- 28 Şubat 2020
- 692
- 965
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
- #15.881
Bencede bi gorus, kalp atisindan sonra estrofem gunde 2’ye dusuruldu, igne ve vajinal tablet de 10. Hafta da kesilecek dendi.Aynen canım bi sorayım bende memorialde tedavi oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede bi gorus, kalp atisindan sonra estrofem gunde 2’ye dusuruldu, igne ve vajinal tablet de 10. Hafta da kesilecek dendi.Aynen canım bi sorayım bende memorialde tedavi oldum
Ben de çok deli acıkıyorum ve yemekten çok keyif alıyorum İnstagramdan tanıdığım bir diyetisyene yazdım. 3 ana öğün, 3 ara öğün ye dedi. Son ara öğünü saat 21.00’de ye dediKızlar gece 2 de 3 te aclikdan kalkıyorum.
Çok halsizlik var uyku hakim sürekli...
Acayip yemek yiyiyorum
Ben 7. Aya kadar hiçbirsey almayacam evet bende zor duruyorumKizlar ben bebis kiyafetleri almamak icin kendimi zor tutuyorum birileri beni engellesinn yoksa yavastan baslayacagimm
Ben gunde 3 kez aliyorum fitili ama hic kahve rengi seklinde gelmiyor geriye canimProgestanı iğne dışında vajinal jel olarak kullananlar kullandığınız gün ya da ertesi günü kahve lekelenmeniz oluyor mu? Daha cuma gittim kontrole vajinal baktı doktorum kanama vs hiç gözükmüyor evvelinde de gözükmediği halde lekelenmelerim oldu çok az miktarda. Acaba fitilden ötürü mü oluyor anlayamadım kanama alanı yokken niye leke ya da kahverengi akıntı gibi gelir. Bugün prolutex günümdü mesela sadece geceden fitil koyduğum için sabah oldu nohut büyüklüğünde leke sonrasında kesildi. Zaten çok engeller aşarak geldik bu günlere hepimiz. Allah sevincimizi boşa koymaz inşallah kızlar, amin.
Ben de almam insallah hayirlisiyla dogum yaklassin o zaman alirim diye dusunuyorum. Zaten benim ablamin bir kizi bir oglu var cogu sey oradan gelecek almama gerek bile kalmayacak bir tek anne yani besikle 4moms’lardan istiyorum insallah Allah nasip eder almayiBen 7. Aya kadar hiçbirsey almayacam evet bende zor duruyorum
Çok üzüldüm canım. Veren de Allah alan da Allah kendimi hep böyle telkin etmiştim halen ederim. Rabbim diğer yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsinKızlar ikizlerimden biri gelişememiş ve kalbi durmuş
Bugün gidicem canım sağlık ocağına. Doktor çok cins biriydi. Git sağlık ocağında yaptır dedi. İki kere yordu beni yani.Tsh sonucu çıkmış olması lazım kuzum benim aynı gün için de çıktı
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim diğer evladının canını sağ etsin. İnsaAllah onu sağ salim kucagina alırsın.Kızlar ikizlerimden biri gelişememiş ve kalbi durmuş
Benimde hep yeğenlerimden hemde oglumdan kalma bir sürü kıyafet var Bu çocuğum çok masrafsız olcak insaAllah.Ben de almam insallah hayirlisiyla dogum yaklassin o zaman alirim diye dusunuyorum. Zaten benim ablamin bir kizi bir oglu var cogu sey oradan gelecek almama gerek bile kalmayacak bir tek anne yani besikle 4moms’lardan istiyorum insallah Allah nasip eder almayi
Valla aynı dert bendede var resmen midem geçiyor. Oğluma bakıyorum sürekli üstünü açmış mi diye. Sonra kendimi zor uyutuyorum. Demekki tek iştahı açılan ben değilmişim. Yaa bende çok yiyorum kendimi frenlemeye calisiyorum ama zor yani. Niye bu kadar iştahım açıldı anlamadım. Oğlumda çorba yerdim salata yerdim dürüm dışındaKızlar gece 2 de 3 te aclikdan kalkıyorum.
Çok halsizlik var uyku hakim sürekli...
Acayip yemek yiyiyorum
Malesef aynısini bende yaşıyorum. Sırtıma atlıyor . Karnına vuruyor. Namazda yerde kılıyorum resmen mafediyor beni. Kardeşin var diyorum 2.5yasinda çocuğum anlamıyor çok küçük daha. Cocuklarimiz Allah a emanet . İnsaAllah sağ salim bitirirz bu günleri.Ben de öyle sanıyorum ama biraz önce oynarken kızım karnıma feci bir tekme attı. Bu endişeler hiç bitmiyor doğana kadar
Amin inşallah allahım ona sağlıklı ömür versinÇok üzüldüm canım. Veren de Allah alan da Allah kendimi hep böyle telkin etmiştim halen ederim. Rabbim diğer yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah Allahım ona sağlıkla kavuşmamı nasip etsinÇok geçmiş olsun canım. Rabbim diğer evladının canını sağ etsin. İnsaAllah onu sağ salim kucagina alırsın.
AMin inşallahAllah digerine saglik versin canim
ŞükürAyy canım ne tarifsiz bir üzüntüdür Allah bilir. Ama diğeri iyi çok şükür
Çok şükürÜzülme kuzum obur bebısıme yazık
Çok şükürYa cok uzuldum canim hayirlisi boyleymis biri seninle bak buna sükret