- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.101
Yarin gorusebilcem doktorlaSonuclar iyi doktorun bisey demedimi ?
Lekelenme olur onemli degil o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin gorusebilcem doktorlaSonuclar iyi doktorun bisey demedimi ?
Lekelenme olur onemli degil o
Ya cok tatlisin nolcak koy it ileriye iyice yat kalkma zaten minicik hap erir giderGece olsa iyi öğlen koymami söyledi o mavi hap nasil olcak bilmiyorum
Anladm canim gayet iyi sonuclarin bi problem cikmaz insallahYarin gorusebilcem doktorla
evet minicik hap erir dedigin gibi... heyecan ve tedirginlik var kuzum yaYa cok tatlisin nolcak koy it ileriye iyice yat kalkma zaten minicik hap erir gider
Benim rahim duvarım ince kalmıştı doktor estrofemi vajinadan verdi günde üç defa yükseltmez sanmıştım ama bayağı yükseldi ve transferim oldu çok şükür şimdi pozitif olacak mı onu bekliyorumInsallah kuzum cok tesekkur ederim estorfem 1 tanesini vajinadan almami soyledi progestan gibi bir hap degil bu vajinadan nasil olacak bilmiyorum
Olur tabi olmazmi canimevet minicik hap erir dedigin gibi... heyecan ve tedirginlik var kuzum ya
Hayirlisi olsun insallah pozitif gorursun canimBenim rahim duvarım ince kalmıştı doktor estrofemi vajinadan verdi günde üç defa yükseltmez sanmıştım ama bayağı yükseldi ve transferim oldu çok şükür şimdi pozitif olacak mı onu bekliyorum
Neler yaptim vallahi ancak 3.gunun sonunda daha azaldi. Bir de sadece bir kez kullandim bu halde geldim cok zor bir surecteyiz gercektenYazmak istedim bnde aynı dönemden geçtim ve iğneler bitene dek ağrılar hep oldu bnde pamukla soğuk kolanyayla silin bastırmadan birde zeytinyağı hafif hafif yapin bezeler olmayacak bnde beze olmadi .
İnşallahHayirlisi olsun insallah pozitif gorursun canim
Bu topikte yazismak fikirlesmek istersen senide listeye ekliyimİnşallah
Eğer hamile kalırsan 3.aya kadar vuruluyorsun zor ama her seferinde yavrum benimle olsun yeterki diyip canım acisada o iğneyi oluyorsun zaman cabuk geçiyor m.etme zorluğu tek iğne olsun gerisi güzel olsunNeler yaptim vallahi ancak 3.gunun sonunda daha azaldi. Bir de sadece bir kez kullandim bu halde geldim cok zor bir surecteyiz gercekten
Bu arada her gün mü iğnelerin gün aşırı mı?Neler yaptim vallahi ancak 3.gunun sonunda daha azaldi. Bir de sadece bir kez kullandim bu halde geldim cok zor bir surecteyiz gercekten
Ben 28 eylülde transfer oldum amaBu topikte yazismak fikirlesmek istersen senide listeye ekliyim
Orasi oyle canim insallahh 3.aya kadar cokmus Allah dayanma gucunu vericek insallahEğer hamile kalırsan 3.aya kadar vuruluyorsun zor ama her seferinde yavrum benimle olsun yeterki diyip canım acisada o iğneyi oluyorsun zaman cabuk geçiyor m.etme zorluğu tek iğne olsun gerisi güzel olsun
Gunde 2 kez :/Bu arada her gün mü iğnelerin gün aşırı mı?
Tamam sonucunuz ekimde belli olucak ama olsun siz burada yazismak isterseniz katilin aramizaBen 28 eylülde transfer oldum ama
InsaAllah inanın rabbim sabrını veriyor goz açıp kapayıncaya kadar gelip geciyoOrasi oyle canim insallahh 3.aya kadar cokmus Allah dayanma gucunu vericek insallah
2 kez dediğin 2 ampul mu gidiyo günlükGunde 2 kez :/
Teşekkür ederim burayı takip ediyorum Perşembe günü belli olacak inşallah pozitif olur da o zaman yazarsınızTamam sonucunuz ekimde belli olucak ama olsun siz burada yazismak isterseniz katilin aramiza
Insallah insallah guzel haberlerini bekliyoruz cok az kalmisTeşekkür ederim burayı takip ediyorum Perşembe günü belli olacak inşallah pozitif olur da o zaman yazarsınız