- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.681
Sen zaten niye cikarticanki bence sen çok ye hepsinden kiloda bize yetişÖyle hayat mı olur yapirinci sevmem ama ekmek makarnayı tatlıyı çıkaramam
Ben o gunaha girdim gecen haftaTuuuu sanaAy bende mi sipariş versem hamrger ya. Off bak aklımı celiyosun Bende makarnasiz düşünemiyorum.
Kizz İnanki öyle ya bizde kaynanamla sipariş vermiştik yemeye doyamadım resmen. Sanki evde yemesi daha mı güzel ne. Dışarda tesetturluyum ya . Ya şalım kayıyor ya bişey oluyorBen o gunaha girdim gecen haftasokaga cikma yasaginda kardesime gel sana ısmarliyim dedim eve soyledik ama ben hayatimda bukadar lezzetlisini yememistim her zaman yedigim menu baldan tatli geldi hala unutamiyorum
Bugün hamburger yapıcaz bizdeCikaramiyorum pilavsiz salcali makarnasiz yemek dusunemiyorumdaha planlarim var evde hamburger yapicam yada disardan yicem filan hep yemek dusunur oldum
Olsun canım kaç defa hamile olucaz tadını çıkaralımBenim gibi dombili olursan bı dusunursun
Ondanmi acabaKizz İnanki öyle ya bizde kaynanamla sipariş vermiştik yemeye doyamadım resmen. Sanki evde yemesi daha mı güzel ne. Dışarda tesetturluyum ya . Ya şalım kayıyor ya bişey oluyorevde oh rahat rahat yiyor insan.
Olsun canım kaç defa hamile olucaz tadını çıkaralım
Ahah yaaa pisOndanmi acabavalla bende anlamadim.neden boyle guzel geldigini yine soylicem onumuzdeki hafta
Canim ama soyle de dusun sadece kilo icin degil o abur cuburlar sagligina da cok zararliKizz azıcık bulantimiz olaydida bizde yiyemeseydikBoyleside kötü ama. Nerde zararli yiyecek var ordayım. Abur cubura son verdim 2haftada değişme olmazsa eski düzenine geri dönerim
Valla ben hazirini yedim superdiBugün hamburger yapıcaz bizderüyamda burger king gördümde canım çekti
Doğru diyosun kuzum. Bir ara çok yedim. Şuan sanki biraz leblebiyle kuru üzüm bastırdı gibi. Ama aç kalınca direk aklıma hamur işi geliyor yada sütlü tatlılar. Yada şerbetli . Yani bide her dediğimi yapan insanlar var. Sanırım simarikligim ondanCanim ama soyle de dusun sadece kilo icin degil o abur cuburlar sagligina da cok zararlibebege bin kat daha zararli. Ben senelerdir paketli gida tuketmiyorum. Yiyecegin bir seyin icindekiler bolumune bak ve oradaki her maddeyi internetten arastir. Emin ol aninda birakicaksin. Herseyden onemlisi saglik beni kilodan cok bu korkutuyor
Pide yiyecegine hamburger yeAhah yaaa pisYürü git beni rejimimden donduremezsin Kontrole gittigm gün bende karışık pide yicem insaAllah. Ayın1inde giderim belki
Yaa vallaPide yiyecegine hamburger ye
Bende oyle yapmaya calisim ama cok zorYaa valla12 Ci haftada doktora gidince ilaç falan veriyormu acaba. Hani gitmesem bişey olurmu Ama hamurger içinde gidilir gibi Ben doktora gidene kadar dikkat edicem yediklerime o gün gomucem ne varsa
Evde ben de yapiyorum dun limonlu kek yaptimDoğru diyosun kuzum. Bir ara çok yedim. Şuan sanki biraz leblebiyle kuru üzüm bastırdı gibi. Ama aç kalınca direk aklıma hamur işi geliyor yada sütlü tatlılar. Yada şerbetli . Yani bide her dediğimi yapan insanlar var. Sanırım simarikligim ondan
Ben haftaya persembe gidicem insallah 12+6 olmus olacak. Ikili test yapilacak bir de bir kac sey daha dedi sanki ama hatirlamiyorum. Kan akisina bakicam gibi biseyler dedi. Gittigimde soylerim sana daYaa valla12 Ci haftada doktora gidince ilaç falan veriyormu acaba. Hani gitmesem bişey olurmu Ama hamurger içinde gidilir gibi Ben doktora gidene kadar dikkat edicem yediklerime o gün gomucem ne varsa
Tamam kuzum sadece ikili test yapılıyorsa gitmiyim diyorumBen haftaya persembe gidicem insallah 12+6 olmus olacak. Ikili test yapilacak bir de bir kac sey daha dedi sanki ama hatirlamiyorum. Kan akisina bakicam gibi biseyler dedi. Gittigimde soylerim sana da
Evde ben de yapiyorum dun limonlu kek yaptimevde yapilan seyler disaridakilere gore daha saglikli bence o yuzden evde yapilanlarin gunahi yok
Bugün çok kararlıyım. Sabahtan beri hiç zararlı bişey yemedimBende oyle yapmaya calisim ama cok zor
Makarnayı bende çok severim hemde soslu ama iste artık yemiyorumNe güzel ya bence bizde buna uymaliyiz. Pirinç makarna patates ekmek tatlılari çıkartmam lazım hayatımdan. Heleki makarnaAşığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?