• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Aynen canim benim esimde herseyin farkinda ben tek kelime etmiyorum, Allah muhtac etmesin gercekten, benim 4. Transferim yani ne kadar yoruldugumu cok iyi biliyorlar.
Ben de anneme kiyamiyorum herseyime kosusturuyor, temizlik isini haftada bir yardimci geliyor o hallediyor Allahtan..
Rabbim annrlerimizi basimizdan eksik etmesin🤲🏼
Aynen canım bende hep ole dua ediyorum Allahım kimseye muhtaç etmesin hiç kimseyi. 🤲🤲🤲

Ben de aynı durumdayım. Şu 3 aylık dönem bitince rahatlayacak mıyız acaba. Normal oldugunu bilsem de kasıklarımda ağrı olunca korkuyorum. Yarın doktora gidicem görünce rahatlarım 🤗
En guzeli de o gorunce oyle rahatliyoruz kii😍❤️ Ben de daha gecen carsamba gordum ama cok zaman gecmis gibi. Simdi cumartesi gununu iple geciyorum

Kızlar
Bugün randevum vardı 9+2 günlük olmuşlar.
Çok şükür sağlıklı gidiyor.
Gebelik başından beri vurulan progestan iğnesini çok şükür kesti.
Neredeyse 50 kusur iğne yedim.
İNSAALLAH bir daha gerekmez.
Hadi gözün aydın canım benim 🥰 Darısı başımıza olsun.Gerci ben progestan fitile döndüm dayanamadım açısına

Insallah ya igneler bitse rahat edicez evde 😕
Aynen hayirlsiyla bitse rahat edicez birde cleksanin raporunu çıkarırsak çok iyi olcak. İğne için bı abla geliyor bana ama ondan bile korkuyorum. Tüp bebek doktorumu dinliyip prolutonu 5 günde bir mi vurulsam bilmiyorum. Haftada 2 kere vurulmamda rağmen çok az geliyor leke

Valla bu durumda temiz hava yuruyus bile hikaye tek dusuncemiz virusu kapmamk oldugu icin biran once ignelerin bitmis olmasini bekliyorm kendimi eve kapatabilmek icin
Aynen canım. Bugün parka gittim çok iyi geldi bana ya. Artık balkonlara teraslarda cikicaz. Çiçeklerle uğraşmakta iyi geliyor bana.

Back