver cinsiyeti hersey yolunda olsun yetertamam kiz yazarim tabi. Cinsiyeti görmezse 10cu gün kontrole yine giderim
Ben de dün son iğnemi oldum. Şükürler olsun. Sağlıkla devam etsin inşallah minnoşlarKızlar ilaçların son günü şükür bugünde iğnemi oldum bitti artık normal sürece giriyorum
Benimde 2 gun once bitirmem gerekiyodu igneleri ama oluyorum elimdekiler bitene kadar olucam biraz geriden geliyodu bide ondan dolayi 12. Haftaya girmedim belkide bilmiyormBen de dün son iğnemi oldum. Şükürler olsun. Sağlıkla devam etsin inşallah minnoşlar
Bazı doktorlar 12 hafta bitene kadar devam diyor canım. Bir zararı olmaz bence. İlk başlarda birkaç gün ileri ya da geri çakması normalBenimde 2 gun once bitirmem gerekiyodu igneleri ama oluyorum elimdekiler bitene kadar olucam biraz geriden geliyodu bide ondan dolayi 12. Haftaya girmedim belkide bilmiyorm
Benim bugün rahmin etti ama söyletmedim ben tahmin olduğu için kesin mi dedim kesin gibi ama genelde 14. Haftada kesin diyebiliriz dedi söylemeyin o zaman dedimtamam kiz yazarim tabi. Cinsiyeti görmezse 10cu gün kontrole yine giderim
Doktorum haftayi bitir filan dememisti 12. Haftaya kadar dedi bende elimdekiler bitene kadar olucam haftaya carsamba kontrol var zaten ozaman hersey belli olurBazı doktorlar 12 hafta bitene kadar devam diyor canım. Bir zararı olmaz bence. İlk başlarda birkaç gün ileri ya da geri çakması normal
Ya tahminlerde dogru cikiyo aslnda keske soyleseydiBenim bugün rahmin etti ama söyletmedim ben tahmin olduğu için kesin mi dedim kesin gibi ama genelde 14. Haftada kesin diyebiliriz dedi söylemeyin o zaman dedim
Hadi ya onu hiç düşünmemiştim yarın bakalım ne hissedecem su göbek ağrım da bı gecsinŞimdi kendini bı boşlukta hissetceksin kötü bişey olmuş düşüncesine girme kuzumm ilaçları bıraktığımda bı hafifletme oluyor insanda insan tedirgin oluyor.
12. Haftadayim şuan sizinde mi aynıBen de dün son iğnemi oldum. Şükürler olsun. Sağlıkla devam etsin inşallah minnoşlar
Bana 12. Haftada bırak dedi elimde bir sürü ilaç kaldı 13. Haftaya kadar devam etsemmi diye düşündüm ama doktorum bırak dediDoktorum haftayi bitir filan dememisti 12. Haftaya kadar dedi bende elimdekiler bitene kadar olucam haftaya carsamba kontrol var zaten ozaman hersey belli olur
Sen bilirsin canm benimki geriden geldigi icin ben kullaniyorum en son 3 hafta once gittim doktora yoksa benim senden once birakmam gerekiyoduBana 12. Haftada bırak dedi elimde bir sürü ilaç kaldı 13. Haftaya kadar devam etsemmi diye düşündüm ama doktorum bırak dedi
Kaç oldu şimdi cnm senin kız benm diğer doktora göre ben 10 haftaligim valla artık kafam allak bullakSen bilirsin canm benimki geriden geldigi icin ben kullaniyorum en son 3 hafta once gittim doktora yoksa benim senden once birakmam gerekiyodu
İnsaAllah canım geçer. Evet ilaclr insana bir ağırlık veriyor. Heleki progestan. Kafamı kaldıramıyordum onu bıraktım kendime geldimHadi ya onu hiç düşünmemiştim yarın bakalım ne hissedecem su göbek ağrım da bı gecsin
Ben catlardim kesin soyletirdimBenim bugün rahmin etti ama söyletmedim ben tahmin olduğu için kesin mi dedim kesin gibi ama genelde 14. Haftada kesin diyebiliriz dedi söylemeyin o zaman dedim
Doktorun ne diyorsa onu yap canım. Kimsenin gebeliği kimseye benzemez.Bana 12. Haftada bırak dedi elimde bir sürü ilaç kaldı 13. Haftaya kadar devam etsemmi diye düşündüm ama doktorum bırak dedi
Evet, yarın 12 bitiyor12. Haftadayim şuan sizinde mi aynı
Suanda adete göre 12+1 ama en sonki muayeneye gore suan 10 +4 filan bende neye inanacagimi bilmiyormKaç oldu şimdi cnm senin kız benm diğer doktora göre ben 10 haftaligim valla artık kafam allak bullak
Bıraktım bugün baya da arttı ilaç hafta sonu ikili teste gidecem bir sorun yok ilaç kullanma derse ilaçları bagislarimDoktorun ne diyorsa onu yap canım. Kimsenin gebeliği kimseye benzemez.
Aynıyız ikili teste yapacakmısinEvet, yarın 12 bitiyor
Aynıyız aslında biliyor musun adete göre 12+1 ama önceki doktor 11+1 dedi ikili teste gidecem hafta sonu artık orda anlaşılır insSuanda adete göre 12+1 ama en sonki muayeneye gore suan 10 +4 filan bende neye inanacagimi bilmiyorm