- Konu Sahibi karamel Latte
- #17.721
Geçiyor geçiyor bak bugün de akşam oldu ben ne gündüzü tutabiliyorum nede sabahı. Bana aşırı hızlı geçiyor zamanİnşallah canım. Zamanla göreceğiz ama zaman geçmek bilmiyor sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçiyor geçiyor bak bugün de akşam oldu ben ne gündüzü tutabiliyorum nede sabahı. Bana aşırı hızlı geçiyor zamanİnşallah canım. Zamanla göreceğiz ama zaman geçmek bilmiyor sanki
Amin canım çok teşekkür ederimCanım Allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıklı şekilde atlatırsın.
ALLAH mutluluğunuzu daim etsin canım benim. Bak eşin seni herşeyden çok düşünüyor bu da çok önemli. Evinde huzurun olunca herşey daha güzel yoluna giriyor emin olİnşallah canım ilk iki gün çok kötüydüm ama namazımı kıldım Kuran okudum daha iyi oldum çok şükür canım bide eşimin desteği de çok büyük gözümün içine bakıyor ben üzülünce daha çok üzülüyor etrafımda dönüyor komiklikler yapıyor güldürmek için Rabbim ondan da razı olsun
Rabbim evladını sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım inşallah hiç bir sıkıntı yaşamadan alırsın kucağınaÇok geçmiş olsun. Benim de her an tehlikem var
Amin canım Çok sağol canım içimi o kadar rahatlattınız ki iyi ki varsınızAhh canim benim, cok uzuldum, Rabbim tez zamanda sifani versin, sonra hayirli saglikli evlatlar versin insAllah
korkma hic bende nisan ayinda kurtaj olmustum, hicbirsey anlamiyorsun, sonrasinda agri sizi da olmuyor..
Çok sağol canım benimOlsun kuzum birlikte sevincez birlikte uzulucez.
Oylede nefsin körelsin en azindanDışardaki daha güzel
Geldim ama konu neÇok yanlış kişiye çarptım @Yasnaz im nerde
Amin inşallah canım o yüzden şükrediyorum hem bunu yaşayıp hem eşimle aram kötü olsaydı diyorum inşallah bir bebeğimiz de olur evimiz daha çok neşelenir canım kimsenin yuvasını evlatsız bırakmasın RabbimALLAH mutluluğunuzu daim etsin canım benim. Bak eşin seni herşeyden çok düşünüyor bu da çok önemli. Evinde huzurun olunca herşey daha güzel yoluna giriyor emin ol
Amin canım. İnşallah sen de en yakın zamanda yine bu güzel duyguları yaşarsınRabbim evladını sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım inşallah hiç bir sıkıntı yaşamadan alırsın kucağına
İnşallah canımmmAmin canım. İnşallah sen de en yakın zamanda yine bu güzel duyguları yaşarsın
Aminn canimm benimmAmin inşallah canım o yüzden şükrediyorum hem bunu yaşayıp hem eşimle aram kötü olsaydı diyorum inşallah bir bebeğimiz de olur evimiz daha çok neşelenir canım kimsenin yuvasını evlatsız bırakmasın Rabbim
Nesguik zararlimidir diyorum. Gelmiş bana organik kakao kullanıyorum diyorGeldim ama konu ne
HahhahNesguik zararlimidir diyorum. Gelmiş bana organik kakao kullanıyorum diyor
Olmasın olmasın valla çok zor bulantı hep var hiç gitmiyor Herseyin fazlası normalde de zarar ama canın aşırı istiyorsa bence de yenmeli tadımlık tabikiKizz azıcık bulantimiz olaydida bizde yiyemeseydik Boyleside kötü ama. Nerde zararli yiyecek var ordayım. Abur cubura son verdim 2haftada değişme olmazsa eski düzenine geri dönerim
Kizzz canikomm ben sana ısmarlarim sen kaç gel yanımaKız ben çok severim pide sürekli istiyrm ama alan yok
Tadimligin tadı kaçıyor bende Şaka bı yana bugün pek istemedi canım. Kendimi aşırı aciktirmadim ondan da olmuş olabilirOlmasın olmasın valla çok zor bulantı hep var hiç gitmiyor Herseyin fazlası normalde de zarar ama canın aşırı istiyorsa bence de yenmeli tadımlık tabiki
Canım benim inşallah bir anca toparlanıp tekrardan başlarsın Herseyin hayırlısı üzülmemek elde değil ama dicek söz kalmıyor böle durumlarda.. Dualarım seninleGüçlüyüm hiç bilmiyorum canım sadece Rabbime inanıyorum güveniyorum o verdi o aldı elimden bişey gelmiyor çok şükür sağlığımız yerinde Rabbim daha büyük acı vermesin inşallah bende hiç pes etmiyeceğim bak sende pes etmemişsin bir oğlun var bir tane daha bebişin olacak çok şükür
tutmaya çalış kendini en azmdam Abur cubur konusunda normalde bile çok zararlı kilosunda değili bendeKizzz canikomm ben sana ısmarlarim sen kaç gel yanıma
Tadimligin tadı kaçıyor bende Şaka bı yana bugün pek istemedi canım. Kendimi aşırı aciktirmadim ondan da olmuş olabilir
Çok sağol canım inşallah başka bir sorun çıkmaz hepiniz iyi ki varsınızCanım benim inşallah bir anca toparlanıp tekrardan başlarsın Herseyin hayırlısı üzülmemek elde değil ama dicek söz kalmıyor böle durumlarda.. Dualarım seninle
Sende iyi ki varsın canımÇok sağol canım inşallah başka bir sorun çıkmaz hepiniz iyi ki varsınız