• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Valla ben kendime söz verdim. Şimdi mahallede kimse yok diye çıktım hava almaya. Biraz yürüyüş iyi gelecektir. Hep evdeyiz . İş güç erkenden bitiyor akşama kadar yatıyorum. Bu popo büyümesinde napsn😂
Ya ben aslinda her gun igne bahanesiyle yuruyus yapiyodum git gel bi 40 dakika falan yuruyodum dun bitti ignem ilk defa evdeyim 😂 tedaviye basladigimdan beri abur cuburu hayatimdan cikardim dun ilk defa hastanede bebek donsun diye tatli biseyler yedim esim ozellikle psikopata baglamis durumda yedigim herseyi kontrol ediyo ama aliyorum bi sekilde 😂

Bende öyleyim kizz . Doktor kontrol et dedi bana da ama nerede. kahvaltı yaptım sabah herşeyden az yedim. Oglenede leblebi üzüm yedim az. Baktm ki doymadım. Çorba yedim bide cacık 😂😂 corbayla cacık olmaz demeyin can isteyince oluyor 😂😂
Ay ne güzel canınız istiyor ya istese bende herseyi yiyeceğim 56 ile hamile kalmıştım 1 kilo vermişim. Ama yiyememekte çok kötü bence halsiz düştüm şu iki haftadır özellikle

• Beğen
Reactions: Z P
Bende öyleyim kizz . Doktor kontrol et dedi bana da ama nerede. kahvaltı yaptım sabah herşeyden az yedim. Oglenede leblebi üzüm yedim az. Baktm ki doymadım. Çorba yedim bide cacık 😂😂 corbayla cacık olmaz demeyin can isteyince oluyor 😂😂
Ohh canim afiyet olsun, bende ne bulursam yiyorum, cok guzel beslenemiyrum diye uzuluyorum ama bakalim, insallah yavas yavas duzelir yedigim ictigim

• Komik
Ooo supersin sok oldum, nelere kestin canim bana da soyle nolur benim de 100 cikiyor sinirda hep😔
Meyva yemedim hiçbirini havuç patates makarna pirinç ekmek tatlı yemedim karabugdayli ekmek yedim balık roka salatası sürekli roka yedim domates tarhana çorbası yedim başka şey yemedim açıkçası

• Beğen
Ya ben aslinda her gun igne bahanesiyle yuruyus yapiyodum git gel bi 40 dakika falan yuruyodum dun bitti ignem ilk defa evdeyim 😂 tedaviye basladigimdan beri abur cuburu hayatimdan cikardim dun ilk defa hastanede bebek donsun diye tatli biseyler yedim esim ozellikle psikopata baglamis durumda yedigim herseyi kontrol ediyo ama aliyorum bi sekilde 😂
Ahah 😂Yaa bende bugun dikkat ediyorum. Hiç bir kiyafetim olmuyor. Olanlarda çirkin duruyor. Markete gittim hiç kötü bişey almadim😂Kaynanam bazlama istedi ağzıma sürmedim. Canımda istemedi hiç. Akşama çorba ve salata yiyeceğim. Yatmadan öncede sütümü içerim. Bugünü atlatrisam yarın daha iyi olacaktır 😍 Abur cubur yerine leblebi ve kuru üzüm aldım. Biraz findikda var evde. Az az yicem onlardan

Ay ne güzel canınız istiyor ya istese bende herseyi yiyeceğim 56 ile hamile kalmıştım 1 kilo vermişim. Ama yiyememekte çok kötü bence halsiz düştüm şu iki haftadır özellikle
Kizz azıcık bulantimiz olaydida bizde yiyemeseydik 😀😀Boyleside kötü ama. Nerde zararli yiyecek var ordayım. Abur cubura son verdim 2haftada değişme olmazsa eski düzenine geri dönerim😂😂

Meyva yemedim hiçbirini havuç patates makarna pirinç ekmek tatlı yemedim karabugdayli ekmek yedim balık roka salatası sürekli roka yedim domates tarhana çorbası yedim başka şey yemedim açıkçası
Ne güzel ya bence bizde buna uymaliyiz. Pirinç makarna patates ekmek tatlılari çıkartmam lazım hayatımdan. Heleki makarna 😍😍Aşığım

Back