- 28 Şubat 2020
- 692
- 965
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
- #17.741
Ne demek canim sende iyi ki varsinAmin canım Çok sağol canım içimi o kadar rahatlattınız ki iyi ki varsınız
Rabbim tez zamanda sifani versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek canim sende iyi ki varsinAmin canım Çok sağol canım içimi o kadar rahatlattınız ki iyi ki varsınız
Evet kuzum birde akşamları çok yediğim zaman rahatsız oluyorum o yüzden ikindi gibi güzel yedim. Akşam az yedim. Şimdi biraz acıkır gibiyim biraz kuruyemiş ve süt icicemtutmaya çalış kendini en azmdam Abur cubur konusunda normalde bile çok zararlı kilosunda değili bende
Oh me güzel afiyet bal olsun canım darısı başıma en kısa zamanda inşallah bende süt içebilirimEvet kuzum birde akşamları çok yediğim zaman rahatsız oluyorum o yüzden ikindi gibi güzel yedim. Akşam az yedim. Şimdi biraz acıkır gibiyim biraz kuruyemiş ve süt icicem
Amin canım çok teşekkür ederimNe demek canim sende iyi ki varsin
Rabbim tez zamanda sifani versin
Sende iyi ki varsın canım
İnsaAllah canimm benim. Ya ben sütü çok seviyorum tabi soğuk sütü. Şimdi oğlumada alıştırmaya başladım. Bir kesim insan süte karşılar. Her canlının sütü kendi yavrusuna aittir vs ben buna inanmıyorum o yüzden süte bayılıyorum. Rabbim yaratmış en güzel nimetOh me güzel afiyet bal olsun canım darısı başıma en kısa zamanda inşallah bende süt içebilirim
Hemde faydalıdır süt iyidir iyiİnsaAllah canimm benim. Ya ben sütü çok seviyorum tabi soğuk sütü. Şimdi oğlumada alıştırmaya başladım. Bir kesim insan süte karşılar. Her canlının sütü kendi yavrusuna aittir vs ben buna inanmıyorum o yüzden süte bayılıyorum. Rabbim yaratmış en güzel nimet
Merhaba.ilaclara talibim uygunsaArkadaşlar elimde içinde 3 tane kalmış crinone jel , 2 ampul kalmış 50mg'lık ampul iğne progestan, 3 tüp kalmış 25 mg prolutex iğne, 70 kapsül previt positive, 2,5 full kutu progestan 200 mg kapsül hap ve coraspin var ihtiyacı olan varsa ücretsiz göndermek istiyorum
Bende kendimi aciktirana kdr beklemiyorum yiyorum sürekli yoğurt çorba o zmn çok iyi oluyor acıkınca deli gibi saldirasim geliyorKizzz canikomm ben sana ısmarlarim sen kaç gel yanıma
Tadimligin tadı kaçıyor bende Şaka bı yana bugün pek istemedi canım. Kendimi aşırı aciktirmadim ondan da olmuş olabilir
Aynı kuzum bende öyleyim. Ya çok yiyordum iki üç gündür kendimi frenlemeye calisiyorum. Tamam hamileyim ama fazlasida zarar yani daha bunun 6 buçuk ayı var.Bende kendimi aciktirana kdr beklemiyorum yiyorum sürekli yoğurt çorba o zmn çok iyi oluyor acıkınca deli gibi saldirasim geliyor
Aynen bende acikinca elime ne gecerse saldiriyorum, doymak nedir bilmiyorumBende kendimi aciktirana kdr beklemiyorum yiyorum sürekli yoğurt çorba o zmn çok iyi oluyor acıkınca deli gibi saldirasim geliyor
GunaydinnnGünaydınlaar
Bizim bugun 12hafta oldu ben yavastan soylemeye basladim canimAynen bende acikinca elime ne gecerse saldiriyorum, doymak nedir bilmiyorum
Dun 6,5 aylik bi arkadasimla konustum toplam 4 kg almis, sok oldum, diyemedim ben daha 10 haftalik 3,5 kg aldim.
Kizlar bu arada gebe oldugunuuzu aileniz disinda baskalarina soylediniz mi??
Ben hala soyleyemiyorum, 3 ayi doldurmayi bekliyorum
Benm herkes biliyo tup bebek oldugunuda biliyolar esim kucukken ameliyat oldugu icin tum akrabalari skntiyi biliyodu ondan dolayi saklamadkAynen bende acikinca elime ne gecerse saldiriyorum, doymak nedir bilmiyorum
Dun 6,5 aylik bi arkadasimla konustum toplam 4 kg almis, sok oldum, diyemedim ben daha 10 haftalik 3,5 kg aldim.
Kizlar bu arada gebe oldugunuuzu aileniz disinda baskalarina soylediniz mi??
Ben hala soyleyemiyorum, 3 ayi doldurmayi bekliyorum
Ben kalp atisini duydugumdan beri supuruyorum canim kendimi yormadan ama oyle cok egilip kalkmadan evimin isini kendim yapiyorum mecburKizlr ev supuren varmi aranizda supurgem oyle aman aman cekmiyo haliya yapismiyo yani az parkeleri alsam sorun olurmu sizde
Ay Allah razi olsun ev göctu gidiyo supurucem vallaBen kalp atisini duydugumdan beri supuruyorum canim kendimi yormadan ama oyle cok egilip kalkmadan evimin isini kendim yapiyorum mecbur
Ben alıniyo diye biliyorm canm git al eczaneden alamazsan aile hekimine yazdir hemenKizlar coraspini recetesiz alabilirmiyim biliyomusunuz
Ben ilk defa dun viledayla sildim evi ama yavas yavas. Supurmuyorum hic canim robot var allahtan. Onu alarak hayatimin en mantikli ev aletini almsiim iki vilada yaptim nefes nefese kaldimKizlr ev supuren varmi aranizda supurgem oyle aman aman cekmiyo haliya yapismiyo yani az parkeleri alsam sorun olurmu sizde