Embriyo transfer sonrası 10.gün pozitif test.

28 kasım günü 5.gün embriyosu transfer oldum. aslında kan testi gününe kadar sabretmek istiyorudum fakat bugün 8. günümde prediktor erken gebelik testi yaptım negatif geldi. moralim o kadar çok bozuldu ki.. keşke yapmasaydım dedim. transfer sonrası 4 gün hafif karın ağrım kasık ağrısı sızısı gibi bir his ve belim regl sancısı gibi ağrımıştı sonraki günlerde hiçbir belirtim olmadı. siizn nasıl oldu kızlar ne olur bana kan testime kadar moral olun.. idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan var mı
Ben forumda herkesin 5. Gün çıktığını görünce gidip test aldım, erken gebelikte net negatif gördüm ama moralimi bozmadım koştum kan verdim 20,20 ile pozitifi gördüm. Ama bizde moral bozanlar biter mi? Bu seferde kesin iğne etkisi dediler. Halbuki benim iğnenin etkisi 9.günde sıfırlanmıştı. Yine hiç umursamadım 7. Günde tekrar kan verdim ve 72 di. 72 hcg ile bile erken gebelikte negatif gördüm inanabiliyormusun ? Kaset test silik pozitifti. Ne olur bu dönemde kimseye kulak asma, canını sıkıyorsa git kan ver kurtul, dualarım hepimizle, rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bu süreçte stres hiç bitmiyor. Pozitifi görsen artış oldumu stresi, artış olsa kese görünecek mi, kese görünse, boşmu, kalpa atışı var mı derken zaman geçecek gibi görünüyor. Kalbini ferah tut ❤️

öyle güzel moral verdiniz ki şuan çok teşekkür ederim inşallah bugun 11. gün kanı vereceğim umarım güzel sonuç alırım

X