• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kızlar bugün kalbini dinledik 8+1 haftalık bir ay sonra ilaçları bırak dedi gelişimi gayet iyi kanama alanı falan yok dedi gum gum sesi duyduk ya şükür içim çok rahat 🙏🙏🙏
Ohh masAllah canim gozunuz aydin 🤲🏼❤️🧿
Senin yaramaz onden onden gidiyor bizimkileri solladi desenee😉

Progestanı iğne dışında vajinal jel olarak kullananlar kullandığınız gün ya da ertesi günü kahve lekelenmeniz oluyor mu? Daha cuma gittim kontrole vajinal baktı doktorum kanama vs hiç gözükmüyor evvelinde de gözükmediği halde lekelenmelerim oldu çok az miktarda. Acaba fitilden ötürü mü oluyor anlayamadım kanama alanı yokken niye leke ya da kahverengi akıntı gibi gelir. Bugün prolutex günümdü mesela sadece geceden fitil koyduğum için sabah oldu nohut büyüklüğünde leke sonrasında kesildi. Zaten çok engeller aşarak geldik bu günlere hepimiz. Allah sevincimizi boşa koymaz inşallah kızlar, amin.
Canım umarım güzel devam eder her şey. Aynı sorun bende de var. Daha düne kadar bembeyaz geri gelen progestan fitil şimdi kahverengi olarak gelmiş.

Kızlar bugün doktora gittim 9+1 dedi haftama. ama 1. Hafta önden gidiyor takip edelim dedi. Biraz tedirgin oldum. 13 ekim transfer tarihimdi. Son adetimde 25 eylüldü.

Back