- Konu Sahibi karamel Latte
- #17.701
Kız ballı süt içTabi canım Bugün aksine de canım çok tatlı şeyler istemedi. Akşam menüde çorba ve salata var yada nesguikli süt mü içsem. Nesguik zararlimidr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ballı süt içTabi canım Bugün aksine de canım çok tatlı şeyler istemedi. Akşam menüde çorba ve salata var yada nesguikli süt mü içsem. Nesguik zararlimidr
Kız ben çok severim pide sürekli istiyrm ama alan yokPide yiyecegine hamburger ye
Kanda sanki baska seylere de bakiyorlar ama emin degilim ogrenirsem soylerim canimTamam kuzum sadece ikili test yapılıyorsa gitmiyim diyorum
Paketli gida zararli tabi icinde neler var ben organik kakao kullaniyorum sute azicik da bal mis gibiTabi canım Bugün aksine de canım çok tatlı şeyler istemedi. Akşam menüde çorba ve salata var yada nesguikli süt mü içsem. Nesguik zararlimidr
Elma bu zamanda cok guzel amasya elmasi. Hem tatli kitir kitir uzerine tarcin dokup yeBugün çok kararlıyım. Sabahtan beri hiç zararlı bişey yemedim akşamı nasıl bitirirm bilmiyorum. Cok su içmekten wcyle kardeş olduj
Ah canimm kendin yapsanKız ben çok severim pide sürekli istiyrm ama alan yok
Her çarşamba kontrolüm var canım. Sağlıkla büyüyor bebiş çok şükür. Yeri tehlikeli olduğu için her hafta bakılacak diğer organlara zarar veriyor mu diyeSen naptın canım bir dahaki kontrolun ne zaman.
Anladım canım . İnsaAllah normale döner de her hafta gitmek zorunda kalmazsinHer çarşamba kontrolüm var canım. Sağlıkla büyüyor bebiş çok şükür. Yeri tehlikeli olduğu için her hafta bakılacak diğer organlara zarar veriyor mu diye
Tamamdır yarin deneyeceğimElma bu zamanda cok guzel amasya elmasi. Hem tatli kitir kitir uzerine tarcin dokup ye
Güçlüyüm hiç bilmiyorum canım sadece Rabbime inanıyorum güveniyorum o verdi o aldı elimden bişey gelmiyor çok şükür sağlığımız yerinde Rabbim daha büyük acı vermesin inşallah bende hiç pes etmiyeceğim bak sende pes etmemişsin bir oğlun var bir tane daha bebişin olacak çok şükürHeeh iyi kuzum ne kadar güçlüsün. Pes etnek bize yakışmaz. Ben 5 bebek dusurdum. Ama hiç bir zaman pes etmedim. Yerlere kapandım ağla ağla içim dışıma çıkıyordu. Kalkıyorum doktor buluyordum. Hey gidi günler. Hadi bakalım sana inanıyoruz. Bı araştırılsın bakalim. Neden kalbi durmuş neden gelisememis
Çok yanlış kişiye çarptım @Yasnaz im nerdePaketli gida zararli tabi icinde neler var ben organik kakao kullaniyorum sute azicik da bal mis gibi
Tamam kuzum. Neyse bu ayın sonunda giderim insaAllah. 2 hafta kaldı. Doktorda çok dolu oluyor bide randevuyla uğraşıyoruzKanda sanki baska seylere de bakiyorlar ama emin degilim ogrenirsem soylerim canim
Aynen canım benim benn çok mücadele verdim. Rabbim sana hemen nasip etsin. Sen yarın olsun bitsin insaAllah. Ondan sonra hep birlikte toparlicaz biz senin destekcinizizHer zaman yanındayız.Güçlüyüm hiç bilmiyorum canım sadece Rabbime inanıyorum güveniyorum o verdi o aldı elimden bişey gelmiyor çok şükür sağlığımız yerinde Rabbim daha büyük acı vermesin inşallah bende hiç pes etmiyeceğim bak sende pes etmemişsin bir oğlun var bir tane daha bebişin olacak çok şükür
İnşallah canım ilk iki gün çok kötüydüm ama namazımı kıldım Kuran okudum daha iyi oldum çok şükür canım bide eşimin desteği de çok büyük gözümün içine bakıyor ben üzülünce daha çok üzülüyor etrafımda dönüyor komiklikler yapıyor güldürmek için Rabbim ondan da razı olsunHiç olmuyor kuzum sen bu kafanın rahatlığıyla hormonların da kendine gelir . Bize hamilelikte yetiştirsin bile
İnşallah canım Allah razı olsungecmıs olsun canım hayırlısı olsun ınsallah..allah tez zamanda yerine verir inşallah
İnşallah canım. Zamanla göreceğiz ama zaman geçmek bilmiyor sankiAnladım canım . İnsaAllah normale döner de her hafta gitmek zorunda kalmazsin
Dışardaki daha güzelAh canimm kendin yapsan
Ya çok sağol canım içimi o kadar rahatlattın ki pes etmiyecem canım kaç yıldır bekliyoruz biraz daha bekleriz yaşımızda çok geç değilmerhaba canım benim 2. transferim kimyasal gebelik olmuştu kendiliğinden düşmeyince memorialde kürtaj olmuştum hem sebebini öğrenmek için patalojiye göndermiştik, hiç ağrılı bir işlem değil anestezide vermediler sedasyon altında yapıldı 1saat dinlenip eve gittik kürtaj öncesi rahim ağzının açılması için bir ilaç içirmişlerdi işlem sonrası da hiç ağrım olmamıştı sonrasında 1ay rahmi dinlendirip transfer olabilirsin demişti doktorum, hakkında hayırlısı olsun cnm asla pes etme bir çoğumuz bu yollardan geçtik
Allah razı olsun canım benim çok sağolun burası çok iyi geliyor bana sizleri de üzmek istemiyorum aslındaAynen canım benim benn çok mücadele verdim. Rabbim sana hemen nasip etsin. Sen yarın olsun bitsin insaAllah. Ondan sonra hep birlikte toparlicaz biz senin destekcinizizHer zaman yanındayız.
Olsun kuzum birlikte sevincez birlikte uzulucez.Allah razı olsun canım benim çok sağolun burası çok iyi geliyor bana sizleri de üzmek istemiyorum aslında