- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.581
Aynen canım bende hep ole dua ediyorum Allahım kimseye muhtaç etmesin hiç kimseyi.Aynen canim benim esimde herseyin farkinda ben tek kelime etmiyorum, Allah muhtac etmesin gercekten, benim 4. Transferim yani ne kadar yoruldugumu cok iyi biliyorlar.
Ben de anneme kiyamiyorum herseyime kosusturuyor, temizlik isini haftada bir yardimci geliyor o hallediyor Allahtan..
Rabbim annrlerimizi basimizdan eksik etmesin
Canım ben tabırcu oldum 4 gündür kullanmıyorum oksaparı 10 gün sonra başlıycakmışımKizlar hepiniz kan sulandirici kullaniyor musunuz?? Ben 5.haftada kanamam olunca kesti doktor o zamandan beri kullanmiyorum. Bugun 10.hafta
Ben hiç demiyeyim ozamnBen bu surecte 2 kere disarda kahvalti bir kerede lahmacun yedim
Yiyebiliyosan ye herseyi dozundaBen hiç demiyeyim ozamn
En guzeli de o gorunce oyle rahatliyoruz kiiBen de aynı durumdayım. Şu 3 aylık dönem bitince rahatlayacak mıyız acaba. Normal oldugunu bilsem de kasıklarımda ağrı olunca korkuyorum. Yarın doktora gidicem görünce rahatlarım
Taburcu olmana cok sevindim allah bir daha yasatmasin insallahCanım ben tabırcu oldum 4 gündür kullanmıyorum oksaparı 10 gün sonra başlıycakmışım
Okadar degilde dikkatliyim yine baya yani
Hadi gözün aydın canım benimKızlar
Bugün randevum vardı 9+2 günlük olmuşlar.
Çok şükür sağlıklı gidiyor.
Gebelik başından beri vurulan progestan iğnesini çok şükür kesti.
Neredeyse 50 kusur iğne yedim.
İNSAALLAH bir daha gerekmez.
Bende oyle sayilirimBenimkiler hep teepmdeydi kiz. Kaynanam köye gitmişti yazin da ben öyle başlamıştım işe güce evde. Yemek yapmayı bir an unutmuştum yani
Bizde öyle kuzu. Ev toplama süpürme arada silme hemenn bitiriyoruz işi. Zaten bizim ev masaAllah çok karışıyor oyuncakları toplamak 15 20 dakikami alıyorBende oyle sayilirimcok bisey yapmiyorm
Ay Alllah korusun hepimizi bende ozele gidiyorum aksamlari esim gelince .Bu arada sabah iğne vurdurmak için aile hekimine gittim. O da virüsü kapmış. Kapalıydı
Kapalı olunca ben de başka aile hekimine gidip vurdurdum. Gelince üstümdeki her şeyi makineye attım. İnşallah sağlıkla atlatırız bu kışıAy Alllah korusun hepimizi bende ozele gidiyorum aksamlari esim gelince .
Insallah ya igneler bitse rahat edicez evdeKapalı olunca ben de başka aile hekimine gidip vurdurdum. Gelince üstümdeki her şeyi makineye attım. İnşallah sağlıkla atlatırız bu kışı
Bilmiyorum ki rahat eder miyiz. Aslında temiz hava almamız lazım, yürümemiz lazım ama hiçbirini yapamıyoruzInsallah ya igneler bitse rahat edicez evde
Valla bu durumda temiz hava yuruyus bile hikaye tek dusuncemiz virusu kapmamk oldugu icin biran once ignelerin bitmis olmasini bekliyorm kendimi eve kapatabilmek icinBilmiyorum ki rahat eder miyiz. Aslında temiz hava almamız lazım, yürümemiz lazım ama hiçbirini yapamıyoruz
Aynen hayirlsiyla bitse rahat edicez birde cleksanin raporunu çıkarırsak çok iyi olcak. İğne için bı abla geliyor bana ama ondan bile korkuyorum. Tüp bebek doktorumu dinliyip prolutonu 5 günde bir mi vurulsam bilmiyorum. Haftada 2 kere vurulmamda rağmen çok az geliyor lekeInsallah ya igneler bitse rahat edicez evde
Aynen canım. Bugün parka gittim çok iyi geldi bana ya. Artık balkonlara teraslarda cikicaz. Çiçeklerle uğraşmakta iyi geliyor bana.Valla bu durumda temiz hava yuruyus bile hikaye tek dusuncemiz virusu kapmamk oldugu icin biran once ignelerin bitmis olmasini bekliyorm kendimi eve kapatabilmek icin
İnsaAllah canım insaAllah Allah büyüktür bakalım.Kızlar yasaklar gelmiş. Ne olur şu kış virüs tamamen bitse da rahat rahat doğuma gitsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?