- 26 Eylül 2020
- 183
- 394
- 38
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.061
Seninde mi ilk denemen canim kacinci gun embriyosu. Hemen hemen ayni gunler de kan testi yapicazGüzel olmuşş canım pozitif pozitif pozitif yazarsın inşallah ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninde mi ilk denemen canim kacinci gun embriyosu. Hemen hemen ayni gunler de kan testi yapicazGüzel olmuşş canım pozitif pozitif pozitif yazarsın inşallah ❤
Yaaaa sorma bide bana sor mutlulukla çıkmak istiyorumBenimde Perşembe yaklaştıkça değişik hissediyorUm. Herkes için dua ediyorum , Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin.. inşallah
4. Denemem canım 5. Gün embriyosu 2 embriyo transfer edildi evet haftaya çarşamba perşembe kan testi vericem ama günler geçmek bilmiyoruSeninde mi ilk denemen canim kacinci gun embriyosu. Hemen hemen ayni gunler de kan testi yapicaz
Ayyy inşallah öyle olur. İlk denemem olacak, yumurta ve sperm kalitemiz düşüktü, 3 dondurulmuş embriyomuz var, umarım tutunurlar da bizi bekletmezler. 2020’nin güzel yanı olsunlar bizim içinBu süreçte aynı gün transfer olacağız inşallah ekim ay i hamilelik ayımız olur
Harika insallah pozitifi gorecegiz4. Denemem canım 5. Gün embriyosu 2 embriyo transfer edildi evet haftaya çarşamba perşembe kan testi vericem ama günler geçmek bilmiyoru
İnşallah canım inşallahHarika insallah pozitifi gorecegiz
Sonuclar iyi doktorun bisey demedimi ?Estrofem in 8 gunu rahim 11 mm cikmis.e2 degeri 531 lh 10 progesteron 0.20.cuma progestana başlasam pisi transfer dedi .kontrolden sonra biraz pembesi leke geldi akjnti içinde. Sizce nasıl bu sonuçlar leke önemli mi
Insallah canim alicaksin insallah❤Insallah canim benim insallah hic goremedigim o cift cizgiyi bende gorurum hepimiz saglikla kolaylikla kucagimiza aliriz
Hadi ya jel dahami etkili acaba jel yoksa bize gidin arayin demesinler yani napalimAma tabi kullanabilirim kadar jel kullanmalısın diyo piyasada kalmamis ki kullaniyim
Evet buna ihtiyacımız var inşallah yarın kaçta transferinizAyyy inşallah öyle olur. İlk denemem olacak, yumurta ve sperm kalitemiz düşüktü, 3 dondurulmuş embriyomuz var, umarım tutunurlar da bizi bekletmezler. 2020’nin güzel yanı olsunlar bizim için ☺
Zaten aramakta yok kendileri de biliyor :)Hadi ya jel dahami etkili acaba jel yoksa bize gidin arayin demesinler yani napalim
Bilsinler cok iyi olmusZaten aramakta yok kendileri de biliyor :)
Bu jel ya da fitili ne zaman kullanmaya başladınız. Ben adetimin 2. Gününde gittim estrofem, folik asit ve deltacortril verdiler. Şu an ilave birey kullanmıyorumHadi ya jel dahami etkili acaba jel yoksa bize gidin arayin demesinler yani napalim
Hayirli olsun canim insallah bu son olurMerhaba arkadaslar bende 2kez tup bebek yaptiricam dondurulmus embriyo transferi olucak yarin basliycam tedaviye banada dua edin
Tamam bunlar transfere 4 5 gun kala veriliyor canim doktorun sana simdi bi tarih vermistir şu gun gel diye o gittiginde bu ilaclari vericekBu jel ya da fitili ne zaman kullanmaya başladınız. Ben adetimin 2. Gününde gittim estrofem, folik asit ve deltacortril verdiler. Şu an ilave birey kullanmıyorum
Insallah tek sorun pcosluyum ilk denememde 5.gun 5aa embriyo transfer oldum ama tutmadi rahim kalinligi 7.3 sizce kalinliktan dolayi olabilirmiHayirli olsun canim insallah bu son olur
Ayy aynen de fitilde direk yatman gerekecek nasıl olacak hiç bilmiyorum put gibi yatcazBilsinler cok iyi olmus
Inşallah kuzum bu dönemi rahat gecirirsin. Ben hala olmadim. Anlamadim inan ki. Yarın doktora gidiyorum bakalım ne diyecekBen de şiştim ama vücuttaki şişkinlikten çok bende aşırı gerginlik ve duygusal dalgalanma yaptı :)
Sonunda dün gece hastalandım, yarın transfer hazırlıklarına başlamak için gideceğim. Çok heyecanlıyım, umarım herşey su gibi rahat akar geçer herkes için.