EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kızlar bugün doktora gittim 10 haftalık olmuşum yine 6 gün önden gidiyor. Doktor içime sinmiyor zaman kaybetmeden değiştirmem lazım
Onden gitmesi kotu bisey mi ki canim? Memorial hocalarina yazsan keske, adete gore onden gidiyorum de, onlar en dogrusunu bilir sana bilgi verir.. Ben de 2 gun onden gidiyorum ama doktorum buyumesi guzel diyor

benim bebişler de transfere göre 9+3 olmaları gerek ama biri 9+6, diğeri 10hafta. ama bir sıkıntı söylemedi dr
Benim doktorda içime sinmeyen tüp bebek doktorum 12. Hafta sonuna kadar hele devam et derken gittiğim doktorun gerek yok diyip ilacı yazmaması. Sonrasın da tüp bebek doktorumu arayıp sordum buradaki doktor kanama olmadığı için gerek duymadı ilacı yazmadı napacagım diye. Senin tedavi ile olduğu için kullanman gerekiyor dedi.

O konuda cok haklisin, Memorial ne derse onu yap, mesela bana 10. Hafta butun ilaclarini birak dedi, bende sasirdim. Kisiye gore degisiyor heralde, Allah doktorun da iyisini karsilastirsin.
Ben de suan perinatolaga gidiyorum, Acibadem hastanesinde profesor bir bayan hoca.
İnanilmaz rahat, cok aciklama yapmiyor sanki, gecistiriyor gibime geliyor.. bu pandemi doneminde ne yapacagim hic bilmiyorum, doktor doktor da gezemiyoruz..

benim tüp bebek dr 12.haftaya kadar devam demişti. ama şimdiki dr nolur nolmaz 16.haftaya kadar devam edelim dedi. erken bırakma sende ilaçlarını.

Benim bu doktorumda öyle cok rahat davranıyor bende rahat olmak isterdim ama olamıyorum hem ilk bebeğim hem tedavi sonrası oldu korkuyorum haliyle daha detaycı daha ilgili olmasını bekliyorum doktorun ama sanki çokta önemli değilmiş gibi davranıyor bide özel hastaneye gidiyoruz ama devlet kadar kalabalık ve kalabalık olduğu içinde en fazla ultrason durum değerlendirmesi 10 dakika sürüyor. O yüzden hiç içime sinmedi doktor araştırıyorum ama bulamadım hala

benim tüp bebek dr 12.haftaya kadar devam demişti. ama şimdiki dr nolur nolmaz 16.haftaya kadar devam edelim dedi. erken bırakma sende ilaçlarını.
Aynen canım bırakmayacağım. Zaten bana tüp bebek doktorunda sadece crıona jel ve folik asit verdi onuda zamanından önce bırakmak istemiyorum

Bizim okuldan iki öğretmen de pozitif çıkmış kızlar En son perşembe günü gitmiştim. Maske ve mesafeye dikkat ettik. İnşallah bulaşmamıştır

kızlar aranızda kabızlık yaşayan var mı ben ıkı gundur cok fenayım sabah ac karnına zeytınyagı ıctım sıcak suya kayısı falan bıde duphaloc şurup vardı ondan ıctım zor çıktım fazla da ıkınmayayım dıyodum bir zararı olmamıstır ınsallah bebege..ben şuan oturamıyorum o derece agrı hıssedıyorum bu kabızlık başıma dert olmaz ınsallah ya

Kabizlik bende de oluyor. Sebze corbasi ve tavuk suyu corba fayda ediyor.

Canim sen hangi ildeydin?

Geçen gün bende de oldu. Bir yandan bir zararı olacak diye korktum bir yandan da çok rahatsızlık verdi gece uyutmadı ağrıdan. Şimdi her sabah geceden suya koyduğum 2 gün kurusunu sabah ac karna yiyip suyunu da içiyorum. O şekilde çözüm buldum

Geldim kızlar Beni soranlara etiket edenler Çok teşekkür ederim
Sonuçlarımı gösterdim her şey yolunda Sadece tiroitin biraz yüksek çıkmış Onun için 25 mg ilaç verdi çok şaşırdım Çünkü troidim yoktu benim gebelikte çıkabiliyor dedi.
Muayene etmeyecekti Geçen hafta ettim diye ben istedim içim rahat etsin hocam görebilirmiyim diye her şey yolunda görünüyor bir sıkıntı yok cok sukur Ama şans ya doktorun yanından çıktım Lavaboya girdim hafif lekelenmem olmuş ultrasonda kanama alanı falan görünmüyordu geldim eve hemen uzandım İnşallah geçer

Aman canım dikkat et.Ses çıkmayınca merak ettim.Troid önemli.İlacının saatini hep aynı tut.Kaç çıktı?bi dahaki kontrol ne zaman?Daha doğrusu ne zamana kadar sabredeceksin benimki 4 hafta sonra dedi,1 haftası geçti ama bende merak korku başladı yine.Hiç kanamam falan olmadı ama her şeyi takar haldeyim

Cok sukur canim sevindim lekelenmeler oluyor maalesef eger stres olduysan doktora gidiceksin diye o da tetiklemistir. Bol bol su icip dinlen gecer merak etme

Kizlar sevincimi sizinle paylaşayım Çarşamba opu olmuştum 20 yumurta çıktı 17sine işlem uygulandı 14 tane dollendi 5.gune 4blastosist kaldı dediler nasıl sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…