- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.921
benimde son adet tarihim 25 eylül. ve 12 ekim de 5günlük embriyo transferi oldu. geçen salı dr hesaplamasına göre 7+3 olmam gerekiyordu ama ultrasona göre bebeklerimden biri 8+0 diğeri 7+6 çıkmıştı. ama bir sorun olmadıgını söyledi dr. 1hafta fark olabiliyor zaten bildigim kadariylaKızlar bugün doktora gittim 9+1 dedi haftama. ama 1. Hafta önden gidiyor takip edelim dedi. Biraz tedirgin oldum. 13 ekim transfer tarihimdi. Son adetimde 25 eylüldü.
Geriden ve önden gitmesi sıkıntı olabilir diye okumuştum hep belki yakalar gününü biraz kafama takıldı bu durum takip edelim dedi cunku bidahaki sefere bakarız yine dediÖnden gitmesi kötu biseymiymiş canim ya
Acaba bizim 5. Gün embriyosu olduğu için mi o şekilde önde çıkıyorbenimde son adet tarihim 25 eylül. ve 12 ekim de 5günlük embriyo transferi oldu. geçen salı dr hesaplamasına göre 7+3 olmam gerekiyordu ama ultrasona göre bebeklerimden biri 8+0 diğeri 7+6 çıkmıştı. ama bir sorun olmadıgını söyledi dr. 1hafta fark olabiliyor zaten bildigim kadariyla
MaşallahKızlar bugün kalbini dinledik 8+1 haftalık bir ay sonra ilaçları bırak dedi gelişimi gayet iyi kanama alanı falan yok dedi gum gum sesi duyduk ya şükür içim çok rahat
Benim bulantım olmuyor o yüzden katılmadım canım. Yoksa katılırdım. Eşim de akademisyençok teşekkür ederim 200 kişiye ulaşmam gerekiyor inşallah güzel haberler alırsınız
aslında internetteki hesaplamayla aynı çıkıyor bebekler ama doktor neye göre hesaplıyor onu bilmiyorum. ama günleriyle gelişimiyle ilgili bir sıkıntı yok dedi.Acaba bizim 5. Gün embriyosu olduğu için mi o şekilde önde çıkıyor
Nedenini söyledi mi? Kanama alanı falan mı var? Benim geçen hafta kanama alanı vardı. Hem de bebeğin kesesinin 6 katı falan büyüklüğündeydi. Yat demedi, günlük işlerimi yaptım, hep kahverengi akıntım oldu, dün gittik geçmiş. Yani korkma inşallah geçerGittim canım, bebeğin kalp atışları var ancak düşük tehditim varmış. En az 10 gün yatacaksın dedi. Dualarınızı eksik etmeyin.
Belki ilerleyen zamanda yakalarlar günlerini sıkıntı olmasın da inşallahaslında internetteki hesaplamayla aynı çıkıyor bebekler ama doktor neye göre hesaplıyor onu bilmiyorum. ama günleriyle gelişimiyle ilgili bir sıkıntı yok dedi.
canını sıkma kuzum inşallah iyi olur herşey. geriden gelmesi çoğu zmn sıkıntı oluyorBelki ilerleyen zamanda yakalarlar günlerini sıkıntı olmasın da inşallah
Ya bisey dicem benimde fitil kahverengi geri geliyor doktor pembe kahverengi tortu gelmesi normal dediGittim canım, bebeğin kalp atışları var ancak düşük tehditim varmış. En az 10 gün yatacaksın dedi. Dualarınızı eksik etmeyin.
İnşallah kuzumcanını sıkma kuzum inşallah iyi olur herşey. geriden gelmesi çoğu zmn sıkıntı oluyor
bulantısı olana da olmayana da uyguluyorum. Neler bulantıya neden oluyor karşılaştırmak içinBenim bulantım olmuyor o yüzden katılmadım canım. Yoksa katılırdım. Eşim de akademisyen
Dusuk tehditin oldugunu neye gore soyledi canim? Kanaman mi var?Gittim canım, bebeğin kalp atışları var ancak düşük tehditim varmış. En az 10 gün yatacaksın dedi. Dualarınızı eksik etmeyin.
2 haftaya kadar onde veya gerıde olması sorun olmuyor canımÖnden gitmesi kötu biseymiymiş canim ya
Bildiğim kadarıyla tamamen genetik sebebibulantısı olana da olmayana da uyguluyorum. Neler bulantıya neden oluyor karşılaştırmak için
Genetik, hormonlar mesela HCG,B6 vitamini eksikliği, kız bebek, mide rahatsızlığı gebelikten önce varsa, psikoloji de etkili olabiliyor.Bildiğim kadarıyla tamamen genetik sebebi
Bende oyle biliyodum canm2 haftaya kadar onde veya gerıde olması sorun olmuyor canım
Benim oğlumda önden gidiyordu canım. Hatta gorumcemin oğlu da 1 hafta önden gidiyordu. Doktor doğumunu 1 hafta öne cekti okadar. Hiç kötü biseyi yok sakın canını sıkma o doktor da kötü biseymis gibi takip edelim falan demiş. Genelinde oluyor bu kötü biseyi de yok sen hiç dert etmeKızlar bugün doktora gittim 9+1 dedi haftama. ama 1. Hafta önden gidiyor takip edelim dedi. Biraz tedirgin oldum. 13 ekim transfer tarihimdi. Son adetimde 25 eylüldü.
Sağol canım ya içim rahatladıBenim oğlumda önden gidiyordu canım. Hatta gorumcemin oğlu da 1 hafta önden gidiyordu. Doktor doğumunu 1 hafta öne cekti okadar. Hiç kötü biseyi yok sakın canını sıkma o doktor da kötü biseymis gibi takip edelim falan demiş. Genelinde oluyor bu kötü biseyi de yok sen hiç dert etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?