• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kizlar hepiniz kan sulandirici kullaniyor musunuz?? Ben 5.haftada kanamam olunca kesti doktor o zamandan beri kullanmiyorum. Bugun 10.hafta
Ben kullanıyorum canım Aspirin de kullanıyordum ama lekelenmem olunca onu bıraktım Doktorum tüm ilaçlar 12 haftaya kadar dedi galiba 12 haftadan sonra kan sulandırıcı bıraktıracak Ben de pıhtılaşma sorunu yok

Ben kullanıyorum canım Aspirin de kullanıyordum ama lekelenmem olunca onu bıraktım Doktorum tüm ilaçlar 12 haftaya kadar dedi galiba 12 haftadan sonra kan sulandırıcı bıraktıracak Ben de pıhtılaşma sorunu yok
Ben de bebe asprini kullaniyordum sadece oksapar falan hic kullanmadim. Asprini de kesti kanama olunca. Zaten bugun 10+0 oldum. Cumartesi gunu yani 10+5’te doktora kontrole gidecegim. O zaman sorayim aklima takildi

Ben de bebe asprini kullaniyordum sadece oksapar falan hic kullanmadim. Asprini de kesti kanama olunca. Zaten bugun 10+0 oldum. Cumartesi gunu yani 10+5’te doktora kontrole gidecegim. O zaman sorayim aklima takildi
Sor canm bende bugun adete gore 9+0 ım ama muayenede 1 hafta geriden geliyoruz 8+0 oldu yarin toparlamis olur insallah gerilememistir bende onu sorucam doktora

2. Tedaviye başlamadan önce pıhtılaşma testi yaptırmıştım o şekilde öğrendim. Gerçi 10 haftalık olmuş maşallah ama yine de bi sorarsınız içiniz rahat eder.
Cumartesi sorayim canim benim bu ilk denemem hic test de istemedi doktor. Hayirlisiyla şu gunleri atlatalim her gun baska biseye kafayi takiyorum😒

Cumartesi sorayim canim benim bu ilk denemem hic test de istemedi doktor. Hayirlisiyla şu gunleri atlatalim her gun baska biseye kafayi takiyorum😒
Ben de aynı durumdayım. Şu 3 aylık dönem bitince rahatlayacak mıyız acaba. Normal oldugunu bilsem de kasıklarımda ağrı olunca korkuyorum. Yarın doktora gidicem görünce rahatlarım 🤗

Valla canim senin kayinvaliden yine iyiymis, benimki hayatta gelip kalmaz, ev isi asla yapmaz, yemek yapmaz. O yuzden tek basima hallediyorum biliyorsun benim de kanamam olmustu haberleri de vardi, dinlen yorma kendini dedi lafta ama icraat yok. Onlar hep benim annemden bekliyolar, o gelsin baksin bize ne gibisinden.. o yuzden sen yine seninkine sukret. Gecen gun ordaydik baya kalabalik da aileyiz 10 kisi oluyoruz gorumcelerle, masayi falan topladik bulasik isi bana kaldi, ben girdim kimsede sen girme demedi ki +18 5 gorumcem var, orda bulasik bana dusmezdi ama agizlarina laf vermedim..
Aynen canım ben de hiç iş beklemem cunku yapmaz hayatta bende kalmaz günlerce. Hadi gelmemeyide geçtim arayıp ta bişey yapayım mı canın bişey istedi mi diye sormadı bile.Mide bulantılarım oluyordu biliyor kendiside eşimi aradığında solüyor eşim yatıyor bulantısı var diye ama hiç oralı bile değiller. Annem yakınımda belki ondan sormuyordur annesi yapıyor diyordur ama yıne de sorulmalı bence yarım elma gönül alma demişler. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin ben hiç bi zaman kötülemiyorum ama genel olarak kız annesi daha çok yardımcı oluyor herkes aynı olmasa da geneli böyle. Anneme de kıyamıyorum artık ama herseye o koşuyor. Bazen eşimle konuşayım diyorum güzelce ama sonradan aman boşver tatsızlık olur bide dıye susuyorum eşim farkında ama konuşamıyor annesiyle bende daha çok üzmek istemiyorum🤷🏻‍♀️

Aynen canım ben de hiç iş beklemem cunku yapmaz hayatta bende kalmaz günlerce. Hadi gelmemeyide geçtim arayıp ta bişey yapayım mı canın bişey istedi mi diye sormadı bile.Mide bulantılarım oluyordu biliyor kendiside eşimi aradığında solüyor eşim yatıyor bulantısı var diye ama hiç oralı bile değiller. Annem yakınımda belki ondan sormuyordur annesi yapıyor diyordur ama yıne de sorulmalı bence yarım elma gönül alma demişler. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin ben hiç bi zaman kötülemiyorum ama genel olarak kız annesi daha çok yardımcı oluyor herkes aynı olmasa da geneli böyle. Anneme de kıyamıyorum artık ama herseye o koşuyor. Bazen eşimle konuşayım diyorum güzelce ama sonradan aman boşver tatsızlık olur bide dıye susuyorum eşim farkında ama konuşamıyor annesiyle bende daha çok üzmek istemiyorum🤷🏻‍♀️
Aynen canim benim esimde herseyin farkinda ben tek kelime etmiyorum, Allah muhtac etmesin gercekten, benim 4. Transferim yani ne kadar yoruldugumu cok iyi biliyorlar.
Ben de anneme kiyamiyorum herseyime kosusturuyor, temizlik isini haftada bir yardimci geliyor o hallediyor Allahtan..
Rabbim annrlerimizi basimizdan eksik etmesin🤲🏼

Back