• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Masallaah 4 tane cok iyi bence. Allah insallah pozitifle sonuclandirir🙏
🙏🙏İnşallah canım onceki tedavimde döllenme olmamıştı nerdeyse ama şimdi maşallah kaç aylardır doktor kontrolünde vitamin kullanıyoruz tiksindik eşim ve ben.ngs gönderdik inşallah sonuç sağlıklı gelir bende 🤰 olurum..

Kizlar merhaba yeni geldim sayılır mesajlarınıza tam bakamadim. Cleksan oksapar hiç bir yerde bulamadık. Eşim besikta sormuş eczanelere kayinpederim okmeydanina gitti heryere sormuş benimde sormadigim yer kalmadı. Doktorumu aradım. Bulamadığımızi söyledim. Haftami sordu 8 haftalık olmuşsun coraspirine geçebilirsin dedi. Artık günlük coraspirin kullancakmisim. Çok şükür iğne derdim kalmadı. Hiç biryerde bulunmuyor.

Aman canım dikkat et.Ses çıkmayınca merak ettim.Troid önemli.İlacının saatini hep aynı tut.Kaç çıktı?bi dahaki kontrol ne zaman?Daha doğrusu ne zamana kadar sabredeceksin 😂benimki 4 hafta sonra dedi,1 haftası geçti ama bende merak korku başladı yine.Hiç kanamam falan olmadı ama her şeyi takar haldeyim😅😌
Bir ay sonra nasıl sabredeceğim onu düşünüyorum Ben şu anda😂😂 kaç çıktığını Bilmiyorum ki sadece sanırım biraz üstünde çıkmış dedi

• Komik
Reactions: Z P
Geldim kızlar Beni soranlara etiket edenler Çok teşekkür ederim😍
Sonuçlarımı gösterdim her şey yolunda Sadece tiroitin biraz yüksek çıkmış Onun için 25 mg ilaç verdi çok şaşırdım Çünkü troidim yoktu benim gebelikte çıkabiliyor dedi.
Muayene etmeyecekti Geçen hafta ettim diye ben istedim içim rahat etsin hocam görebilirmiyim diye😂 her şey yolunda görünüyor bir sıkıntı yok cok sukur🥰 Ama şans ya doktorun yanından çıktım Lavaboya girdim hafif lekelenmem olmuş ultrasonda kanama alanı falan görünmüyordu geldim eve hemen uzandım İnşallah geçer
Canım benim hadi gözün aydın bebiste iyimis. Tiroid için bende kullanmıştım oğlumda. Doğumdan sonrada hemen geçmişti. Ama saati saatine iciceksin sakın atlama kuzumm cok önemli bir ilaç. Lekelenme içinde hiç dert etme . Biraz kendimizi Yorsak geliyor. Yapcak bişey yok kuzum dinlencez.bol bol

Kizlar merhaba yeni geldim sayılır mesajlarınıza tam bakamadim. Cleksan oksapar hiç bir yerde bulamadık. Eşim besikta sormuş eczanelere kayinpederim okmeydanina gitti heryere sormuş benimde sormadigim yer kalmadı. Doktorumu aradım. Bulamadığımızi söyledim. Haftami sordu 8 haftalık olmuşsun coraspirine geçebilirsin dedi. Artık günlük coraspirin kullancakmisim. Çok şükür iğne derdim kalmadı. Hiç biryerde bulunmuyor.
Evet canım Ben de geçen bulmakta zorlamıştır şimdi bitince ne yapacağımı düşünüyorum Aspirin de lekelenme yapmaya çok müsait bir ilaç dikkat et ben bıraktım onu

• Beğen
Evet canım Ben de geçen bulmakta zorlamıştır şimdi bitince ne yapacağımı düşünüyorum Aspirin de lekelenme yapmaya çok müsait bir ilaç dikkat et ben bıraktım onu
Napim kuzu kafama göre kullanmiyorumki 😂Doktor öyle dedi. Lekelenme zaten mevcut bana dokunmaz o 😅😂😂

Canım benim hadi gözün aydın bebiste iyimis. Tiroid için bende kullanmıştım oğlumda. Doğumdan sonrada hemen geçmişti. Ama saati saatine iciceksin sakın atlama kuzumm cok önemli bir ilaç. Lekelenme içinde hiç dert etme . Biraz kendimizi Yorsak geliyor. Yapcak bişey yok kuzum dinlencez.bol bol
Evet canım İnşallah geçer şu lekelenmelerde rahat bi nefes alırız🥰 Sabahları aç karnına dedi O zaman hep aynı saatte içerim Eşim işe gidiyoken ayarliyim😊

• Beğen
🙏🙏İnşallah canım onceki tedavimde döllenme olmamıştı nerdeyse ama şimdi maşallah kaç aylardır doktor kontrolünde vitamin kullanıyoruz tiksindik eşim ve ben.ngs gönderdik inşallah sonuç sağlıklı gelir bende 🤰 olurum..
Insaaahh hamilelerin duasi kabul olurmus senin icin dua edecegim🙏🙏

Insaaahh hamilelerin duasi kabul olurmus senin icin dua edecegim🙏🙏
ET canım bende ediyorum herkese🙏🙏 rabbim isteyen ve kıymet bilen kimseyi evlatdiz bırakmasın haberlerde görüyorum okadar kiziyorumki o yeni doğmuş bebisleri çöpe sokağa atanlara bizler neler yapıyoruz olsun diye rabbim kıymet bilene versin evladı.

ET canım bende ediyorum herkese🙏🙏 rabbim isteyen ve kıymet bilen kimseyi evlatdiz bırakmasın haberlerde görüyorum okadar kiziyorumki o yeni doğmuş bebisleri çöpe sokağa atanlara bizler neler yapıyoruz olsun diye rabbim kıymet bilene versin evladı.
Sorma canim bizim alt katimizdaki kadin da gencecik uc tane pes pese dogurmus. Muhtemelen hic ozlem cekmedi. O cocuklari butun gun nasil dovuyor aglatiyor ben ust katta cildiriyorum. Ne de guzel cocuklari var oysaki

Back