EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Geriden ve önden gitmesi sıkıntı olabilir diye okumuştum hep belki yakalar gününü biraz kafama takıldı bu durum takip edelim dedi cunku bidahaki sefere bakarız yine dedi
Canım önden gidiyor olması şu bebeğin iri bir bebiş olacak. Bunun da tek bir dezavantajı var 40. Haftaya kadar durmama ihtimali yüksek olur. O da yine bir şey olmaz 40. Haftada doğar 3.500 seninki 37 de o kilo olur

Canım umarım güzel devam eder her şey. Aynı sorun bende de var. Daha düne kadar bembeyaz geri gelen progestan fitil şimdi kahverengi olarak gelmiş.
Canım umarım güzel devam eder her şey. Aynı sorun bende de var. Daha düne kadar bembeyaz geri gelen progestan fitil şimdi kahverengi olarak gelmiş.
Benim 4+2 den beri falan böyle oluyor bir kerede akıntı gelip kesiliyor sürekli gelen bi şey değil ama dediğim gibi üç dr gittim pimpiriklilikten kanama alanı vs gözükmüyor kese düzgün daha cuma gittim yani bi sorun yoktu, ama insan tedirgin oluyor. Dr um yine de proluton verdi haftada 1 oluyorum iğne fitiller hariç. İnşallah Allahım sevindirdi bizleri tamamına erdirsin arkadaşım.

Reactions: Z P
Canım önden gidiyor olması şu bebeğin iri bir bebiş olacak. Bunun da tek bir dezavantajı var 40. Haftaya kadar durmama ihtimali yüksek olur. O da yine bir şey olmaz 40. Haftada doğar 3.500 seninki 37 de o kilo olur
Bi sıkıntısı olmasın da kuzum iyi olsun sağlıklı olsunlar başka bişey istemiyoruz

Bende de var ama istifra edemiyorum bulantıya uyanıyorum. Bitkisel bi hap verdi benim doktorum nomesis olması lazım, onun dışında zencefil çayı içiyorum iyi geliyor.

Çok sağolun verdiğiniz bilgiler için.. benimde taze transferdi 5. Gün embriyosu belki de öyledir diye düşünmüştüm bende

Hayır, kanama alanı vs yok. Hatta ben kese düzgün mü dedim kese kötü olsa kalp atışını duymazdık dedi. Ben lekelenmemden ve ağrılarımdan bahsettim. Bunlar düşük tehdidinin göstergesi en az 10 gün dinlen dedi. Ben de eve geldim yattım hemen. Ozlem9144 Violett90 B Bukbukus

Tedbiren proluton verdi mi? Ya benim de oluyor lekelenmem ara ara hiç düşük tehtidin var demedi dr um dinlen yorma kendini dedi zaten idari izindeyim yemek hariç yatıyorum. Sonuçta ilk üç ayda tüm gebeliklerde düşük tehlikesi fazla, ekstra dikkat istiyor. Allah korusun inşallah öyle olmayacak. Kendinizi endişelendirmeyin dinlenin güzelce.

Merhaba hanımlar 16 kasım da 10 hücreli üçüncü gün orta kalite embriyoru transferi oldum.Test günüm 28 kasım ama dayanamadım az önce eczaneden erken gebelik testi aldım ve yaptım.Tek çizgi çıktı hem de baya belirgin.Moralim çok bozuldu.Sizce erken mi davrandım yada testte çıkan negatif gerçekten negatif midir ?

3. Gun embriyosu icin erken olabilir.
Bekleyin kan tahlilini

Benimde lekelenmelerim oldu ama ben o ilaçlara ek coraspin ve oksapar kan sulandırıcı da kullanıyorum dr coraspini birkaç gün içme dedi içmeyince kesiliyor içince yine leke oluyor dr devam etmem gerektiğini söylüyor benim muayenede de kanama alanı görülmedi belki diyorum tam sökülmeyen adetten kalan lekelerdir benim hep adet öncesi lekelenmelerim olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…