EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Her çarşamba kontrolüm var canım. Sağlıkla büyüyor bebiş çok şükür. Yeri tehlikeli olduğu için her hafta bakılacak diğer organlara zarar veriyor mu diye
Anladım canım . İnsaAllah normale döner de her hafta gitmek zorunda kalmazsin

Güçlüyüm hiç bilmiyorum canım sadece Rabbime inanıyorum güveniyorum o verdi o aldı elimden bişey gelmiyor çok şükür sağlığımız yerinde Rabbim daha büyük acı vermesin inşallah bende hiç pes etmiyeceğim bak sende pes etmemişsin bir oğlun var bir tane daha bebişin olacak çok şükür

Aynen canım benim benn çok mücadele verdim. Rabbim sana hemen nasip etsin. Sen yarın olsun bitsin insaAllah. Ondan sonra hep birlikte toparlicaz biz senin destekcinizizHer zaman yanındayız.

Hiç olmuyor kuzum sen bu kafanın rahatlığıyla hormonların da kendine gelir . Bize hamilelikte yetiştirsin bile
İnşallah canım ilk iki gün çok kötüydüm ama namazımı kıldım Kuran okudum daha iyi oldum çok şükür canım bide eşimin desteği de çok büyük gözümün içine bakıyor ben üzülünce daha çok üzülüyor etrafımda dönüyor komiklikler yapıyor güldürmek için Rabbim ondan da razı olsun

Ya çok sağol canım içimi o kadar rahatlattın ki pes etmiyecem canım kaç yıldır bekliyoruz biraz daha bekleriz yaşımızda çok geç değil

Aynen canım benim benn çok mücadele verdim. Rabbim sana hemen nasip etsin. Sen yarın olsun bitsin insaAllah. Ondan sonra hep birlikte toparlicaz biz senin destekcinizizHer zaman yanındayız.
Allah razı olsun canım benim çok sağolun burası çok iyi geliyor bana sizleri de üzmek istemiyorum aslında

Reactions: Z P
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…