EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

ALLAH mutluluğunuzu daim etsin canım benim. Bak eşin seni herşeyden çok düşünüyor bu da çok önemli. Evinde huzurun olunca herşey daha güzel yoluna giriyor emin ol

Ahh canim benim, cok uzuldum, Rabbim tez zamanda sifani versin, sonra hayirli saglikli evlatlar versin insAllah
korkma hic bende nisan ayinda kurtaj olmustum, hicbirsey anlamiyorsun, sonrasinda agri sizi da olmuyor..
Amin canım Çok sağol canım içimi o kadar rahatlattınız ki iyi ki varsınız

ALLAH mutluluğunuzu daim etsin canım benim. Bak eşin seni herşeyden çok düşünüyor bu da çok önemli. Evinde huzurun olunca herşey daha güzel yoluna giriyor emin ol
Amin inşallah canım o yüzden şükrediyorum hem bunu yaşayıp hem eşimle aram kötü olsaydı diyorum inşallah bir bebeğimiz de olur evimiz daha çok neşelenir canım kimsenin yuvasını evlatsız bırakmasın Rabbim

Reactions: Z P
Aminn canimm benimm

Kizz azıcık bulantimiz olaydida bizde yiyemeseydik Boyleside kötü ama. Nerde zararli yiyecek var ordayım. Abur cubura son verdim 2haftada değişme olmazsa eski düzenine geri dönerim
Olmasın olmasın valla çok zor bulantı hep var hiç gitmiyor Herseyin fazlası normalde de zarar ama canın aşırı istiyorsa bence de yenmeli tadımlık tabiki

Kız ben çok severim pide sürekli istiyrm ama alan yok
Kizzz canikomm ben sana ısmarlarim sen kaç gel yanıma
Olmasın olmasın valla çok zor bulantı hep var hiç gitmiyor Herseyin fazlası normalde de zarar ama canın aşırı istiyorsa bence de yenmeli tadımlık tabiki
Tadimligin tadı kaçıyor bende Şaka bı yana bugün pek istemedi canım. Kendimi aşırı aciktirmadim ondan da olmuş olabilir

Canım benim inşallah bir anca toparlanıp tekrardan başlarsın Herseyin hayırlısı üzülmemek elde değil ama dicek söz kalmıyor böle durumlarda.. Dualarım seninle

Kizzz canikomm ben sana ısmarlarim sen kaç gel yanıma

Tadimligin tadı kaçıyor bende Şaka bı yana bugün pek istemedi canım. Kendimi aşırı aciktirmadim ondan da olmuş olabilir
tutmaya çalış kendini en azmdam Abur cubur konusunda normalde bile çok zararlı kilosunda değili bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…