• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Progestanı iğne dışında vajinal jel olarak kullananlar kullandığınız gün ya da ertesi günü kahve lekelenmeniz oluyor mu? Daha cuma gittim kontrole vajinal baktı doktorum kanama vs hiç gözükmüyor evvelinde de gözükmediği halde lekelenmelerim oldu çok az miktarda. Acaba fitilden ötürü mü oluyor anlayamadım kanama alanı yokken niye leke ya da kahverengi akıntı gibi gelir. Bugün prolutex günümdü mesela sadece geceden fitil koyduğum için sabah oldu nohut büyüklüğünde leke sonrasında kesildi. Zaten çok engeller aşarak geldik bu günlere hepimiz. Allah sevincimizi boşa koymaz inşallah kızlar, amin.

Kızlar gece 2 de 3 te aclikdan kalkıyorum.
Çok halsizlik var uyku hakim sürekli...
Acayip yemek yiyiyorum
Ben de çok deli acıkıyorum ve yemekten çok keyif alıyorum 😋 İnstagramdan tanıdığım bir diyetisyene yazdım. 3 ana öğün, 3 ara öğün ye dedi. Son ara öğünü saat 21.00’de ye dedi

Progestanı iğne dışında vajinal jel olarak kullananlar kullandığınız gün ya da ertesi günü kahve lekelenmeniz oluyor mu? Daha cuma gittim kontrole vajinal baktı doktorum kanama vs hiç gözükmüyor evvelinde de gözükmediği halde lekelenmelerim oldu çok az miktarda. Acaba fitilden ötürü mü oluyor anlayamadım kanama alanı yokken niye leke ya da kahverengi akıntı gibi gelir. Bugün prolutex günümdü mesela sadece geceden fitil koyduğum için sabah oldu nohut büyüklüğünde leke sonrasında kesildi. Zaten çok engeller aşarak geldik bu günlere hepimiz. Allah sevincimizi boşa koymaz inşallah kızlar, amin.
Ben gunde 3 kez aliyorum fitili ama hic kahve rengi seklinde gelmiyor geriye canim😕

Ben 7. Aya kadar hiçbirsey almayacam evet bende zor duruyorum
Ben de almam insallah hayirlisiyla dogum yaklassin o zaman alirim diye dusunuyorum. Zaten benim ablamin bir kizi bir oglu var cogu sey oradan gelecek almama gerek bile kalmayacak🙈 bir tek anne yani besikle 4moms’lardan istiyorum insallah Allah nasip eder almayi🙏

• Beğen
Reactions: Z P
Ben de almam insallah hayirlisiyla dogum yaklassin o zaman alirim diye dusunuyorum. Zaten benim ablamin bir kizi bir oglu var cogu sey oradan gelecek almama gerek bile kalmayacak🙈 bir tek anne yani besikle 4moms’lardan istiyorum insallah Allah nasip eder almayi🙏
Benimde hep yeğenlerimden hemde oglumdan kalma bir sürü kıyafet var 😅Bu çocuğum çok masrafsız olcak insaAllah.

Kızlar gece 2 de 3 te aclikdan kalkıyorum.
Çok halsizlik var uyku hakim sürekli...
Acayip yemek yiyiyorum
Valla aynı dert bendede var resmen midem geçiyor. Oğluma bakıyorum sürekli üstünü açmış mi diye. Sonra kendimi zor uyutuyorum. Demekki tek iştahı açılan ben değilmişim. Yaa bende çok yiyorum kendimi frenlemeye calisiyorum ama zor yani. Niye bu kadar iştahım açıldı anlamadım. Oğlumda çorba yerdim salata yerdim dürüm dışında 😂

Ben de öyle sanıyorum ama biraz önce oynarken kızım karnıma feci bir tekme attı. Bu endişeler hiç bitmiyor doğana kadar 🙈
Malesef aynısini bende yaşıyorum. Sırtıma atlıyor . Karnına vuruyor. Namazda yerde kılıyorum resmen mafediyor beni. Kardeşin var diyorum 2.5yasinda çocuğum anlamıyor çok küçük daha. Cocuklarimiz Allah a emanet . İnsaAllah sağ salim bitirirz bu günleri.

Kizlar ben bayadir tup bebek doktoruma gitmiyordum o hastanede diye. Koronadan dolayi. Klinigi olan bir doktor bulmustum takip icin. Ancak ilaclarin devamina karar vermek icin doktor yarin muayene cagirdi. Yarin hastaneye gidecegim insallah basimiza bir sey gelmeden sag salim gidip geliriz🙏 İstanbulda ortalik cok kotu

Kızlar günaydın. Cumartesi günü dayanamayıp doktora gitmiştim. Problem yok demişti. Son 3 gündür aşırı mide bulantım var. Lavabodan çıkamaz oldum. Su içsem istifra ediyorum. Normalde de mide rahatsızlığım vardı. Onu tetikledi galiba. Ne bileklik ne de doktor metpamif vermişti o fayda etmiyor. Üstüne bir de bugün bel, bacak ve ara ara kasık ağrım oluyor. Korkuyorum bebeğe bir şey olacak diye. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Back