• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Her çarşamba kontrolüm var canım. Sağlıkla büyüyor bebiş çok şükür. Yeri tehlikeli olduğu için her hafta bakılacak diğer organlara zarar veriyor mu diye
Anladım canım . İnsaAllah normale döner de her hafta gitmek zorunda kalmazsin ❤️

Heeh iyi kuzum ne kadar güçlüsün. Pes etnek bize yakışmaz. Ben 5 bebek dusurdum. Ama hiç bir zaman pes etmedim. Yerlere kapandım ağla ağla içim dışıma çıkıyordu. Kalkıyorum doktor buluyordum. Hey gidi günler. Hadi bakalım sana inanıyoruz. Bı araştırılsın bakalim. Neden kalbi durmuş neden gelisememis
Güçlüyüm hiç bilmiyorum canım sadece Rabbime inanıyorum güveniyorum o verdi o aldı elimden bişey gelmiyor çok şükür sağlığımız yerinde Rabbim daha büyük acı vermesin inşallah bende hiç pes etmiyeceğim bak sende pes etmemişsin bir oğlun var bir tane daha bebişin olacak çok şükür 🙏🏻

Güçlüyüm hiç bilmiyorum canım sadece Rabbime inanıyorum güveniyorum o verdi o aldı elimden bişey gelmiyor çok şükür sağlığımız yerinde Rabbim daha büyük acı vermesin inşallah bende hiç pes etmiyeceğim bak sende pes etmemişsin bir oğlun var bir tane daha bebişin olacak çok şükür 🙏🏻
Aynen canım benim benn çok mücadele verdim. Rabbim sana hemen nasip etsin. Sen yarın olsun bitsin insaAllah. Ondan sonra hep birlikte toparlicaz biz senin destekciniziz❤️😍Her zaman yanındayız.

Hiç olmuyor kuzum sen bu kafanın rahatlığıyla hormonların da kendine gelir . Bize hamilelikte yetiştirsin bile 🥰🥰🥰
🥰🥰 İnşallah canım ilk iki gün çok kötüydüm ama namazımı kıldım Kuran okudum daha iyi oldum çok şükür canım bide eşimin desteği de çok büyük gözümün içine bakıyor ben üzülünce daha çok üzülüyor etrafımda dönüyor komiklikler yapıyor güldürmek için Rabbim ondan da razı olsun

merhaba canım benim 2. transferim kimyasal gebelik olmuştu kendiliğinden düşmeyince memorialde kürtaj olmuştum hem sebebini öğrenmek için patalojiye göndermiştik, hiç ağrılı bir işlem değil anestezide vermediler sedasyon altında yapıldı 1saat dinlenip eve gittik kürtaj öncesi rahim ağzının açılması için bir ilaç içirmişlerdi işlem sonrası da hiç ağrım olmamıştı sonrasında 1ay rahmi dinlendirip transfer olabilirsin demişti doktorum, hakkında hayırlısı olsun cnm asla pes etme bir çoğumuz bu yollardan geçtik
Ya çok sağol canım içimi o kadar rahatlattın ki pes etmiyecem canım kaç yıldır bekliyoruz biraz daha bekleriz yaşımızda çok geç değil

Aynen canım benim benn çok mücadele verdim. Rabbim sana hemen nasip etsin. Sen yarın olsun bitsin insaAllah. Ondan sonra hep birlikte toparlicaz biz senin destekciniziz❤️😍Her zaman yanındayız.
🥰🥰♥️♥️ Allah razı olsun canım benim çok sağolun burası çok iyi geliyor bana sizleri de üzmek istemiyorum aslında

• Beğen
Reactions: Z P
Back