- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.041
Gülme işareti farklı emojideki gülme işareti farklı. O zaman komik olarak algılanır anlatabildim mi?Yoo gülme işareti yaptım. İfadede komik yaziyor diye komik olmasi mi gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülme işareti farklı emojideki gülme işareti farklı. O zaman komik olarak algılanır anlatabildim mi?Yoo gülme işareti yaptım. İfadede komik yaziyor diye komik olmasi mi gerekiyor
Canınız nasil isterse öyle algılayın o zamanGülme işareti farklı emojideki gülme işareti farklı. O zaman komik olarak algılanır anlatabildim mi?
Kim olsa öyle algılar zaten anormallik bende değil sendeCanınız nasil isterse öyle algılayın o zaman
Kocasınınbebeği:)))) okey bende olsun fark etmezKim olsa öyle algılar zaten anormallik bende değil sende
Bebeği prensesi kocasının herşeyiiiiiöyleyimdirr tamam şimdi olduKocasınınbebeği:)))) okey bende olsun fark etmez
Ben bol bol Ananas ve avokado yemistim 21 yum oldu belki faydasi olmusturmerhaba arkadaşlar ben de aranıza katılanlardanım :)
bugün iğnelerimi kullanmaya başladım bakalım yumurtalarım büyüyecek mi var mı bir tavsiyeniz
ilk tüp bebek denemem bir başarısız aşılamam var
Kızlar selamlar nasılsınız ? ben muayene günümü bıle heyecanla beklıyorum transferı ve sonucu nasıl beklıyicez alla
Güzel olmuşş canım pozitif pozitif pozitif yazarsın inşallahBen bilsem yapicamda bilmiyorum sadece etiket yapip yazicam artik
Amin canım inşallah kaçıncı gün embriyoduydu ilk tedavin miAldimmm bebisimi suan hastanedeyim dinlendiriyorlar beni ilk ultrason goruntusunu de verdiler heyecanli dakikalar gercekten. Rabbim insallah kolaylikla tutunmasini da nasip etsin insallah ❤❤
5. Gun dondurulmus embriyo canim evet ilk tedavimAmin canım inşallah kaçıncı gün embriyoduydu ilk tedavin mi
Insallah canimGüzel olmuşş canım pozitif pozitif pozitif yazarsın inşallah ❤
Yaa cok guzel insallah pozitif sonuc alirsin canim insallahAldimmm bebisimi suan hastanedeyim dinlendiriyorlar beni ilk ultrason goruntusunu de verdiler heyecanli dakikalar gercekten. Rabbim insallah kolaylikla tutunmasini da nasip etsin insallah ❤❤
Hayirli olsun canimdaha yolun cok basindasinmerhaba arkadaşlar ben de aranıza katılanlardanım :)
bugün iğnelerimi kullanmaya başladım bakalım yumurtalarım büyüyecek mi var mı bir tavsiyeniz
ilk tüp bebek denemem bir başarısız aşılamam var
Insallah canim benim insallah hic goremedigim o cift cizgiyi bende gorurum hepimiz saglikla kolaylikla kucagimiza alirizYaa cok guzel insallah pozitif sonuc alirsin canim insallah
Harika ilk denemeniz mı nerde yaptiriyorsunuz peki
Canım bu kilo ve beden kilo endeksini nasılyapıyıruz bilgi verirmisin
[/QUOT
ben kişisel bilgilerimde profilime kilo ve boy girdim ordan çıktı, özellikle başka bir şey eklemedimCanım bu kilo ve beden kilo endeksini nasılyapıyıruz bilgi verirmisin
Benimde Perşembe yaklaştıkça değişik hissediyorUm. Herkes için dua ediyorum , Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin.. inşallahBenimse yarın
Bendefitil kullanıyorum günde 3 kez ancak yerleştirdikten nir kaç saat sonra biraz geri çıkıyor, normal ömiŞimdi jel piyasada olmadığı için progestan 200mg lik kapsüle döndük vajinadan
Ama tabi kullanabilirim kadar jel kullanmalısın diyo piyasada kalmamis ki kullaniyimDaha iyi canim ya cok pahaliydi o bakalm benim doktorum ne vericek