- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.901
Allah diğer bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip etsin canım.Kızlar ikizlerimden biri gelişememiş ve kalbi durmuş
Üzülme cnm diğeri etkilenmesinKızlar ikizlerimden biri gelişememiş ve kalbi durmuş
çok teşekkür ederim 200 kişiye ulaşmam gerekiyor inşallah güzel haberler alırsınızBnim daha hamileligkm belli değil.bu haftasnunda kan vercem. Belli olunca inşallah doldurmak isterim
Ohh masAllah canim gozunuz aydinKızlar bugün kalbini dinledik 8+1 haftalık bir ay sonra ilaçları bırak dedi gelişimi gayet iyi kanama alanı falan yok dedi gum gum sesi duyduk ya şükür içim çok rahat
Şükür anası gibi tez canlıOhh masAllah canim gozunuz aydin
Senin yaramaz onden onden gidiyor bizimkileri solladi desenee
Hadi gozun aydin canimKızlar bugün kalbini dinledik 8+1 haftalık bir ay sonra ilaçları bırak dedi gelişimi gayet iyi kanama alanı falan yok dedi gum gum sesi duyduk ya şükür içim çok rahat
Sağol cnm ins bu güzel duyguyu sende tadarsin harika birşey bir ay sonra ilaçlar bitiyor artık kullanmayacamHadi gozun aydin canimyarin bende duyarim insallah
Benimde oyle olucak muhtemelen ben bi duyuyimda insallahSağol cnm ins bu güzel duyguyu sende tadarsin harika birşey bir ay sonra ilaçlar bitiyor artık kullanmayacam
Canım umarım güzel devam eder her şey. Aynı sorun bende de var. Daha düne kadar bembeyaz geri gelen progestan fitil şimdi kahverengi olarak gelmiş.Progestanı iğne dışında vajinal jel olarak kullananlar kullandığınız gün ya da ertesi günü kahve lekelenmeniz oluyor mu? Daha cuma gittim kontrole vajinal baktı doktorum kanama vs hiç gözükmüyor evvelinde de gözükmediği halde lekelenmelerim oldu çok az miktarda. Acaba fitilden ötürü mü oluyor anlayamadım kanama alanı yokken niye leke ya da kahverengi akıntı gibi gelir. Bugün prolutex günümdü mesela sadece geceden fitil koyduğum için sabah oldu nohut büyüklüğünde leke sonrasında kesildi. Zaten çok engeller aşarak geldik bu günlere hepimiz. Allah sevincimizi boşa koymaz inşallah kızlar, amin.
Arkadaşlar var mı bu durumda olan? Çok korkuyorum. Şimdi randevu alıp doktora gitmeye çalışıcam.Canım umarım güzel devam eder her şey. Aynı sorun bende de var. Daha düne kadar bembeyaz geri gelen progestan fitil şimdi kahverengi olarak gelmiş.
Bende olmadi canm mesaj atip sorsanya belki gelmene gerek yok dicekArkadaşlar var mı bu durumda olan? Çok korkuyorum. Şimdi randevu alıp doktora gitmeye çalışıcam.
Canım daha öncede kayıplarım olduğundan muayene olmadan rahat etmicem. Dr’da açmadı telefonu gerçi. Mesaj attım belki yanıt verirBende olmadi canm mesaj atip sorsanya belki gelmene gerek yok dicek
Git oyleyse canm icin rahat etsinCanım daha öncede kayıplarım olduğundan muayene olmadan rahat etmicem. Dr’da açmadı telefonu gerçi. Mesaj attım belki yanıt verir
Gittim canım, bebeğin kalp atışları var ancak düşük tehditim varmış. En az 10 gün yatacaksın dedi. Dualarınızı eksik etmeyin.Git oyleyse canm icin rahat etsin
Tamam canım bana tek crıona jel vermişti bakalım bi konuşayımBencede bi gorus, kalp atisindan sonra estrofem gunde 2’ye dusuruldu, igne ve vajinal tablet de 10. Hafta da kesilecek dendi.
Korkma canim rabbim kötu gunler gostermesin yat wc dısnda kalkma hicGittim canım, bebeğin kalp atışları var ancak düşük tehditim varmış. En az 10 gün yatacaksın dedi. Dualarınızı eksik etmeyin.
Önden gitmesi kötu biseymiymiş canim yaKızlar bugün doktora gittim 9+1 dedi haftama. ama 1. Hafta önden gidiyor takip edelim dedi. Biraz tedirgin oldum. 13 ekim transfer tarihimdi. Son adetimde 25 eylüldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?