- 12 Mart 2019
- 14.859
- 34.258
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.601
Haftada 3 olsan bide oyle denesenizAynen hayirlsiyla bitse rahat edicez birde cleksanin raporunu çıkarırsak çok iyi olcak. İğne için bı abla geliyor bana ama ondan bile korkuyorum. Tüp bebek doktorumu dinliyip prolutonu 5 günde bir mi vurulsam bilmiyorum. Haftada 2 kere vurulmamda rağmen çok az geliyor leke
Valla cuma ve salı vurul dedi kuzum. Tüp bebek doktorumda gereksiz iki kere kullanman dedi. Bencede doğru demiş yanı.Haftada 3 olsan bide oyle deneseniz
Dogru demis ama lekelenme kesilmiyo hergun geliyomu canmValla cuma ve salı vurul dedi kuzum. Tüp bebek doktorumda gereksiz iki kere kullanman dedi. Bencede doğru demiş yanı.
Prolutonu vurdurduktan sonra gelmiyor canım ama yarın vurdurcam mesela bugün gelmisDogru demis ama lekelenme kesilmiyo hergun geliyomu canm
Belki boyle boyle biter bi tehlikesi yoktur.Prolutonu vurdurduktan sonra gelmiyor canım ama yarın vurdurcam mesela bugün gelmis
Çok önemli bişey değil dEdi doktor ama bitse iyi olur tabi. 26 sında gidicem kuzu. 26 gün kaldıBelki boyle boyle biter bi tehlikesi yoktur.
Muayene ne zaman olucaksin bidaha
Oha dicem ksuura bakma amaÇok önemli bişey değil dEdi doktor ama bitse iyi olur tabi. 26 sında gidicem kuzu. 26 gün kaldı
Doktor öyle dediOha dicem ksuura bakma ama
Lekelenmelerin olurken 26 gun nasil beklicezsin
Ya ne rahatsin sen yaDoktor öyle dediÖnemli bişey değil prolutonu vurdur aydan aya gelirsin artık dedi benimde işime yaradı kız sus
Ne bekliyorsun 2 haftada bir seni mi çağırsin doktor. Kız otur oturdugun yerdeYa ne rahatsin sen yaben yarin gittigimde 1 ay sonra gel derse nasil beklicegimi dusunuyorum
Sizin kadar olmasa da biraz daha rahat olabilmeyi çok isterdim :))Sen yarın kaçta gidiceksin. Zaten günlerimiz ayniikimizinde ultrason kağıtları aynı olur nedir yani benimle paylaşsan
Ne bekliyorsun 2 haftada bir seni mi çağırsin doktor. Kız otur oturdugun yerdeAilecek rahatız biz. Daha kocam kaç Haftaliksin diye bile sormadı Bu çocuğu hiç kabullenmedi. Doğuma yakın soylicem haftaki
Doktor bana oyle bisey dese ben bir doktor daha bulur o arada da ona giderimYa ne rahatsin sen yaben yarin gittigimde 1 ay sonra gel derse nasil beklicegimi dusunuyorum
Aman valla rahat olun kızlar. Doğuma daha çok varSizin kadar olmasa da biraz daha rahat olabilmeyi çok isterdim :))
Aha kesin @Yasnaz da oylee yaaprDoktor bana oyle bisey dese ben bir doktor daha bulur o arada da ona giderim
Paylasirim neden paylasmiyim 1 de gtcemSen yarın kaçta gidiceksin. Zaten günlerimiz ayniikimizinde ultrason kağıtları aynı olur nedir yani benimle paylaşsan
Ne bekliyorsun 2 haftada bir seni mi çağırsin doktor. Kız otur oturdugun yerdeAilecek rahatız biz. Daha kocam kaç Haftaliksin diye bile sormadı Bu çocuğu hiç kabullenmedi. Doğuma yakın soylicem haftaki
Bende oyle yapabilirimDoktor bana oyle bisey dese ben bir doktor daha bulur o arada da ona giderim
Benden once cevap yazmis bile
Tamam kuzum haber etPaylasirim neden paylasmiyim 1 de gtcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?