• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Tuuuu sana 😀😂Ay bende mi sipariş versem hamrger ya. Off bak aklımı celiyosun 😀😀😀Bende makarnasiz düşünemiyorum. 😂
Ben o gunaha girdim gecen hafta 😅sokaga cikma yasaginda kardesime gel sana ısmarliyim dedim 😅 eve soyledik 😅 ama ben hayatimda bukadar lezzetlisini yememistim😂😂 her zaman yedigim menu baldan tatli geldi hala unutamiyorum😂

Ben o gunaha girdim gecen hafta 😅sokaga cikma yasaginda kardesime gel sana ısmarliyim dedim 😅 eve soyledik 😅 ama ben hayatimda bukadar lezzetlisini yememistim😂😂 her zaman yedigim menu baldan tatli geldi hala unutamiyorum😂
Kizz İnanki öyle ya bizde kaynanamla sipariş vermiştik yemeye doyamadım resmen. Sanki evde yemesi daha mı güzel ne. Dışarda tesetturluyum ya . Ya şalım kayıyor ya bişey oluyor 😂😂evde oh rahat rahat yiyor insan.

Kizz İnanki öyle ya bizde kaynanamla sipariş vermiştik yemeye doyamadım resmen. Sanki evde yemesi daha mı güzel ne. Dışarda tesetturluyum ya . Ya şalım kayıyor ya bişey oluyor 😂😂evde oh rahat rahat yiyor insan.
Ondanmi acaba 😂 valla bende anlamadim.neden boyle guzel geldigini yine soylicem onumuzdeki hafta😂

• Komik
Reactions: Z P
Kizz azıcık bulantimiz olaydida bizde yiyemeseydik 😀😀Boyleside kötü ama. Nerde zararli yiyecek var ordayım. Abur cubura son verdim 2haftada değişme olmazsa eski düzenine geri dönerim😂😂
Canim ama soyle de dusun sadece kilo icin degil o abur cuburlar sagligina da cok zararli :( bebege bin kat daha zararli. Ben senelerdir paketli gida tuketmiyorum. Yiyecegin bir seyin icindekiler bolumune bak ve oradaki her maddeyi internetten arastir. Emin ol aninda birakicaksin. Herseyden onemlisi saglik beni kilodan cok bu korkutuyor

• Beğen
Canim ama soyle de dusun sadece kilo icin degil o abur cuburlar sagligina da cok zararli :KK43: bebege bin kat daha zararli. Ben senelerdir paketli gida tuketmiyorum. Yiyecegin bir seyin icindekiler bolumune bak ve oradaki her maddeyi internetten arastir. Emin ol aninda birakicaksin. Herseyden onemlisi saglik beni kilodan cok bu korkutuyor
Doğru diyosun kuzum. Bir ara çok yedim. Şuan sanki biraz leblebiyle kuru üzüm bastırdı gibi. Ama aç kalınca direk aklıma hamur işi geliyor yada sütlü tatlılar. Yada şerbetli . Yani bide her dediğimi yapan insanlar var. Sanırım simarikligim ondan

Doğru diyosun kuzum. Bir ara çok yedim. Şuan sanki biraz leblebiyle kuru üzüm bastırdı gibi. Ama aç kalınca direk aklıma hamur işi geliyor yada sütlü tatlılar. Yada şerbetli . Yani bide her dediğimi yapan insanlar var. Sanırım simarikligim ondan
Evde ben de yapiyorum dun limonlu kek yaptim🙈🙈 evde yapilan seyler disaridakilere gore daha saglikli bence o yuzden evde yapilanlarin gunahi yok😂

• Komik
Yaa valla 😂 12 Ci haftada doktora gidince ilaç falan veriyormu acaba. Hani gitmesem bişey olurmu 😀Ama hamurger içinde gidilir gibi 😂Ben doktora gidene kadar dikkat edicem yediklerime o gün gomucem ne varsa 😀
Ben haftaya persembe gidicem insallah 12+6 olmus olacak. Ikili test yapilacak bir de bir kac sey daha dedi sanki ama hatirlamiyorum. Kan akisina bakicam gibi biseyler dedi. Gittigimde soylerim sana da

• Beğen
Ben haftaya persembe gidicem insallah 12+6 olmus olacak. Ikili test yapilacak bir de bir kac sey daha dedi sanki ama hatirlamiyorum. Kan akisina bakicam gibi biseyler dedi. Gittigimde soylerim sana da
Tamam kuzum sadece ikili test yapılıyorsa gitmiyim diyorum

Evde ben de yapiyorum dun limonlu kek yaptim🙈🙈 evde yapilan seyler disaridakilere gore daha saglikli bence o yuzden evde yapilanlarin gunahi yok😂
😀😀 Tabi canım 😂Bugün aksine de canım çok tatlı şeyler istemedi. Akşam menüde çorba ve salata var yada nesguikli süt mü içsem. Nesguik zararlimidr 😀

Back