• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Geriden ve önden gitmesi sıkıntı olabilir diye okumuştum hep belki yakalar gününü biraz kafama takıldı bu durum takip edelim dedi cunku bidahaki sefere bakarız yine dedi
Canım önden gidiyor olması şu bebeğin iri bir bebiş olacak. Bunun da tek bir dezavantajı var 40. Haftaya kadar durmama ihtimali yüksek olur. O da yine bir şey olmaz 40. Haftada doğar 3.500 seninki 37 de o kilo olur 😅

Canım umarım güzel devam eder her şey. Aynı sorun bende de var. Daha düne kadar bembeyaz geri gelen progestan fitil şimdi kahverengi olarak gelmiş.
Canım umarım güzel devam eder her şey. Aynı sorun bende de var. Daha düne kadar bembeyaz geri gelen progestan fitil şimdi kahverengi olarak gelmiş.
Benim 4+2 den beri falan böyle oluyor bir kerede akıntı gelip kesiliyor sürekli gelen bi şey değil ama dediğim gibi üç dr gittim pimpiriklilikten kanama alanı vs gözükmüyor kese düzgün daha cuma gittim yani bi sorun yoktu, ama insan tedirgin oluyor. Dr um yine de proluton verdi haftada 1 oluyorum iğne fitiller hariç. İnşallah Allahım sevindirdi bizleri tamamına erdirsin arkadaşım. 🤲🏻

• Beğen
Reactions: Z P
Canım önden gidiyor olması şu bebeğin iri bir bebiş olacak. Bunun da tek bir dezavantajı var 40. Haftaya kadar durmama ihtimali yüksek olur. O da yine bir şey olmaz 40. Haftada doğar 3.500 seninki 37 de o kilo olur 😅
Bi sıkıntısı olmasın da kuzum iyi olsun sağlıklı olsunlar başka bişey istemiyoruz ☺️🤲🤲🤲

Kızlar günaydın. Cumartesi günü dayanamayıp doktora gitmiştim. Problem yok demişti. Son 3 gündür aşırı mide bulantım var. Lavabodan çıkamaz oldum. Su içsem istifra ediyorum. Normalde de mide rahatsızlığım vardı. Onu tetikledi galiba. Ne bileklik ne de doktor metpamif vermişti o fayda etmiyor. Üstüne bir de bugün bel, bacak ve ara ara kasık ağrım oluyor. Korkuyorum bebeğe bir şey olacak diye. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Bende de var ama istifra edemiyorum bulantıya uyanıyorum. Bitkisel bi hap verdi benim doktorum nomesis olması lazım, onun dışında zencefil çayı içiyorum iyi geliyor.

Benim transferim de 15 ekimdi adet tarihim 27 eylül fakat şöyle benim dr um 4-5 gün ileri hesaplanır tüp bebekte taze transferlerde dedi en son çünkü benim hesabımdan ilerde söylediydi en son dr um. Canınızı sıkmayın 💕
Çok sağolun verdiğiniz bilgiler için.. benimde taze transferdi 5. Gün embriyosu belki de öyledir diye düşünmüştüm bende

Nedenini söyledi mi? Kanama alanı falan mı var? Benim geçen hafta kanama alanı vardı. Hem de bebeğin kesesinin 6 katı falan büyüklüğündeydi. Yat demedi, günlük işlerimi yaptım, hep kahverengi akıntım oldu, dün gittik geçmiş. Yani korkma inşallah geçer
Hayır, kanama alanı vs yok. Hatta ben kese düzgün mü dedim kese kötü olsa kalp atışını duymazdık dedi. Ben lekelenmemden ve ağrılarımdan bahsettim. Bunlar düşük tehdidinin göstergesi en az 10 gün dinlen dedi. Ben de eve geldim yattım hemen. Ozlem9144 Ozlem9144 Violett90 Violett90 B Bukbukus

Hayır, kanama alanı vs yok. Hatta ben kese düzgün mü dedim kese kötü olsa kalp atışını duymazdık dedi. Ben lekelenmemden ve ağrılarımdan bahsettim. Bunlar düşük tehdidinin göstergesi en az 10 gün dinlen dedi. Ben de eve geldim yattım hemen. Ozlem9144 Ozlem9144 Violett90 Violett90 B Bukbukus
Tedbiren proluton verdi mi? Ya benim de oluyor lekelenmem ara ara hiç düşük tehtidin var demedi dr um dinlen yorma kendini dedi zaten idari izindeyim yemek hariç yatıyorum. Sonuçta ilk üç ayda tüm gebeliklerde düşük tehlikesi fazla, ekstra dikkat istiyor. Allah korusun inşallah öyle olmayacak. Kendinizi endişelendirmeyin dinlenin güzelce. 🤲🏻

Merhaba hanımlar 16 kasım da 10 hücreli üçüncü gün orta kalite embriyoru transferi oldum.Test günüm 28 kasım ama dayanamadım az önce eczaneden erken gebelik testi aldım ve yaptım.Tek çizgi çıktı hem de baya belirgin.Moralim çok bozuldu.Sizce erken mi davrandım yada testte çıkan negatif gerçekten negatif midir ?

Merhaba hanımlar 16 kasım da 10 hücreli üçüncü gün orta kalite embriyoru transferi oldum.Test günüm 28 kasım ama dayanamadım az önce eczaneden erken gebelik testi aldım ve yaptım.Tek çizgi çıktı hem de baya belirgin.Moralim çok bozuldu.Sizce erken mi davrandım yada testte çıkan negatif gerçekten negatif midir ?
3. Gun embriyosu icin erken olabilir.
Bekleyin kan tahlilini

Progestanı iğne dışında vajinal jel olarak kullananlar kullandığınız gün ya da ertesi günü kahve lekelenmeniz oluyor mu? Daha cuma gittim kontrole vajinal baktı doktorum kanama vs hiç gözükmüyor evvelinde de gözükmediği halde lekelenmelerim oldu çok az miktarda. Acaba fitilden ötürü mü oluyor anlayamadım kanama alanı yokken niye leke ya da kahverengi akıntı gibi gelir. Bugün prolutex günümdü mesela sadece geceden fitil koyduğum için sabah oldu nohut büyüklüğünde leke sonrasında kesildi. Zaten çok engeller aşarak geldik bu günlere hepimiz. Allah sevincimizi boşa koymaz inşallah kızlar, amin.
Benimde lekelenmelerim oldu ama ben o ilaçlara ek coraspin ve oksapar kan sulandırıcı da kullanıyorum dr coraspini birkaç gün içme dedi içmeyince kesiliyor içince yine leke oluyor dr devam etmem gerektiğini söylüyor benim muayenede de kanama alanı görülmedi belki diyorum tam sökülmeyen adetten kalan lekelerdir benim hep adet öncesi lekelenmelerim olurdu

Back