• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Arkadaşlar 10. Haftadayım kadın doğum doktoruna gittim oksaparı ne zaman keseceğimi sordum doğuma kadar kullan riske atma dedi pıhtılaşma testi Bile kesin sonuç sağlamıyormuş o yüzden çoğu tüp bebek merkezi doğuma kadar kullandırır dedi benim tüp bebek merkezim 4 ay demişti kafam karıştı sizler ne zamana kadar kullanacaksınız bi de ben sabah akşam prolutex kullanıyorum iğne yemekten kafayı yedim

• Beğen
Reactions: Z P
Benimde lekelenmelerim oldu ama ben o ilaçlara ek coraspin ve oksapar kan sulandırıcı da kullanıyorum dr coraspini birkaç gün içme dedi içmeyince kesiliyor içince yine leke oluyor dr devam etmem gerektiğini söylüyor benim muayenede de kanama alanı görülmedi belki diyorum tam sökülmeyen adetten kalan lekelerdir benim hep adet öncesi lekelenmelerim olurdu
Bende kullanıyorum oksapar coraspini kesti dediğiniz gibi ben 10 gündür içmiyorum. Yoktu 1 haftadır geldi gitti anlık olup (serçe parmak kadar diyebilirim) sonra kesiliyor fitil olduğu gün bazen.

Arkadaşlar 10. Haftadayım kadın doğum doktoruna gittim oksaparı ne zaman keseceğimi sordum doğuma kadar kullan riske atma dedi pıhtılaşma testi Bile kesin sonuç sağlamıyormuş o yüzden çoğu tüp bebek merkezi doğuma kadar kullandırır dedi benim tüp bebek merkezim 4 ay demişti kafam karıştı sizler ne zamana kadar kullanacaksınız bi de ben sabah akşam prolutex kullanıyorum iğne yemekten kafayı yedim
Bana da bugün 3ay dolana kadar kullan dedi bana da 3 ay az geldi ama bilemiyorum

Gittim canım, bebeğin kalp atışları var ancak düşük tehditim varmış. En az 10 gün yatacaksın dedi. Dualarınızı eksik etmeyin.
Memoriale mi gittin cnm benimde leke gelmişti eve yakın bir hastaneye gittim ultrasondan baktı kanama alanı yok dedi ama beş gün istirahat vermişti, inşallah yatıp istirahat edince geçecektir lekelenmeler

Bende kullanıyorum oksapar coraspini kesti dediğiniz gibi ben 10 gündür içmiyorum. Yoktu 1 haftadır geldi gitti anlık olup (serçe parmak kadar diyebilirim) sonra kesiliyor fitil olduğu gün bazen.
Fitili bilmiyorum ama crinone jel kahverengi veya başka renklerde gelebiliyormuş coraspin kullananlarda leke olabiliyormuş birde bebek büyüdükçe yer değiştiği için bazı kişilerde yerleşme lekesi birkaç ay olabilirmiş diye okudum yani kırmızı renk değilse kasıklarda adet sökülmesi gibi ağrılar yoksa pembe ve kahverengi lekeler olabilirmiş

Hakkimizda hayirlisi insAllaah🤲🏼
bakalim ilaclari birakinca bi skinyi yasamayiz insAllaah🤔
Amin inşallah doktor muayenede yeterli kalınlaşma gördüyse progestan takviyesini 12hafta dolmadan bıraktırıyormuş sizinki öyle olmuştur zaten vücut salgılamaya başlıyor ilaca gerek kalmıyormuş

kızlar hemşireyle görüştüm crıona jel bitti napıyım diye. 12 hafta dahil sabah akşam lutinus100 mg verdi
Bilgin olsun cnm lutinusu sgk karşılamıyor ben yazdırdım ama eczacı özel bir ilaç dedi fiyatı 160 tl birde bana günde 4adt kullan dediler içinde 21adt var 5günde bir paket bitiyor zaten

Fitili bilmiyorum ama crinone jel kahverengi veya başka renklerde gelebiliyormuş coraspin kullananlarda leke olabiliyormuş birde bebek büyüdükçe yer değiştiği için bazı kişilerde yerleşme lekesi birkaç ay olabilirmiş diye okudum yani kırmızı renk değilse kasıklarda adet sökülmesi gibi ağrılar yoksa pembe ve kahverengi lekeler olabilirmiş
Evet benim doktorum da normal olabilir dedi en son cuma gittiğimde fitil sonrası. Allah hayırlı güzel sonlar nasip etsin hepimize inşallah. Progestanı vajinal alıyorum ben hap olan varya drajemsi. Crinone yok diye yazmadı dr um. Geçen tedavimde onu kullanmıştım.

Tedbiren proluton verdi mi? Ya benim de oluyor lekelenmem ara ara hiç düşük tehtidin var demedi dr um dinlen yorma kendini dedi zaten idari izindeyim yemek hariç yatıyorum. Sonuçta ilk üç ayda tüm gebeliklerde düşük tehlikesi fazla, ekstra dikkat istiyor. Allah korusun inşallah öyle olmayacak. Kendinizi endişelendirmeyin dinlenin güzelce. 🤲🏻
Zaten progestan iğne kullanıyordum. Progestan fitil de var. Düşük tehditlerinde progesteron tedavisi ve dinlenme öneririz dedi. Siz ilaçlarınıza devam edin bir de dinlenin dedi. Ben izinli değildim işe gidip geliyordum, biraz da yoruldum sanırım. Yatıyorum şimdi, rapor da aldım. Umarım hayırlısı olur.

Memoriale mi gittin cnm benimde leke gelmişti eve yakın bir hastaneye gittim ultrasondan baktı kanama alanı yok dedi ama beş gün istirahat vermişti, inşallah yatıp istirahat edince geçecektir lekelenmeler
Hayır memoriale haftasonu gideceğim. Burada başka bir doktora göründüm. Ertan Adalı isminde bir prof. Umarım dinlenince geçer.

Bende bugün kalbini dinledim estrofemi artık bırak dedi ama diğerini 1 ay daha kullan dedi acaba yanlış mı anladım diye mesaj attım yok kullanma dedi
Ben de dün kalp atışını duydum bana da estrofemi bırakıyoruz dedi

Zaten progestan iğne kullanıyordum. Progestan fitil de var. Düşük tehditlerinde progesteron tedavisi ve dinlenme öneririz dedi. Siz ilaçlarınıza devam edin bir de dinlenin dedi. Ben izinli değildim işe gidip geliyordum, biraz da yoruldum sanırım. Yatıyorum şimdi, rapor da aldım. Umarım hayırlısı olur.
Kendi doktorunuz ekstra proluton verir belki onun dışında zaten ekstra bir şey demiyor hiçbirisi dediğiniz gibi. Bol su içmeyi ihmal etmeyin. Bir şey olmayacak inşallah.

Kalp atışını duyunca estrofemi bıraktırıyorlar gittiğim iki merkez de. Bana da 11 hafta bitene kadar diğer ilaçlara devam et dediler

• Beğen
Reactions: Z P
Back