- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 43
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.081
Guatr mi var canimKontrolden geldim tsh yuksek e2 degerim düşük cıktı cumaya tekrar kan vermemi istedi kizlar moralim cok bozuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guatr mi var canimKontrolden geldim tsh yuksek e2 degerim düşük cıktı cumaya tekrar kan vermemi istedi kizlar moralim cok bozuk
Hasimato hastasiyim zaten tiroid ilaci kullaniyordum hatta doktorum arttrdi dozunu daha da yukselmis heyecanda yaptim o tur etmenlerde etkileyebiliyor tsh degerini bakalim cuma gunu ne cikacakGuatr mi var canim
Ben isterim vallaKızlar merhaba, progestan iğne var elimde doktorum bıraktırdı kullanmıyorum artık. Alacak olan varsa verebilirim(bedava) boşa gitmesin yazık pahalı bi iğne çünkü.
Bende de guatir var. Bakalım benim değerler nasılHasimato hastasiyim zaten tiroid ilaci kullaniyordum hatta doktorum arttrdi dozunu daha da yukselmis heyecanda yaptim o tur etmenlerde etkileyebiliyor tsh degerini bakalim cuma gunu ne cikacak
Ilac kaclik kullaniyosun...Bende de guatir var. Bakalım benim değerler nasıl
25 mg levetrol kullaniyorum. 50 lilik kullanıyordum 25 e düşürdülerIlac kaclik kullaniyosun...
insallah guzel degerler gelir canim
Senin tsh yuksek cikmiyor o zamn canim25 mg levetrol kullaniyorum. 50 lilik kullanıyordum 25 e düşürdüler
Bi sure yaticaz mecbur erimesini beklicez canimAyy aynen de fitilde direk yatman gerekecek nasıl olacak hiç bilmiyorum put gibi yatcaz
Benimde bikere e2 dusuk cikmisti 3 gun sonra bidaha gtmistim canim korkma gec olsun guc olmasinKontrolden geldim tsh yuksek e2 degerim düşük cıktı cumaya tekrar kan vermemi istedi kizlar moralim cok bozuk
Teşekkür ederimTamam bunlar transfere 4 5 gun kala veriliyor canim doktorun sana simdi bi tarih vermistir şu gun gel diye o gittiginde bu ilaclari vericek
Hayir hic oyle dusunme.Insallah tek sorun pcosluyum ilk denememde 5.gun 5aa embriyo transfer oldum ama tutmadi rahim kalinligi 7.3 sizce kalinliktan dolayi olabilirmi
Bende 3 gün sonra gidicem degerin peki artti mi e2 benim 119 cıktıBenimde bikere e2 dusuk cikmisti 3 gun sonra bidaha gtmistim canim korkma gec olsun guc olmasin
Rica ederimTeşekkür ederim☺
Artmisti canim cok dusuk degilmis artar merak etmeBende 3 gün sonra gidicem degerin peki artti mi e2 benim 119 cıktı
Düşüktü benim tsh yükseltmek için ilacı düşürdülerSenin tsh yuksek cikmiyor o zamn canim
Insallah kuzum cok tesekkur ederim estorfem 1 tanesini vajinadan almami soyledi progestan gibi bir hap degil bu vajinadan nasil olacak bilmiyorumArtmisti canim cok dusuk degilmis artar merak etme
Aman cokta yukseltmesnler hamileliktede tsh artiyor dengelenirDüşüktü benim tsh yükseltmek için ilacı düşürdüler
Aaa cok ilginc demekki etkisi var canim koy iceri gece yatmadan bi problem.olmazInsallah kuzum cok tesekkur ederim estorfem 1 tanesini vajinadan almami soyledi progestan gibi bir hap degil bu vajinadan nasil olacak bilmiyorum
Gece olsa iyi öğlen koymami söyledi o mavi hap nasil olcak bilmiyorumAaa cok ilginc demekki etkisi var canim koy iceri gece yatmadan bi problem.olmaz
Yazmak istedim bnde aynı dönemden geçtim ve iğneler bitene dek ağrılar hep oldu bnde pamukla soğuk kolanyayla silin bastırmadan birde zeytinyağı hafif hafif yapin bezeler olmayacak bnde beze olmadi .Insallaah doktor bana da igne yapar ates minoset ic dedi ben parol da ictim ama
Bir de kalcamdan yaptilar igneyi ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum cok kotu buyuk buyuk bezeler oldu
Doktor ilaci degistirdi gobekten yapilani kullanacagim