- Konu Sahibi karamel Latte
- #18.441
Valla çok heyecanlı da. Kim giyincek şimdi Havada soğuk. Aşağıdan taksiye binerim 5 dakikalık yol arabayla. Yürüyerek 15dakikaHeh şoylee cok heycanli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla çok heyecanlı da. Kim giyincek şimdi Havada soğuk. Aşağıdan taksiye binerim 5 dakikalık yol arabayla. Yürüyerek 15dakikaHeh şoylee cok heycanli
Belki de canımKaşıntidan dolayi olmustur bence canm
İnşallah kuzumBüyük ihtimal idrar yolundan gelmiştir kuzum. Doğuma kadar böyle korkularımız olacak sanırım. İnsaAllah evlatlarımızı kucağımıza alınca herşeyi unutucZ
Ya sus gelip benmi giydirim bide bebegini goruceksin daha neValla çok heyecanlı da. Kim giyincek şimdi Havada soğuk. Aşağıdan taksiye binerim 5 dakikalık yol arabayla. Yürüyerek 15dakika
Ağrı falan olmuyor. Belki bu doktor yanlış değerlendirmiştir. Öyle bir durum varsa hep yat demesi gerekiyordu zaten. Hatta ayaklarının altına yastık koyup yat diyorlar. Forumda bu konularda öyle yazmış herkes. Bana da öyle dediHayır demedi öyle bişey işin garibi kendi doktorum hiçbişey demedi gayet iyi güzel herşey diye gönderiliyorum eve hiç de oturmam hep hareket halindeyim kendimi enerjik hissediyorum ağrım sızım olmuyo şükür
Ahaha Yaaa çok soğuk kar soğuğu var dışardaYa sus gelip benmi giydirim bide bebegini goruceksin daha ne
Bence de yanlış değerlendirdi bu çünkü benim hep gittiğim doktorum da başhekim yani bilmicek mi riske atılcak şey değilki mutlaka söylerdi hatta hep bebeğin eşi yukarda diyodu sonra bidaha da sormadım, inşallah yanlış bakmıştırAğrı falan olmuyor. Belki bu doktor yanlış değerlendirmiştir. Öyle bir durum varsa hep yat demesi gerekiyordu zaten. Hatta ayaklarının altına yastık koyup yat diyorlar. Forumda bu konularda öyle yazmış herkes. Bana da öyle dedi
Burasida oyle kalin giyinAhaha Yaaa çok soğuk kar soğuğu var dışarda
Amin canım çok teşekkür ederimYaaa canım benim çok teşekkür ederimİnşallah Allah sana da en kısa zamanda sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip eder
Tamam arkadaşım Sen napiyosun bakalım progestan igneye devam mı. Cleksan bulabildinmiBurasida oyle kalin giyin
Canım sen 32ci haftaya gelmişsin aşağıda olması normal değil mi acaba.Merhaba bana da dün farklı bi doktor aşağıda olduğunu söyledi kanama olursa gel falan dedi bi korktum kendi doktorum hiç bahsetmemişti bundan
Hepsine devam valla ben oksapar kullaniyorm canm bulamadim ama cok sevdigim bi arkadasim dogum yapti elinde 3 kutu kalmis bana gonderdi Allah razi olsun onlari kullaniyorum bitsin daha kullanmicamTamam arkadaşım Sen napiyosun bakalım progestan igneye devam mı. Cleksan bulabildinmi
Bahsettiğimiz şey bebek değil canım plasenta, aşağıda olması 200de bir görülen bir durum ve normal doğuma engel olan kanama gibi tehlikeleri de olan bi olay. Aksine 30.haftaya kadar aşağıda olan plasenta yukarı çıkar orada konumlanır ama çıkamadıysa bu haftalardan sonra olduğu yerde kalıp rahim ağzını kapatırmışCanım sen 32ci haftaya gelmişsin aşağıda olması normal değil mi acaba.
Anladim canim insaAllah kötü bişey olmaz. İçini ferah tut. Allah büyüktür. Sağ salim zamanında gelsin insaAllah küçük kuzuBahsettiğimiz şey bebek değil canım plasenta, aşağıda olması 200de bir görülen bir durum ve normal doğuma engel olan kanama gibi tehlikeleri de olan bi olay. Aksine 30.haftaya kadar aşağıda olan plasenta yukarı çıkar orada konumlanır ama çıkamadıysa bu haftalardan sonra olduğu yerde kalıp rahim ağzını kapatırmış
Amin inşallah, hepimiz sağlıkla kavuşalımAnladim canim insaAllah kötü bişey olmaz. İçini ferah tut. Allah büyüktür. Sağ salim zamanında gelsin insaAllah küçük kuzu
Hadi bakalım az kalmış kuzum iyi dayandin valla iğnelere Ben biraktim bütün ilaçları. Şimdi coraspirin içiyorum. Vitamin yazdırcam bugunHepsine devam valla ben oksapar kullaniyorm canm bulamadim ama cok sevdigim bi arkadasim dogum yapti elinde 3 kutu kalmis bana gonderdi Allah razi olsun onlari kullaniyorum bitsin daha kullanmicam
Yok valla alistim ben progestana oksapara filan ya guzel haberlerle gel insallah bugun cikar cikmaz yaz catlarmHadi bakalım az kalmış kuzum iyi dayandin valla iğnelere Ben biraktim bütün ilaçları. Şimdi coraspirin içiyorum. Vitamin yazdırcam bugun
tamam kiz yazarim tabi. Cinsiyeti görmezse 10cu gün kontrole yine giderimYok valla alistim ben progestana oksapara filan ya guzel haberlerle gel insallah bugun cikar cikmaz yaz catlarm
Şimdi kendini bı boşlukta hissetceksin kötü bişey olmuş düşüncesine girme kuzumm ilaçları bıraktığımda bı hafifletme oluyor insanda insan tedirgin oluyor.Kızlar ilaçların son günü şükür bugünde iğnemi oldum bitti artık normal sürece giriyorum