• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Aynen hayirlsiyla bitse rahat edicez birde cleksanin raporunu çıkarırsak çok iyi olcak. İğne için bı abla geliyor bana ama ondan bile korkuyorum. Tüp bebek doktorumu dinliyip prolutonu 5 günde bir mi vurulsam bilmiyorum. Haftada 2 kere vurulmamda rağmen çok az geliyor leke
Haftada 3 olsan bide oyle deneseniz

• Beğen
Reactions: Z P
Sen yarın kaçta gidiceksin. Zaten günlerimiz ayni 😂ikimizinde ultrason kağıtları aynı olur nedir yani benimle paylaşsan 😂😂
Ya ne rahatsin sen ya😅 ben yarin gittigimde 1 ay sonra gel derse nasil beklicegimi dusunuyorum😂
Ne bekliyorsun 2 haftada bir seni mi çağırsin doktor. Kız otur oturdugun yerde 😂 Ailecek rahatız biz. Daha kocam kaç Haftaliksin diye bile sormadı 😅 Bu çocuğu hiç kabullenmedi. Doğuma yakın soylicem haftaki😂

Sen yarın kaçta gidiceksin. Zaten günlerimiz ayni 😂ikimizinde ultrason kağıtları aynı olur nedir yani benimle paylaşsan 😂😂

Ne bekliyorsun 2 haftada bir seni mi çağırsin doktor. Kız otur oturdugun yerde 😂 Ailecek rahatız biz. Daha kocam kaç Haftaliksin diye bile sormadı 😅 Bu çocuğu hiç kabullenmedi. Doğuma yakın soylicem haftaki😂
Sizin kadar olmasa da biraz daha rahat olabilmeyi çok isterdim :))

Paylasirim neden paylasmiyim 1 de gtcem😀

Kızlar bu yeşilliklerden hangisini yemeyeceğiz zararı olan hangileri ben tere yemiştim sonra niyetten bir bakıyım dedim bir sürü şey yazmışlar doktorlarda yeşillik yiyin bol bol diyorlar anlamadım bu işi bişey olur mu diye de korkmaya başladım tereden bişey olmaz demi ya 😔

• Beğen
Reactions: Z P
Back